Spring naar bijdragen

P2Paul

Users
 • Aantal bijdragen

  163
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over P2Paul

 • Rang
  Vast lid
 • Verjaardag 29 december

Profile Information

 • Interesse's
  Wegenbouw, gemeentebestuur

Recente profielbezoeken

892 profielweergaven
 1. Claim op S2 & admins

  Ik heb de situatie gezien: die claim van allekipppen betreft een NPC village met villagers, dus wss wil hij die wel houden, in elk geval totdat hij de villagers verplaatst heeft (als hij dat idd van plan is) Kan je anders niet gewoon om die claim heen bouwen en dan net doen alsof de NPC village onderdeel van jouw stadje is?
 2. Torchcraft loopt leeg

  ja er is idd nog genoeg ruimte alleen is die voor nieuwe spelers vaak moeilijk bereikbaar. Ze hebben dan namelijk geen zin om vanuit een volgebouwde/rommelige random regiopaal een heel eind te lopen tot ze in een leeg gebied komen (ze kunnen niet vliegen he, en als ze een heel eind moeten lopen, haken ze al gauw af, en dat is jammer)
 3. Torchcraft loopt leeg

  Ja het grote pluspunt van TC is juist dat er geen map resets zijn, zodat je bouwwerken niet zomaar verloren gaan. Zowel op S1 als S2 is er nog genoeg lege ruimte. Wat mss wel nuttig zou zijn, is een plugin die je naar een willekeurige lege plek tp't. Nieuwe spelers willen vaak beginnen waar nog veel ruimte is/nog niet door anderen gebouwd is, maar via de regiopalen werkt dat niet: daaromheen is vaak alles al volgebouwd...
 4. Torchcraft loopt leeg

  Vroeger werd er volgens mij ook meer in de chat gepraat, terwijl ik nu het idee heb dat mensen dat via discord doen, waardoor de ingame chat dan vrij stil is...
 5. Torchcraft loopt leeg

  Ja het is inderdaad jammer dat er steeds minder spelers zijn, vooral op Survival 2 is het soms bijna helemaal dood. Maar zoals Xoezer zegt, denk ik ook dat het gewoon komt doordat Minecraft in het algemeen minder gespeeld wordt: mensen kiezen ook voor nieuwere games enzo. Wat we kunnen doen om het te verbeteren? Ik denk dat het als eerste belangrijk is dat er meer duidelijkheid komt over de ranks, want met name voor nieuwe spelers is het nu erg onduidelijk. Daarnaast zou het goed zijn als de nieuwe Minecraft update (met de zeedingen) snel ingevoerd kan worden, dat biedt ook weer veel leuke nieuwe dingen om uit te proberen enzo.
 6. ''Progress in het Dorp''

  Heel erg mooi! Ik zal binnenkort eens komen kijken!
 7. Voorstellen: Ik ben esthersemmie

  Survival 2 is the best!
 8. Vuurwerkshow 31 december tussen 21:30 en 22:00

  Ik was weer eens te laat, maar speciaal voor mij gaf @alwaysrobin zowaar nog een extra vuurwerkshow! Leuk de screenshots te zien en een fraaie toespraak van @ReznoV_Vazileski- die moet maar de TC-politiek in gaan denk ik hehehe
 9. Vuurwerkshow 31 december tussen 21:30 en 22:00

  Leuk, ik zal erbij zijn!
 10. Protectieblokjes kwijt (S2)

  Mijn Minecraft naam is: P2Paul Ik ben ongeveer kwijtgeraakt: 38.000 claimblocks Edit door admin: nagekeken, 38.405 protectieblokjes teruggezet.
 11. Vote beloningen

  1 token zou op z'n minst in te wisselen moeten zijn voor 10 coins of 100 claimblocks, aangezien nieuwe users anders niet aan geld kunnen komen of hun claims kunnen vergroten. Dat is wat mij betreft het belangrijkste. Wat je voor meer tokens moet kunnen kopen laat ik graag aan anderen over ;-)
 12. Nieuw in MC 1.10

  Hier een leuke video met 30 bekende en onbekende dingen die in versie 1.10 van Minecraft nieuw zijn:
 13. EnquĂȘte uitslag!

  Boah niet eens S2 als leukste genoemd Maar verder wel heel positieve uitkomsten :-)
 14. Toezicht op het warps zetten

  jaja, mooi klusje voor de Helpers die toch nix te doen hebben dacht je ;-)
 15. Reunie?

  Ja leuk initiatief, ik heb de datum genoteerd! Ik was er ook al behoorlijk vroeg bij in die begintijd
×