Spring naar bijdragen

Stro_O

Godlike++
 • Aantal bijdragen

  118
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  14

3 Volgers

Over Stro_O

Contact Methods

 • Minecraft naam
  Stro_O

Profile Information

 • Interesse's
  Voetbal (vooral na het voetbal dan).

  streekbiertjes!

  Verder ook koeltechniek, maar dat klinkt saai.
 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

3803 profielweergaven

Stro_O's Achievements

 1. Stro_O

  Project Cobra

  Hij eet alleen stafleden, Bij deze zijn ze ook gewaarschuwd!
 2. Stro_O

  Project Cobra

  had ik de tijd er maar voor...
 3. Stro_O

  Project Cobra

  Update 1: Na een hele week zitten te vloeken, hakken en bouwen staat de kop van mijn cobra er niet meer alleen op. Hier enkele Screenshot's: onder deze link vind je meer screenshots. https://imgur.com/a/mn6Ed Bedankt @Ringo1978 voor de screenshots!
 4. Stro_O

  Old times

  Zijn jullie Crusade vergeten?
 5. Stro_O

  Project Cobra

  Omdat het al maanden geleden is dat ik hier iets gepost heb wil ik mijn nieuw project voorstellen, Na een lange tijd inactief te zijn heb ik mijn zin in bouwen tijdelijk teruggekregen en had ik het domme idee om een cobra te bouwen op torchcraft. Ik was ermee begonnen in creative omdat ik dacht dat dit me nooit zou lukken. Met grote verbazing lijkt het toch nog op een cobra. Ik ben nog van plan dit project een stuk groter te maken! Alleen weet ik nog niet 100 procent wat ik met de Cobra verder ga doen. Als jullie een leuk idee weten mag je het me altijd laten weten! Hier enkele foto's van de beginfase van dit project. De bedoeling is om hier af en toe in dit topic wat updates te plaatsen. Meer screenshots vind je onder deze link! https://imgur.com/a/1nqcx
 6. Stro_O

  het dorpje in opbouw

  ziet er echt prachtig uit!
 7. Stro_O

  Wie kan ik helpen

  He, Ik vind je idee echt leuk maar volgens mij liggen je prijzen veel te hoog. Bv de prijs om 32 Stone te minen kost bij jou 10 coins. In de warp shop kun je ze vinden voor 1 of 2 coins per stack.
 8. Stro_O

  Mr_Symons stopt als helper

  Jammer! Veel succes verder en hopelijk zien we je nog eens!
 9. Stro_O

  Te veel nuteloze warps!

  Je kunt altijd 2 shops kopen bij /warp shops, Plus er zijn meer of genoeg shops in warp shops. Volgens mij zoek je gewoon een excuus om je warp te kunnen houden.
 10. Stro_O

  Te veel nuteloze warps!

  Ik heb hier de perfecte oplossing voor: Stap 1) Koop een shop bij /warp shops Strap 2) Zet een Warp sign in je shop bij /warp shops Stap 3) Via de warp sign kun je naar je veel grotere shop komen.
 11. Stro_O

  Te veel nuteloze warps!

  Dag beste torchcrafters! Ik ben vandaag eens rond gegaan in elke warp en wat is me dat een zootje op survival1. Problemen: * De helft van de warps zijn bijna shops. Waarvan meer of de helft van deze shops nog eens inactief is ook! * Nog eens 1/4de van de warps zijn een soort van /warp xp 's. * Van de overige 25 procent zijn misschien 10 procent warp waardig Vroeger gingen mensen hele grote en prachtige projecten bouwen om een warp te krijgen. Dit gaf een voldoening en het was een hele eer om zo een warp te krijgen. Toen gingen de spelers vaak rond in de warps om de prachtige projecten van survival1 te bekijken en zo zelf insperatie op te doen. Nu? Eerlijk wie kijkt er nu nog rond in de warps. Ik vind dat warps nu een soort region palen zijn geworden daar komt het mee overeen. Oplossingen: * Alle warps met een shop zonder een mooi project er rond verwijderen. Zijn jullie /warp shops vergeten? * Al deze /warp xp of varianten ervan zijn echt leuk gevonden. Maar het zijn er bij mijn weten zoveel. De gene die er mooi uit zien zou ik laten staan maar er zitten er echt tussen dat op niets trekken. Of zelf niet werken. * Verder zijn er ook gewoon warps die in het niets staan. Of bij een klein huis, farms... Zet er dan gewoon een home? Want het nut van warp zie ik er niet van in. Ik vind niet dat deze functie weg moet maar ik vind wel dat UltraGods eens goed nadenken voor dat ze een warp zetten. Want tegenwoordig staat er voor het kleinste ding al een warp en dat is echt niet overzichtelijk. Zo verdwijnen de mooie en grote projecten tussen de vele /warp shops, /warp xp's en /warp nutteloos. Wat niet leuk is voor niemand. Ik zit liever te kijken naar de grote projecten waar mensen maanden aan gezeten hebben dan naar een blokje dirt.
 12. Stro_O

  De end in 1.9

  Ik denk niet dat je het snapt wat de reden is dat het zo duur wordt. Als je zou Willen elytraen ga je er iets voor over moeten hebben en dus veel geld tellen en er wel even voor sparen. Zo verdwijnt er in een korte tijd een redelijk groot bedrag wat juist goed is voor een economie. Iedereen zit constant te zagen van ja de economie is slecht maar als we er iets aan willen doen dan zijn ze er plots tegen hmmm...
 13. Stro_O

  De end in 1.9

  Daarom maken we het ook een rare item. Zodat alleen de super rijken dit gaan kopen en een deel van hun budget verdwijnt wat ten goede is voor de economie.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...