Spring naar bijdragen

Cees

Admin
 • Aantal bijdragen

  903
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  18

Over Cees

 • Rang
  #superheld
 • Verjaardag 21-07-1996

Contact Methods

 • Discord
  Cees#0001
 • Minecraft naam
  Cees

Profile Information

 • Interesse's
  Jou
 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

5773 profielweergaven
 1. gedrag op Skyblock

  In principe staan wij dit al niet toe op de server. Soms is het wel zo dat er in de avond/nacht wat minder streng naar gekeken wordt.
 2. Hoe ik TC nu zie.....

  Zo als alles.
 3. Hoe ik TC nu zie.....

  Daar ben ik het wel mee eens. Echter als je nu gaat updaten naar 1.13 zonder de vehicles plugin geupdate staan er allemaal onbeschermde vehicles op de wereld. En daarnaast hebben mensen redelijk wat ingame coins betaald voor de vehicles.
 4. Hoe ik TC nu zie.....

  Door dalende populairiteit van Minecraft worden veel plugins die TC gebruikt minder snel geupdate of zelfs helemaal niet. Ik heb laatstens een bericht gepost in de Discord waarom 1.13 zo lang op zich laat wachten: Nee helaas geen 1.13. Er zijn nogal wat moeilijkheden. Daarnaast zitten we als team een beetje in een dip waar we momenteel uit proberen te komen daardoor gebeurd er niet zoveel. 1.13 is lastig omdat: - de skyblock plugin die wij gebruiken werkt nog niet op 1.13 - de plots plugin die gebruikt wordt op prison bevat nog een bug op 1.13 die veel impact heeft Voor survival geldt dat de vehicles plugin niet geüpdate wordt voor 1.13 daar zijn we ook een oplossing voor aan het zoeken De lobby is sinds deze week wel 1.13, daarom werkt die af en toe wat minder Inmiddels is het zo dat de plot plugin redelijk lijkt te werken, waardoor een update naar 1.13 voor prison vorm begint te krijgen. Het liefst hadden we alle servers al 1.13 gehad, maar het kost nou eenmaal veel werk. En veel afwachten....
 5. Teleurstelling...

  Jails staan niet op de banlijst, jailen gebeurd vrijwel nooit voor schelden. Waarschijnlijk was er een andere reden.
 6. Ideeën voor Prison update!

  Note: Ik speel zelf geen prison. Dit is wat meer een algemene reactie op je startpost want volgens mij bedoelen we redelijk hetzelfde. Qua events heb je inderdaad gelijk, in de vorm van toernooi's en dergelijke met prijzen voor de winnaars kan je het extra stimuleren. Persoonlijk denk ik echter wel dat splitsen het beste is, er is een grote groep mensen die enkel pvp willen doen zonder drops. Het lijkt mij dat je daarnaast best wel pvp met drops zo kan organiseren dat het grotere risico dat je neemt extra beloont wordt. Mines ga ik mij niet over uitlaten, ik speel geen prison en kan hier dus niet een goed oordeel over vellen. Wel geef ik je deels gelijk dat het nu van prison wegvalt als de mines niet goed in balans zijn. En economie, het blijft altijd een heikel punt, op alle gamemodes. Het grootste punt met Minecraft is dat vrijwel iedereen oneindig aanbod kan creëren. Als je dit probeert te voorkomen door het alleen voor betaalde ranks beschikbaar te stellen, wordt het pay-to-win. Als je resources schaars houdt wordt de gameplay al gauw minder. Maak je items te duur dan vinden users het niet waard om te spelen. Als iemand hier de gouden oplossing voor weet krijgt diegene van mij een lolly. Missies... Ik ben zelf weleens bezig geweest om een soort verhaallijn, of quests te creëren in prison. Ik heb dat destijds nooit echt doorgepakt. Het kan wel een leuke bezigheid zijn in prison, mits het goed georganiseerd worden. Ik denk niet dat er veel mensen zijn die enkel missies willen doen waarbij het doel is: hak 20 coal. Dat is wel met de aanname dat het gaat over missies met een verhaallijn. Als men liever missies ziet in de vorm van challenges, ja dan ontstaan vaak wel van zulke doelen. Topvoter, ik ben voor.
 7. Ideeën voor Prison update!

  Dan plaats je gangwars nog in de huidige situatie. Als je het maximaal aantal gangleden fors gaat verlagen, laten we als voorbeeld 3 a 4 personen nemen. Dan ontstaan er meer actieve gangs. Helemaal als je gangwars aantrekkelijker maakt. Dat de meeste mensen dan alsnog met drops aan gaan spelen kan je voorkomen door betere rewards voor gangwars in te stellen dan voor normale pvp. Overigens als mensen al de keuze hebben tussen met of zonder drops. En ze kiezen over het algemeen om zonder drops te spelen. Betekend dat dan niet dat ze dat gewoon leuker vinden?
 8. Ideeën voor Prison update!

  Zijn er ook mogelijkheden te bedenken waar beide kanten profijt van hebben? Zowel personen die graag drops aan willen en personen die drops uit willen? Ik zie bijvoorbeeld het idee om het maximaal aantal leden van een gang te verlagen. Als daardoor meer actieve gangs ontstaan kan je gangwars toegankelijker maken en daar drops aanzetten. Zou zoiets een oplossing zijn?
 9. Nieuw record minen (/warp info)

  Was de notaris wel aanwezig?
 10. Voice server

  Goed idee! Toegevoegd onder Server.
 11. Gefeliciteerd met je verjaardag !!!

  Maar 2 jaar ouder dan mij, wie had dat gedacht!

  Geniet er van Superheld! 

 12. Gefeliciteerd met je verjaardag cees

 13. Torchcraft loopt leeg

  Er is een Discordserver en er is geen reset geweest? Of begrijp ik je verkeerd?
 14. Ik vind dat mensen niet zonder reden gebanned mogen worden.

  Naar mijn weten was dit per ongeluk gedaan. De ban is ook al verwijderd van de banlijst. Wat voor discussie probeer je te starten?
×