Spring naar bijdragen

Mr_Symons

UltraGod
 • Aantal bijdragen

  29
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

1 Volger

Over Mr_Symons

 • Rang
  Nieuw

Contact Methods

 • Minecraft naam
  Mr_Symons

Recente profielbezoeken

729 profielweergaven
 1. Mr_Symons

  Mr_Symons stopt als helper

  Gaat zeker gebeuren. Maak je geen zorgen.
 2. Mr_Symons

  Mr_Symons stopt als helper

  Kun je meteen mijn golfballetjes terugbrengen ?
 3. Mr_Symons

  Mr_Symons stopt als helper

  Beste spelers, Ondanks ik het ontzettend leuk vind om jullie bij te staan als helper, heb ik in het belang van TorchCraft besloten mijn functie neer te leggen. Ik kan jullie momenteel onvoldoende hulp bieden, omdat ik weinig tijd kan vinden om online te zijn. Wees echter niet bang om mij lang te missen, want zo nu en dan zal ik uiteraard nog online verschijnen. Natuurlijk kun je dan ook nog altijd rekenen op mijn hulp. Ik heb geen helper-tag nodig om te helpen ?. Groeten, Mr_Symons
 4. Mr_Symons

  .

  .
 5. Mr_Symons

  Survival armor enchantments

  Grappig om te lezen dat er zoveel verschillende meningen zijn.
 6. Mr_Symons

  Survival armor enchantments

  Geen gouden of zilveren armor, maar een dia armor zal de beste bescherming bieden. Daarover zal iedereen het eens zijn, maar hoe zit het met de enchantments? Hoe zou jij je complete dia armor het liefst betoveren voor je avonturen in Survival? Kopieer en vul aan! Helmet enchantment: Chestplate enchantment: Leggings enchantment: Boots enchantment:
 7. Mr_Symons

  De end in 1.9

  Wanneer de End wordt vrijgegeven, zal deze binnen de kortste keren worden leeggehakt en worden gedomineerd door spelers met /god. Het was een goede suggestie, maar in de praktijk zal het niet het gewenste effect hebben. Misschien dat de items in het nieuwe votesysteem kunnen worden opgenomen als reward.
 8. Mr_Symons

  Het beste moment op torchcraft?

  Hmm, beste moment zou ik eigenlijk niet weten. Enkele zeer leuke momenten in Survival waren in ieder geval: - toen ik voor het eerst de vriendelijkheid van andere spelers op TorchCraft mocht ervaren - toen ik doneerde voor godlike - toen ik ultragod pre-orderde en even later een dragon egg ontving - toen ik mijn eerste lang gewenste eiland claimde - toen ik helemaal met niets opnieuw begon op survial1, na rijkdom te hebben gekend in survival2 - toen ik helper mocht worden voor survival1
 9. Mr_Symons

  Economie Survival1

  Het is een interessante discussie, die te allen tijde onderdeel van discussie zal blijven. Primaire beginsel is namelijk het geloof of juist ongeloof in een liberaal stelsel. Zelf ben ik ervan overtuigd dat iedere economie zelfregulerend is door de verhoudingen tussen vraag en aanbod. Externe factoren zoals coins verdienen met PVP en minimale prijzen zijn mijn inziens verstorend voor een vrije marktwerking. Wel lijkt het mij een goed idee een duidelijke en goed bereikbare lijst met adviesprijzen te hanteren in bijvoorbeeld de Wiki. Dit zal ten gevolge hebben dat de prijzen als uitgangspunt worden gehanteerd tenzij de vraag beduidend groter is (waardoor de prijs zal stijgen) of juist lager is (waardoor de prijs zal dalen).
 10. Mooi eiland geclaimd van circa 150.000 blocks voor mijn nieuwe villa

 11. Mr_Symons

  Giveaway op Survival2: Diamonds!

  Leuke actie. Ik doe graag mee!
 12. Bezig met een moderne woonwijk en winkelcentrum in Survival2

 13. Mr_Symons

  Project Villa

  Het begin ziet er veelbelovend uit. Zelf heb ik ook last van staking van projecten op survival1 door de komst van survival2. Ik heb toch graag mensen om me heen en die zijn er op 2 toch meer . Ik ben benieuwd of je het project nog gaat afronden en zou het eindresultaat graag eens bekijken.
 14. Mr_Symons

  Snel bomen hakken [Survival2]

  SHKuperus slaat de spijker op zijn kop als je het mij vraagt. Als iedereen zo zou denken is het probleem opgelost en de discussie gesloten. Replant vind ik overigens een geweldige toevoeging aan survival.
 15. Mr_Symons

  Thurrunn

  We zijn elkaar al tegengekomen in Survival, maar wist niet dat je nieuw was. Alsnog, welkom bij TC!
×