Spring naar bijdragen

Xenzalybi

Users
 • Aantal bijdragen

  39
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

3 Volgers

Over Xenzalybi

 • Rang
  Nieuw

Recente profielbezoeken

616 profielweergaven
 1. Xenzalybi

  het dorpje in opbouw

  Zeker netjes project Raoul!
 2. Xenzalybi

  Economie Survival1

  Auctions naast shops lijkt me inderdaad een leuk idee, maar samen met wat Saint zegt, gewoon /warp shops houden en alle shops daarheen, daarmee wordt het /warps probleem ook deels opgelost. Ben stiekem ook nog steeds voor vaste prijzen van bepaalde items, haha.
 3. Xenzalybi

  Birthday give-away

  Je bent goed in gokken, hihi.
 4. Xenzalybi

  Birthday give-away

  Hehe, chill dat je me mop leuk vond! Alvast heel erg bedankt, ik zal je een privé bericht sturen. Voor wie hem niet snapte: Iemand was jarig en wachtte de hele dag op een verassing, maar werd depressief/chagerijnig van het wachten. Maar op het eind wil die secretaresse dus een goede smoes hebben om even naar de kamer te gaan, dus ze zegt:"Ik doe even wat makkelijkers aan", waarna vaak dus wat anders gebeurd dan een verjaardags verassing, hehe. Daarom zat hij in alleen nog maar zijn sokken.
 5. Xenzalybi

  Birthday give-away

  Hoop dat je beetje fijne verjaardag gehad hebt! Hierbij ook nog even een mop, vond hem toepasselijk bij een verjaardag. Ik werd 's morgens gedeprimeerd wakker, omdat het mijn verjaardag was en ik dacht: alweer een jaartje ouder. Nadat ik me had gewassen en geschoren ging ik ontbijten, met de gedachte dat mijn vrouw me zou feliciteren. Aan tafel zat mijn vrouw zoals altijd een krant te lezen en zei verder geen woord, ik schonk zelf mijn koffie in en dacht bij mijzelf dat ze het vergeten was, maar mijn kinderen me zo wel zouden komen feliciteren en 'Happy birthday' zingen met een cadeautje. Wachtend op de kinderen met mijn koffie, maar die kwamen niet. Het was inmiddels laat in de morgen, ik greep mijn jas en ging nog gedeprimeerder het huis uit, naar het kantoor. Op kantoor begroette mijn secretaresse mij met een glimlach en feliciteerde me met mijn verjaardag en haalde een kop koffie, waarna ik mij al een stuk beter voelde. Later die morgen kwam mijn secretaresse op mijn kantoor en zei: "Je bent jarig vandaag, zullen we samen gaan lunchen?". Met de gedachte dat ik mij beter zou gaan voelen zei ik dat het een goed idee was. We sloten het kantoor af en aangezien ik jarig was zei ik tegen mijn secretaresse: "Zullen we naar een leuk tentje buiten de stad in plaats naar de gebruikelijke McDonalds?". Zo gevraagd zo gedaan. We gingen naar een klein restaurantje net buiten de stad, we dronken wat en hadden een lekkere lunch. Op weg terug naar het kantoor zei mijn secretaresse dat het vandaag niet druk was op kantoor en ze stelde me voor om mee te gaan naar haar flatje, om nog even wat te drinken, mijn humeur begon steeds beter te worden. Aangekomen in haar flatje zei mijn secretaresse: "Neem me niet kwalijk, ik wil even wat makkelijkers aantrekken, ik ben zo weer terug". Na één minuut in haar slaapkamer, kwam ze eruit met een grote verjaardagstaart en achter haar mijn vrouw en kinderen. SUPRISE! ...Terwijl ik op de bank zat met alleen nog mijn sokken aan.
 6. Xenzalybi

  De Torchlympische spelen Juni 2015!

  Gefeliciteerd voor de winnaars! Was helaas ook weg, misschien volgende week weer meedoen.
 7. Xenzalybi

  Im back :) - Reden van mijn ban

  Welkom terug man.
 8. Xenzalybi

  Minas Tirith

  Heb je het wel geclaimd? Heb echt 25 minuten gevlogen, maar kan je claim niet vinden op deze coördinaten. Is het dat grote gat in een berg?
 9. Xenzalybi

  MEGA Give Away op Survival!

  Gefeliciteerd iedereen!
 10. Xenzalybi

  Houtprobleem

  Er komt geen reset, dat zei Pixiio in shoutbox. Zou dat trouwens ook echt (...) vinden. Dus opgelost hihi.
 11. Xenzalybi

  Kars // xJustSmile, hallo!

  Nice Smile!
 12. Xenzalybi

  Kars // xJustSmile, hallo!

  Welkom op TorchCraft! Ah, Warrock hehe, level? Speel het ook nog geregeld.
 13. Xenzalybi

  De man die alles kan!

  Welkom op TorchCraft! Zie je wel in survival, hehe.
 14. Xenzalybi

  MEGA Give Away op Survival!

  Jammer dat je PVP gaat man. Zet toch me naam hier stiekem neer. Xenzalybi
 15. Xenzalybi

  Geen

  Ohja, kan nog wel keer, vind het geen ramp. Bedankt voor herinnering, sorry van je topic sambro.
×