Spring naar bijdragen

Jonko1991

UltraGod
 • Aantal bijdragen

  225
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  13

Over Jonko1991

Profile Information

 • Interesse's
  Minecraft, (inline)skaten, Fitness, Xbox'en.

Recente profielbezoeken

7071 profielweergaven

Jonko1991's Achievements

 1. Fijne verjaardag jonk!!! maak er een leuke dag van :)

 2. Jonko1991

  Alvast Fijne feestdagen!

  Very gezellig! Fijne feestdagen allemaal! En alvast een fijne jaarwisseling!! Tot in het nieuwjaar!
 3. Jonko1991

  50 namechanges

  Waarom? Het is toch veel leuker om een naam te hebben die iedereen kent/herkent? Ik blijf SoundSFM het beste vinden!
 4. Jonko1991

  onlinetime top

  Ik stem er ook op tegen! Vond het de laatste keer al zo jammer dat de onlinetime werd gereset.. anders zou ik nu ook rond de 6000 uur zitten... en nee.. ik zie dit niet als een race. Zie het meer als een herinnering aan hoe lang ik hier al zit, en hoe trots ik erop ben dat ik hier na al die tijd nog steeds zit.
 5. Jonko1991

  Event Manager

  Ik had dolgraag deze taak op mij willen nemen.. Maar helaas kan ik vanwege werk deze functie niet op mij nemen, wat ik weer onwijs zonde vindt. Ik hoop dat de gene die @CasBrother gaat opvolgen net zo goed en gemotiveerd was als hem, want als er iemand events kon organiseren dan was Cas dat wel.. Ik vindt het dan ook onwijs jammer dat cas geen events meer organiseert! Maar goed, ik wens de gene die wint veel succes en organiseer (alsjeblieft) weer net zulke leuke events als Cas! Mvg Jonko
 6. Jonko1991

  Winkel update

  Ah op die fiets! Dan heb ik niks gezegd!
 7. Jonko1991

  Winkel update

  Gisteren werkte de vuurwerk kit nog bij mij, dus voor zover ik weet moet die er gewoon nog zijn.. teminste.. op survival 1 dan.
 8. Jonko1991

  Winkel update

  Je kan maar 1 antwoord van mij verwachten.... Meer nieuwe skull packs offcourse!!
 9. Jonko1991

  Survival1 1K GiveAway

  Ik dacht serieus dat de boek op de achterkant lag, toen zag ik dat die gewoon op de zijkant stond (zou wat wezen als je daadwerkelijk zo'n dikke boek had xD) ik denk rond de 600/650/699 blz.
 10. Wat we ook kunnen doen is, jij koopt het desbetreffende project.. en dan hou ik hem geclaimed totdat jij zelf genoeg claimblocks hebt om hem te kunnen claimen. In de tussentijd beschik je natuurlijk wel over alle rechten van de claim. Goed idee of niet?
 11. Ze zijn allemaal nog te koop!
 12. Jonko1991

  SickLittlePuppet

  Misschien een beetje laat, maar ik wil ook nog wat ff kwijt! Wat onwijs jammer dat je ermee bent 'gestopt', Ik vond/vind je altijd 1 van de toffere mods! 1tje die altijd wel een compliment had klaar staan! Ik wil je bedanken daar voor! Wat de reden ook mag zijn dat je bent gestopt, ik weet 100% zeker dat dit een groot verlies zal zijn voor torchcraft + de users op torchcraft! In mijn ereboek van beste mods zal jij zeker een plekkie in de top 3 hebben! Bedankt!
 13. Zoals cas al zei, ik ben idd uit het event gestapt. De reden hiervoor is, ik merk dat ik een iets te fanatieke bouwer ben als het gaat om buildevents.. waardoor andere misschien afschrikken van mijn werk en dat ze daarom niet meer mee willen doen aan het event.. En dat is ook niet mijn bedoeling.. Ik wil graag dat iedereen een mooi iets gaat maken (zoals het creeper buildevent van vroeger), dus daarom heb ik het prijzengeld verhoogd met 9k + stack dia blocks en ben ik zelf uit het event gestapt. Ik wens iedereen veel succes met het bouwen! En moge de best winnen!
 14. Wat komt dat goed uit! Ik heb volgende week vakantie dus.... Zou ik mee mogen doen? Ik merk diep van binnen dat de verlangen om te bouwen nog steeds aanwezig is, dus ik hoop dat wanneer ik hier aan mee doe dat ik na het event weer vollop zin heb om aan de slag te gaan op TC! Dus misschien zorgt dit event voor de terugkeer van jonko1991! Ook vond ik nog een leuke foto van het oude creeper build event:
 15. Wauw ska die stopt met het helper zijn! Dit is echt wel big news! Maar goed heel begrijpelijk dat je er zo over denkt, je bent dan al onwijs lang helper geweest. Wel moet ik kwijt dat ik jou de beste helper ooit vind en dat ik het jammer vind dat jij nooit mod bent geworden. Je hebt zoveel voor de server betekend, je stond altijd klaar voor de users en je dacht vooral mee hoe de server beter en mooier kon worden. Daarvoor wil ik je bedanken! Ook al zit ik amper tot niet meer op de server, ik hoop dat ik je nog vaak mag tegenkomen! Veel plezier en succes met al het andere wat je gaat doen!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...