Spring naar bijdragen

Jordje

Godlike++
 • Aantal bijdragen

  86
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Jordje

Contact Methods

 • Discord
  ok_i#1187
 • Minecraft naam
  Jordje

Profile Information

 • Interesse's
  Gouden wortels, Torchcraft en jullie allemaal! :D
 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

2196 profielweergaven
 1. Jordje

  Sinterklaas zijn cd is kapot!!

  Sinterklaas is in december hè
 2. Jordje

  Prison advent

  epic
 3. Jordje

  Liefde op Survival 1

  Haha, Spagh, stoute jongen!
 4. Jordje

  Hoe oud ben jij?

  Hahahahahaha! xD
 5. Jordje

  Hoe oud ben jij?

  Hij is 19 dat heeft ie zelf gezegt in z'n vlogs! xD
 6. Jordje

  Tokens, geef tips!

  - Iron Armor Setje - 6 - Prison - More Armor, More PvP !
 7. Jordje

  MC modded!!!

  Morgen zoek ik meer! Ciao!
 8. Jordje

  MC modded!!!

  Bekijk anders dit eens: https://youtu.be/fX_2chAE78k . Het is misschien met de Morph mod en 1.7.10, maar dan gebruik je een andere.
 9. Jordje

  MC modded!!!

  heb je forge geïnstaleerd? De versie van die mod? Ik zal er morgen eens naar kijken, ik doe men best voor jou! Nu moet ik gaan! Ciao!
 10. Jordje

  MC modded!!!

  Ik wil je wel helpen Kylenib. Ik heb hier ook een lange tijd aan gezocht en weet perfect hoe je je voelt. Wel eerst ga je naar www.minecraftforge.net . Dan download je 1.8 / 1.7 dat kies je zelf. (Hangt er van af wat de versie van je mod is). Dan kom je op adf.ly uit en op niets klikken tot er van boven in de rechter hoek staat: 'SKIP AD'. En dan heb je het. Als je die forge gedownload hebt, verplaats je hem naar je achtergrond en klik je er dubbel op. Dan heb je hem normaal geopent. Dan laat je het bolletje staan op 'Client' en klikt daarna op 'Install'. Daarna als je hem geïnstaleerd hebt mag je hem verwijderen in de prullenbak ofzo. Dan download je de mod die je wilt. Een site zul je wel nog moeten zoeken maar typ de mod en versie in Google in en dan kom je er wel. Als je hem gedownload hebt, verplaats je hem in een map, van onder staat er een balke waar je kunt klikken: Opslaan, en dan op Map openen. Dan laat je die map openstaan. Dan ga je naar 'Start', en typt dit in: %appdata%. Dan kom je normaal terecht in een mapje dat 'Roaming' heet. Het eerste wat je doet is in dat mapje 'options' verwijderen. Options zorgt er voor dat je Minecraft crasht met die mods. Dan klik je op '.minecraft', en ga je naar het mapje: 'mods'. Als je dat niet hebt, geen paniek, had ik ook, dan maak je gewoon tussen al die dingen een nieuwe map aan en heet hem precies zoals ik het schrijf: mods . Dan open je het mapje en is het leeg normaal. Dan verplaats je die naar dat 'mods' mapje. Dan mag je dat sluiten. Dan start je Minecraft op en laat hem op de Launcher staan. Daar klik je op 'Edit Profile' en klikt op de versies, dan scrol je helemaal naar onder en daar staat er dan de versie die je gedownload hebt van forge met wat rare codes achter enzo. Die versie pak je. Dan open je Minecraft, en als alles goed verlopen is, staat daar ook een vakje met 'Mods' naast 'Realms'. Daar hoef je niets mee te doen. Dan ga je in een wereld en spelen maar!
 11. veroorzaken waardoor het
×
×
 • Nieuwe aanmaken...