Spring naar bijdragen

P2Paul

Moderator
 • Aantal bijdragen

  176
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  4

Alles door P2Paul geplaatst

 1. Jammer Kamiel, maar iig bedankt voor al je inzet voor Torchcraft!!
 2. P2Paul

  Pumpkincity jaaroverzicht 2020!

  Dank voor het mooie jaaroverzicht! Leuk om het zo terug te lezen ๐Ÿ™‚
 3. Leuke berichten! Ik zal binnenkort weer eens komen kijken
 4. Dat belooft weer een prachtige show te worden! Helaas kan ik er zelf vanavond niet bij zijn Maar ik wens iedereen alvast heel veel plezier!!
 5. P2Paul

  Pumpkincity jaaroverzicht 2019!

  Wat een mooi en compleet overzicht! Erg leuk om al die dingen weer eens terug te lezen ๐Ÿ™‚ En hoe heb je die mooie foto erbij gemaakt?
 6. P2Paul

  Sainterklaas op Survival!

  Alle winnaars gefeliciteerd! En ook alle andere bouwers bedankt voor jullie mooie bouwwerken ๐Ÿ˜‰
 7. P2Paul

  japans thema vissersdorp

  Leuk! Hier nog een let's play waarin een heel mooi Japans dorp te zien is, misschien leuk ter inspiratie?
 8. P2Paul

  userdrop is back op s1

  Leuk dat jullie weer een userdorp maken!
 9. P2Paul

  Hoe ik TC nu zie.....

  Wat mij opvalt is dat vroeger de meeste spelers op Survival zaten, maar dat het nu vaak het drukst is op Prison en Skyblock. Wat zou daar een reden voor kunnen zijn? Minecraft zelf heeft op zich genoeg vernieuwingen, denk aan 1.13 en 1.14 met allemaal nieuwe dingen, alleen het is helaas nogal lastig om ook servers daarvoor geschikt te maken, dat duurt nogal.
 10. P2Paul

  Claim op S2 & admins

  Ik heb de situatie gezien: die claim van allekipppen betreft een NPC village met villagers, dus wss wil hij die wel houden, in elk geval totdat hij de villagers verplaatst heeft (als hij dat idd van plan is) Kan je anders niet gewoon om die claim heen bouwen en dan net doen alsof de NPC village onderdeel van jouw stadje is?
 11. P2Paul

  Vote beloningen

  1 token zou op z'n minst in te wisselen moeten zijn voor 10 coins of 100 claimblocks, aangezien nieuwe users anders niet aan geld kunnen komen of hun claims kunnen vergroten. Dat is wat mij betreft het belangrijkste. Wat je voor meer tokens moet kunnen kopen laat ik graag aan anderen over ;-)
 12. P2Paul

  Nieuw in MC 1.10

  Hier een leuke video met 30 bekende en onbekende dingen die in versie 1.10 van Minecraft nieuw zijn:
 13. P2Paul

  Enquรชte uitslag!

  Boah niet eens S2 als leukste genoemd Maar verder wel heel positieve uitkomsten :-)
 14. jaja, mooi klusje voor de Helpers die toch nix te doen hebben dacht je ;-)
 15. P2Paul

  Reunie?

  Ja leuk initiatief, ik heb de datum genoteerd! Ik was er ook al behoorlijk vroeg bij in die begintijd
 16. P2Paul

  Pasen op Survival2

  Mooie prijzen! En zet je de kisten gewoon neer, of verstop je ze ook echt onder de grond?
 17. P2Paul

  Claimverdwijningen?

  Ik had hier een ticket over aangemaakt en inmiddels antwoord gekregen, dat de vreemde verdwijningen heeft verklaard: Als een eerste claim (met name door het neerzetten van kisten) in 14 dagen niet is gewijzigd, dan wordt hij automatisch verwijderd.
 18. P2Paul

  Claimverdwijningen?

  Nou ja, 10 dagen is wel erg kort he... het zou toch minstens iets van 100 dagen moeten zijn, en mensen moeten dit vooraf weten.
 19. P2Paul

  Claimverdwijningen?

  Inmiddels is gebleken dat Monk niet alles verwijdert, maar dat er ook echt claims met gebouwen zijn die van de ene op de andere dag in het niets verdwijnen. In een geval ging het om een deel van een huis van een meisje dat 11 dagen offline was, waardoor ik denk dat het misschien zo is dat claims automatisch verdwijnen als iemand 10 dagen niet online geweest is....
 20. P2Paul

  Claimverdwijningen?

  ooh dus jij zit erachter?
 21. P2Paul

  Claimverdwijningen?

  Op Survival 2 heb ik nu al meermalen gezien dat sommige claims plotseling verdwenen zijn. Het gaat steeds om kleine claims met een vaak onafgebouwd huisje erop. Deze bleken na enige tijd opeens compleet verdwenen te zijn, precies op de manier alsof ze verwijderd waren nadat iemand claimverwijdering had aangevraagd, dus alle geplaatste blokken weg en alleen de natuurlijke blokken nog over. Sommigen zeiden dat de bouwers het misschien zelf hadden afgebroken, maar dat lijkt me onwaarschijnlijk: zelden is er iemand die zijn bouwsels zo keurig opruimt. Ook griefers gaan niet zo netjes te werk. Omdat het vaak maar onafgebouwde hutjes betrof vind ik het niet erg dat deze nu weer weg zijn, ik vraag me alleen af waardoor dit komt. Niet dat opeens ook claims of dingen van mij automatisch een keer weg blijken te zijn bijv. Op de oude server was het vroeger zo dat dingen automatisch verdwenen als iemand 100 dagen niet online was, maar zo lang bestaat survival 2 nog niet eens....
 22. P2Paul

  De drakendoders van Survival 2

  Haha leuk, en uiteraard alle complimenten voor de dappere drakendoders!!
 23. Ja leuke dingen, enige wat Mojang/Microsoft nu echt eens zou moeten maken is betere boten (beter vaarbaar en minder snel stuk) en grotere deuren (bijv twee keer zo groot als de huidige, voor in grote gebouwen).
 24. P2Paul

  Voorwerplijst bordje

  ja dat is een bug.. met een vishengel kunnen dingen uit die lijstjes gehengeld worden. is te voorkomen door er een glasblok voor te zetten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...