Spring naar bijdragen

Cees

Admin
 • Aantal bijdragen

  921
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  23

Over Cees

 • Rang
  #superheld

Contact Methods

 • Discord
  Cees#0001
 • Minecraft naam
  Cees

Profile Information

 • Interesse's
  Jou
 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

6960 profielweergaven
 1. Cees

  Tip: /warp Gras

  @SaintSDevastatoR
 2. Cees

  Updates

  Winkel Je kan weer je eigen skull (of die van iemand anders) kopen. Nieuw pakket toegevoegd: zomer
 3. Cees

  Verhuizing van de server

  Beste Spelers, Er is goed nieuws. Door jullie gulle donaties is er besloten om betere hardware aan te schaffen voor de server. De huidige hardware gaat al een tijdje mee en dat is te merken, vooral op survival. Met de nieuwe hardware is de verwachting dat de lag grotendeels opgelost is. Server offline We gaan op korte termijn de server in gebruik nemen. Dat zal betekenen dat op maandag 17 juni de server de hele dag offline zal zijn. Dit omdat wij het goed willen aanpakken. 's ochtends vroeg beginnen we met verhuizen. De verwachting is dat de server in de avond weer speelbaar is. Groetjes, Het stafteam.
 4. Nieuwe server installeren ๐Ÿ˜€

  Op naar een lagvrij survival!

  1. TDP06

   TDP06

   Bedankt dan zijn we van al dat gezaag van af nu die bugs nog. ๐Ÿ™‚

   ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰

 5. Cees

  Survival 1.13

  Hey Torchcrafters! Het is eindelijk zover.... Survival kan over op Minecraftversie 1.13. Wij hebben al flink wat updates meegemaakt maar nog nooit een update waar zoveel intern is veranderd. Gelukkig zijn de meeste plugins die wij gebruiken inmiddels geรผpdatet of vervangen door een andere plugin. Wat gaat er gebeuren? Op 1 juni rond 22:00 uur gaat de whitelist aan op de server. Vervolgens maken wij een back-up van alle data. Daarna zullen wij alles naar 1.13 updaten. Dit zal een aantal uur in beslag nemen. Als dit is afgerond is gaan wij globaal testen of alles nog werkt. Vervolgens gaat de whitelist weer van de server af. Waarom pas om 22:00? Omdat de server een aantal uur offline gaat hebben wij gekozen voor dit tijdstip. Om het eerlijk te houden voor de mensen die niet op dat tijdstip online zijn wordt de wereldborder pas later uitgebreidt. Wat moet ik doen? Goed nieuws.... Jij hoeft niks te doen... Wat gebeurd na de update? Na de update zal er een moment gezocht worden om de wereldborder te vergroten, de nether te resetten en de end te resetten. Dit zal van te voren aangekodigd worden en op een moment gebeuren waarop wij denken dat iedereen een eerlijke kans heeft om hierbij aanwezig te zijn. Groetjes, Het staffteam!
 6. Cees

  Sollicitaties geopend

  Hallo TorchCrafters, TorchCraft is opzoek naar nieuwe helpers. Denk jij dat je een geschikte kandidaat bent? Kijk dan snel op deze pagina: http://help.torchcraft.nl/algemeen/staff-worden. Omdat er een aantal vragen zijn aangepast hebben wij de sollicitaties opgeschoond. Heb je dus al eens gesolliciteerd en wil je nog steeds helper zijn? Solliciteer dan even opnieuw. Succes!
 7. Cees

  Updates

  Winkel: Admin skullpakket weer beschikbaar. Drie nieuwe skullpakketten voor op Prison, Skyblock & Survival: Boerderij: Mario: Decoratie:
 8. Cees

  Paasactie

  Hallo TorchCraft spelers, Even een kort berichtje. Er is tot zondag 28 april paasactie in de winkel van TorchCraft. Op alle items is 20% korting! Veel plezier!
 9. Cees

