Spring naar bijdragen

Cees

Admin
 • Aantal bijdragen

  927
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  25

Alles door Cees geplaatst

 1. Cees

  SkyBlock kerstbeloning

  Hallo SkyBlocker! Op SkyBlock kan je vanaf vandaag elke dag een KerstTorch verdienen door online te komen en je dagelijkse beloning te pakken! De normale dagelijkse beloningen zijn tijdelijk vervangen voor deze speciale KerstTorch. Deze actie loopt tot en met 5 januari 2020. Daarna kun je in een speciale shop je kersttorches inruilen de kerstman voor leuke prijzen! Veel plezier!
 2. Het plan is wel om wat vaker een tijdelijke gamemode te doen gewoon voor de fun.
 3. Hey TC'ers, Volgende week hebben wij iets leuks voor jullie. Hypermode! Hypermode is een tijdelijke gamemode die vergelijkbaar is met survival, maar dan net effe anders. Van alles wat er in survival is, is er op Hypermode net even wat meer. Meer monsters. meer dieren, meer diamonds, gekke verrassingen, McMMO en een custom worldgenerator. Hypermode heeft geen doel behalve plezier hebben, er valt dan ook niks te winnen. De planning is dat hypermode ongeveer 2 weken online zal zijn, na 1 week zal ook PvP aangaan. Oh ja, je kan alleen joinen met 1.14.x. Alvast een aantal tips: - Een diamond pickaxe is het driedubbel waard. - Je hebt 100 homes. - Langer dan een kwartier online zijn kan je geluk zijn. Veel plezier!
 4. In dit topic kan je discussiƫren over het nieuwsitem: Hypermode! Tijdelijke gamemode.. Hey TC'ers, Volgende week hebben wij iets leuks voor jullie. Hypermode! Hypermode is een tijdelijke gamemode die vergelijkbaar is met survival, maar dan net effe anders. Van alles wat er in survival is, is er op Hypermode net even wat meer. Meer monsters. meer dieren, meer diamonds, gekke verrassingen, McMMO en een custom worldgenerator. Hypermode heeft geen doel behalve plezier hebben, er valt dan ook niks te winnen. De planning is dat hypermode ongeveer 2 weken online zal zijn, na 1 week zal ook PvP aangaan. Oh ja, je kan alleen joinen met 1.14.x. Alvast een aantal tips: - Een diamond pickaxe is het driedubbel waard. - Je hebt 100 homes. - Langer dan een kwartier online zijn kan je geluk zijn. Veel plezier!
 5. Cees

  Minecon 2019 blog

  Goed topic! Servereigenaren hopen op een performance update šŸ˜‚
 6. Cees

  Updates

  Community update gereleased. Kijk de nieuwspagina voor meer informatie Discord: Torchie weet nu hoe ranks van de servers aan je discordaccount gekoppeld moeten worden. Heb je de rol niet? Log dan even in op de server. Geniet van je rank! (Thanks ChimpGamer!) Nitro booster hebben nu een speciale kleur in de server (en een tag ingame) Je kan ingame je account ontkoppelen met /torchie ontkoppel. Algemeen: Tag systeem geĆÆntroduceerd. Voor speciale gevallen waar er geen rank aangemaakt hoeft te worden hebben we nu tags: Erelid Bouwer Nitro booster Event Winnaar Developer Nieuw party systeem. De commands zijn iets veranderd: Je hoeft geen party meer te maken. Je kan gelijk /p invite doen. /p list is veranderd naar /p status. Software updates voor de server.
 7. Cees

  Tip: /warp Gras

  @SaintSDevastatoR
 8. Cees

  Updates

  Winkel Je kan weer je eigen skull (of die van iemand anders) kopen. Nieuw pakket toegevoegd: zomer
 9. Beste Spelers, Er is goed nieuws. Door jullie gulle donaties is er besloten om betere hardware aan te schaffen voor de server. De huidige hardware gaat al een tijdje mee en dat is te merken, vooral op survival. Met de nieuwe hardware is de verwachting dat de lag grotendeels opgelost is. Server offline We gaan op korte termijn de server in gebruik nemen. Dat zal betekenen dat op maandag 17 juni de server de hele dag offline zal zijn. Dit omdat wij het goed willen aanpakken. 's ochtends vroeg beginnen we met verhuizen. De verwachting is dat de server in de avond weer speelbaar is. Groetjes, Het stafteam.
 10. Cees

