Spring naar bijdragen

SHKuperus

Users
 • Aantal bijdragen

  97
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over SHKuperus

 • Rang
  Lid

Contact Methods

 • Minecraft naam
  SHKuperus

Recente profielbezoeken

457 profielweergaven
 1. SHKuperus

  Actieve spelers?

  Hoeveel actieve spelers zijn er op dit moment nog op survival? ik ben zelf tijd niet geweest, zie wel mensen online, maar als ik kijk naar de claims rond mijn originele startplek, zie ik allemaal mensen die laatste maand/maanden niet online zijn geweest. veel dingen in disrepair, half geplunderd etc. er zijn zelfs ocean monuments waarvan eigenaar al een maand niet online is geweest. is er in de nabije toekomst kans op een S3 oid? wordt er nog veel gebouwd op S2/S1?
 2. SHKuperus

  Redstone

  wat bedoel je met "autoredstone" ??
 3. SHKuperus

  Eerste Gedachte

  Modded Minecraft
 4. SHKuperus

  Eerste Gedachte

  waar ik altijd aan denk .... MINECRAFT
 5. SHKuperus

  Ik zoek een gamemuis

  ehm wat is jitteren? en wat is voordeel van een mechanisch toetsenbord?
 6. grappig was vanmiddag op de radio toen moest ik hieraan denken om het hier neer te zetten, lekker nummer 8,5 wat mij betreft. gaan we op de 2009 toer? ok....
 7. Vette song! 9+ iets ouder, maar zeker niet minder lekker
 8. lekker nummer indeed, dikke 8 ook. https://www.youtube.com/watch?v=IeDMnyQzS88 wel een hele gave uitvoering van een fantastisch nummer!!
 9. goeie plaat, dikke 9 beetje vreemd maar wel lekker: Gotye - Somebody that i used to know (kan ff niet knippen en plakken, weet ook niet waarom)
 10. beetje chaotisch imho... 7 voor mij van nederlandse bodem: ik blijf em geweldig vinden :) (niet specifiek deze uitvoering met dat hele intro maar gewoon het nummer) kwam em nog tegen in single version:
 11. wat mij betreft een 6je ben er niet van onder de indruk, wel geinig maar niet bijzonder [edit] goed naar de tekst luisteren [/edit]
 12. SHKuperus

  Eiland te koop

  Bericht van admin: op dit moment is dit nog toegestaan: let wel op dat dit op eigen risico is. Ik wil mijn Skyblock eiland verkopen. is vrij uitgebreid eiland: - Slime farm - Tree farm - gold farm (niet af, maar werkt wel) - 2x mob spawner, 1 met xp farm - 3x iron farm waar deels weer villagers in gezet moet worden - village breeder (moeten nieuwe villagers in) - cactus farm - chicken farm - sugarcane farm verder is op lvl 6 ofzo (nieuwste laagste lvl) een compleet platform gemaakt van cobble, bedenkt met half slabs. prijs: kleine donatie in de Torchcraft winkel zodat ik protectionblocks kan kopen op survival . enige eis die ik heb bij verkoop, dat ik paar dingen mee wil nemen naar nieuw eiland(tools, armor, iron blocks, diamanten, beacon en seeds/sapplings van alle gewassen, eieren). voor bezichtigingen, zit savonds vaak op Survival2, spreek me aan. [wegens commentaar] voor de duidelijkheid, zijn voornamelijk technical builds, eiland is cosmetisch nog lang niet af.
 13. SHKuperus

  Auto-Sorter

  Hey Spaghettisliert, als je wil, kan ik er wel een voor je bouwen... als jij materialen levert en een paar $$ dan doe ik dat met plezier.
 14. SHKuperus

  Buiten je plotme.

  ik denk dat het er om gaat dat je niet IN je plot kan bouwen als je er buiten staat?
 15. misschien handig om aan te geven WAAR je shops zitten
×
×
 • Nieuwe aanmaken...