  Planning voor Survival

  Op survival gaan we kijken of die kunnen behouden.
 10. Cees

  Updates

  Beste Prison spelers, Het is eindelijk hier: de eerste fase van de langverwachte update van Prison. In deze eerste fase gaan we over op 1.13, krijgen een aantal oude mines een nieuwe plek en last but not least krijgen we de eerste vijf van de nieuwe ranks! Nieuwe ranks Rank A+ t/m E+ zijn toegevoegd met hun eigen unieke mines. Door het toevoegen van deze mines zijn ook de prijzen van de huidige mines iets aangepast. Dit hebben we gedaan om de mines haalbaar te houden voor spelers die geen donator-rank hebben. We kunnen aan de huidige spelers geen vergoeding geven voor de kosten die zij tot nu toe hebben gemaakt. Al met al zullen de kosten voor jouw volgende rank goedkoper zijn. De prijzen van de nieuwe ranks zijn te vinden in het /warp menu en binnenkort ook op de hulppaginas. Veranderingen De komende tijd zullen er steeds meer dingen gaan veranderen op prison. Er zullen wat bouwwerkzaamheden komen en we blijven druk met het testen van de nieuwe ranks en mines. We hopen wat leuke nieuwe opties toe te gaan voegen, maar wat precies blijft nog een verrassing. Bugs Kom je bugs tegen op prison 1.13? Vermeldt ze dan in het speciale kanaal genaamd prison-1-13-bugs op de discord. Lees eerst even goed door of een bug niet al vermeld staat! Een aantal dingen die op dit moment stuk zijn: Tab vult niet overal goed aan. Topscores kunnen soms niet goed werken. /bottle is nu /bottle get Je kan met 1.12.2 nog joinen mocht je dat willen. Wij geven geen support voor versies anders dan 1.13.2. Groetjes, Het Prison team & de rest van de staff.
 11. Cees

  Prison gaat naar 1.13

  UPDATE AFGEROND: Beste Torchcrafters, Deze week zal er een verandering plaatsvinden op Prison. Hieronder lees je meer: Update naar 1.13 Velen van jullie hebben hierop al zitten wachten, maar donderdag is het eindelijk zover: Prison gaat over naar 1.13! Prison offline Doordat Prison overgezet moet worden naar 1.13 gaat op 7 maart de gamemode er tijdelijk uit. Dit zal gebeuren tussen 12.00 uur en 18.00 uur. Hierdoor kunnen jullie tijdens de update niet op Prison spelen, maar natuurlijk wel op de andere gamemodes. Als alles gelukt is zullen er ook een aantal nieuwe mines geopend worden! Discord Hier en daar kunnen er nog wat foutjes in de prison 1.13 zitten. Hiervoor is er vanaf aankomende donderdag een Discord-kanaal beschikbaar. In dit kanaal kunnen jullie de bugs zetten van Prison. Mochten jullie nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht? Laat het hieronder weten of stuur ons een mailtje! Update: 12:15: Update is begonnen. 13:45: Het updaten verloopt tot nu toe goed. Tot ziens alvast op prison 1.13, Het TorchCraftteam.
 12. Cees

  Veranderingen aan het stafteam

  Hallo TorchCrafters! Vanaf vandaag zullen er wat wijzigingen zijn aan het stafteam. In dit bericht lees je wat er allemaal veranderd. Bovenaan Er is een reorganisatie geweest binnen het admin team. Compelintje kan de eigenaars taken niet meer bijhouden. Dit vanwege drukte in haar werk- en privรฉleven Zij heeft dus besloten een stapje terug te nemen en als prison admin verder te gaan. Tendonsie zal verder vooral achter de schermen als eigenaar bezig blijven en weinig op de server zelf te zien zijn. Het maken van de grote beslissingen voor de server zal een gedeelde taak worden van de admins waarbij de eindbeslissing bij Cees zal vallen. Nieuwe helper en mod Vanaf vandaag is 111age te vinden als moderator op de server. 111age draait al enige tijd mee op de server, veel van jullie zullen hem wel kennen. 111age zal het meeste te vinden zijn op prison. Ook verwelkomen wij een nieuwe helper in het stafteam. Werken23 zal vanaf vandaag helper zijn op Skyblock. Werken23 speelt al lange tijd op Skyblock en kent de gamemode goed. Verhuizing en gamemode mod Fearsum88 zal verhuizen van games naar prison. Fearsum88 zal daarom vanaf vandaag meer te vinden zijn op prison. TheIdiotManiac was al moderator op Skyblock maar zal vanaf vandaag meer de leiding nemen op Skyblock om zo in Xoezer zijn rol te kruipen. Vertrek stafleden Dan ook wat minder prettig nieuws. Er zijn een aantal stafleden die het team zullen verlaten: Saizis heeft aangegeven niet langer tijd te hebben voor TorchCraft. Helaas zullen wij dus afscheid nemen van een trouwe prison mod. JustDonutChoco zal stoppen als helper. JustDonutChoco was een prettige helper op prison. Wij zullen haar missen.
 13. Cees

  gedrag op Skyblock

  Het is wel weer duidelijk wie hier het hardst roepen dat dit toegestaan moet zijn. Topic gesloten. Doei.
 14. Cees

  gedrag op Skyblock

  In principe staan wij dit al niet toe op de server. Soms is het wel zo dat er in de avond/nacht wat minder streng naar gekeken wordt.
 15. Cees

  Hoe ik TC nu zie.....

  Zo als alles.
×