  Survival 1.13

  Hey Torchcrafters! Het is eindelijk zover.... Survival kan over op Minecraftversie 1.13. Wij hebben al flink wat updates meegemaakt maar nog nooit een update waar zoveel intern is veranderd. Gelukkig zijn de meeste plugins die wij gebruiken inmiddels geĆ¼pdatet of vervangen door een andere plugin. Wat gaat er gebeuren? Op 1 juni rond 22:00 uur gaat de whitelist aan op de server. Vervolgens maken wij een back-up van alle data. Daarna zullen wij alles naar 1.13 updaten. Dit zal een aantal uur in beslag nemen. Als dit is afgerond is gaan wij globaal testen of alles nog werkt. Vervolgens gaat de whitelist weer van de server af. Waarom pas om 22:00? Omdat de server een aantal uur offline gaat hebben wij gekozen voor dit tijdstip. Om het eerlijk te houden voor de mensen die niet op dat tijdstip online zijn wordt de wereldborder pas later uitgebreidt. Wat moet ik doen? Goed nieuws.... Jij hoeft niks te doen... Wat gebeurd na de update? Na de update zal er een moment gezocht worden om de wereldborder te vergroten, de nether te resetten en de end te resetten. Dit zal van te voren aangekodigd worden en op een moment gebeuren waarop wij denken dat iedereen een eerlijke kans heeft om hierbij aanwezig te zijn. Groetjes, Het staffteam!
 11. Cees

  Sollicitaties geopend

  Hallo TorchCrafters, TorchCraft is opzoek naar nieuwe helpers. Denk jij dat je een geschikte kandidaat bent? Kijk dan snel op deze pagina: http://help.torchcraft.nl/algemeen/staff-worden. Omdat er een aantal vragen zijn aangepast hebben wij de sollicitaties opgeschoond. Heb je dus al eens gesolliciteerd en wil je nog steeds helper zijn? Solliciteer dan even opnieuw. Succes!
 12. Cees

  Updates

  Winkel: Admin skullpakket weer beschikbaar. Drie nieuwe skullpakketten voor op Prison, Skyblock & Survival: Boerderij: Mario: Decoratie:
 13. Cees

  Paasactie

  Hallo TorchCraft spelers, Even een kort berichtje. Er is tot zondag 28 april paasactie in de winkel van TorchCraft. Op alle items is 20% korting! Veel plezier!
 14. Cees

  Planning voor Survival

  Op survival gaan we kijken of die kunnen behouden.
 15. Cees

  Updates

  Beste Prison spelers, Het is eindelijk hier: de eerste fase van de langverwachte update van Prison. In deze eerste fase gaan we over op 1.13, krijgen een aantal oude mines een nieuwe plek en last but not least krijgen we de eerste vijf van de nieuwe ranks! Nieuwe ranks Rank A+ t/m E+ zijn toegevoegd met hun eigen unieke mines. Door het toevoegen van deze mines zijn ook de prijzen van de huidige mines iets aangepast. Dit hebben we gedaan om de mines haalbaar te houden voor spelers die geen donator-rank hebben. We kunnen aan de huidige spelers geen vergoeding geven voor de kosten die zij tot nu toe hebben gemaakt. Al met al zullen de kosten voor jouw volgende rank goedkoper zijn. De prijzen van de nieuwe ranks zijn te vinden in het /warp menu en binnenkort ook op de hulppaginas. Veranderingen De komende tijd zullen er steeds meer dingen gaan veranderen op prison. Er zullen wat bouwwerkzaamheden komen en we blijven druk met het testen van de nieuwe ranks en mines. We hopen wat leuke nieuwe opties toe te gaan voegen, maar wat precies blijft nog een verrassing. Bugs Kom je bugs tegen op prison 1.13? Vermeldt ze dan in het speciale kanaal genaamd prison-1-13-bugs op de discord. Lees eerst even goed door of een bug niet al vermeld staat! Een aantal dingen die op dit moment stuk zijn: Tab vult niet overal goed aan. Topscores kunnen soms niet goed werken. /bottle is nu /bottle get Je kan met 1.12.2 nog joinen mocht je dat willen. Wij geven geen support voor versies anders dan 1.13.2. Groetjes, Het Prison team & de rest van de staff.
 16. Cees

  Prison gaat naar 1.13

  UPDATE AFGEROND: Beste Torchcrafters, Deze week zal er een verandering plaatsvinden op Prison. Hieronder lees je meer: Update naar 1.13 Velen van jullie hebben hierop al zitten wachten, maar donderdag is het eindelijk zover: Prison gaat over naar 1.13! Prison offline Doordat Prison overgezet moet worden naar 1.13 gaat op 7 maart de gamemode er tijdelijk uit. Dit zal gebeuren tussen 12.00 uur en 18.00 uur. Hierdoor kunnen jullie tijdens de update niet op Prison spelen, maar natuurlijk wel op de andere gamemodes. Als alles gelukt is zullen er ook een aantal nieuwe mines geopend worden! Discord Hier en daar kunnen er nog wat foutjes in de prison 1.13 zitten. Hiervoor is er vanaf aankomende donderdag een Discord-kanaal beschikbaar. In dit kanaal kunnen jullie de bugs zetten van Prison. Mochten jullie nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht? Laat het hieronder weten of stuur ons een mailtje! Update: 12:15: Update is begonnen. 13:45: Het updaten verloopt tot nu toe goed. Tot ziens alvast op prison 1.13, Het TorchCraftteam.
 17. Hallo TorchCrafters! Vanaf vandaag zullen er wat wijzigingen zijn aan het stafteam. In dit bericht lees je wat er allemaal veranderd. Bovenaan Er is een reorganisatie geweest binnen het admin team. Compelintje kan de eigenaars taken niet meer bijhouden. Dit vanwege drukte in haar werk- en privƩleven Zij heeft dus besloten een stapje terug te nemen en als prison admin verder te gaan. Tendonsie zal verder vooral achter de schermen als eigenaar bezig blijven en weinig op de server zelf te zien zijn. Het maken van de grote beslissingen voor de server zal een gedeelde taak worden van de admins waarbij de eindbeslissing bij Cees zal vallen. Nieuwe helper en mod Vanaf vandaag is 111age te vinden als moderator op de server. 111age draait al enige tijd mee op de server, veel van jullie zullen hem wel kennen. 111age zal het meeste te vinden zijn op prison. Ook verwelkomen wij een nieuwe helper in het stafteam. Werken23 zal vanaf vandaag helper zijn op Skyblock. Werken23 speelt al lange tijd op Skyblock en kent de gamemode goed. Verhuizing en gamemode mod Fearsum88 zal verhuizen van games naar prison. Fearsum88 zal daarom vanaf vandaag meer te vinden zijn op prison. TheIdiotManiac was al moderator op Skyblock maar zal vanaf vandaag meer de leiding nemen op Skyblock om zo in Xoezer zijn rol te kruipen. Vertrek stafleden Dan ook wat minder prettig nieuws. Er zijn een aantal stafleden die het team zullen verlaten: Saizis heeft aangegeven niet langer tijd te hebben voor TorchCraft. Helaas zullen wij dus afscheid nemen van een trouwe prison mod. JustDonutChoco zal stoppen als helper. JustDonutChoco was een prettige helper op prison. Wij zullen haar missen.
 18. Cees

  gedrag op Skyblock

  Het is wel weer duidelijk wie hier het hardst roepen dat dit toegestaan moet zijn. Topic gesloten. Doei.
 19. Cees

  gedrag op Skyblock

  In principe staan wij dit al niet toe op de server. Soms is het wel zo dat er in de avond/nacht wat minder streng naar gekeken wordt.
 20. Cees

  Hoe ik TC nu zie.....

  Zo als alles.
 21. Cees

  Hoe ik TC nu zie.....

  Daar ben ik het wel mee eens. Echter als je nu gaat updaten naar 1.13 zonder de vehicles plugin geupdate staan er allemaal onbeschermde vehicles op de wereld. En daarnaast hebben mensen redelijk wat ingame coins betaald voor de vehicles.
 22. Cees

  Hoe ik TC nu zie.....

  Door dalende populairiteit van Minecraft worden veel plugins die TC gebruikt minder snel geupdate of zelfs helemaal niet. Ik heb laatstens een bericht gepost in de Discord waarom 1.13 zo lang op zich laat wachten: Nee helaas geen 1.13. Er zijn nogal wat moeilijkheden. Daarnaast zitten we als team een beetje in een dip waar we momenteel uit proberen te komen daardoor gebeurd er niet zoveel. 1.13 is lastig omdat: - de skyblock plugin die wij gebruiken werkt nog niet op 1.13 - de plots plugin die gebruikt wordt op prison bevat nog een bug op 1.13 die veel impact heeft Voor survival geldt dat de vehicles plugin niet geĆ¼pdate wordt voor 1.13 daar zijn we ook een oplossing voor aan het zoeken De lobby is sinds deze week wel 1.13, daarom werkt die af en toe wat minder Inmiddels is het zo dat de plot plugin redelijk lijkt te werken, waardoor een update naar 1.13 voor prison vorm begint te krijgen. Het liefst hadden we alle servers al 1.13 gehad, maar het kost nou eenmaal veel werk. En veel afwachten....
 23. Jails staan niet op de banlijst, jailen gebeurd vrijwel nooit voor schelden. Waarschijnlijk was er een andere reden.
 24. Cees

  Ideeƫn voor Prison update!

  Note: Ik speel zelf geen prison. Dit is wat meer een algemene reactie op je startpost want volgens mij bedoelen we redelijk hetzelfde. Qua events heb je inderdaad gelijk, in de vorm van toernooi's en dergelijke met prijzen voor de winnaars kan je het extra stimuleren. Persoonlijk denk ik echter wel dat splitsen het beste is, er is een grote groep mensen die enkel pvp willen doen zonder drops. Het lijkt mij dat je daarnaast best wel pvp met drops zo kan organiseren dat het grotere risico dat je neemt extra beloont wordt. Mines ga ik mij niet over uitlaten, ik speel geen prison en kan hier dus niet een goed oordeel over vellen. Wel geef ik je deels gelijk dat het nu van prison wegvalt als de mines niet goed in balans zijn. En economie, het blijft altijd een heikel punt, op alle gamemodes. Het grootste punt met Minecraft is dat vrijwel iedereen oneindig aanbod kan creƫren. Als je dit probeert te voorkomen door het alleen voor betaalde ranks beschikbaar te stellen, wordt het pay-to-win. Als je resources schaars houdt wordt de gameplay al gauw minder. Maak je items te duur dan vinden users het niet waard om te spelen. Als iemand hier de gouden oplossing voor weet krijgt diegene van mij een lolly. Missies... Ik ben zelf weleens bezig geweest om een soort verhaallijn, of quests te creƫren in prison. Ik heb dat destijds nooit echt doorgepakt. Het kan wel een leuke bezigheid zijn in prison, mits het goed georganiseerd worden. Ik denk niet dat er veel mensen zijn die enkel missies willen doen waarbij het doel is: hak 20 coal. Dat is wel met de aanname dat het gaat over missies met een verhaallijn. Als men liever missies ziet in de vorm van challenges, ja dan ontstaan vaak wel van zulke doelen. Topvoter, ik ben voor.
 25. Cees

  Ideeƫn voor Prison update!

  Dan plaats je gangwars nog in de huidige situatie. Als je het maximaal aantal gangleden fors gaat verlagen, laten we als voorbeeld 3 a 4 personen nemen. Dan ontstaan er meer actieve gangs. Helemaal als je gangwars aantrekkelijker maakt. Dat de meeste mensen dan alsnog met drops aan gaan spelen kan je voorkomen door betere rewards voor gangwars in te stellen dan voor normale pvp. Overigens als mensen al de keuze hebben tussen met of zonder drops. En ze kiezen over het algemeen om zonder drops te spelen. Betekend dat dan niet dat ze dat gewoon leuker vinden?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...