Spring naar bijdragen

zwinos

Users
 • Aantal bijdragen

  38
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over zwinos

 • Rang
  Nieuw

Contact Methods

 • Minecraft naam
  zwinos

Recente profielbezoeken

467 profielweergaven
 1. zwinos

  Stop godlike neem torch

  Ik citeer Kilenib even.. ik ben aan het kijken voor meer ideetjes voor deze rank dit is ook nog maar de alfa versie ik vraag jullie mening als jullie iets willen toevoegen doe je maar hier dan kijk ik als ik het tof vind. Hoezo als jij het tof vind?? haha je bent grappig, maar er is nu eenmaal één Boss en dat is Pixxio..
 2. zwinos

  Stop godlike neem torch

  Als je de server daadwerkelijk wilt steunen kan je ook gewoon doneren, dan heb je geen rank nodig.. Dus in feite ben je net als de rest je wilt iets voor je donatie hebben
 3. zwinos

  Wist je dat?

  Nou Daan als truce kan je bij andere faction de deuren open maken als ze een houten knop of een drempel bij de deur hebben.. Daarbij niet alle deuren gaan open
 4. zwinos

  Wist je dat?

  Wist je dat, dat je van slimeballs een trampoline kan maken
 5. zwinos

  Wist je dat?

  haha wat heeft dat met TC te maken?? Daan trekt zijn eigen plan whoehaha En mijn fout ik was onduidelijk heb het aangepast.. Sorry
 6. zwinos

  Wist je dat?

  Wist je dat je loeizwammen kon scheren??? Het lijkt mij leuk als mensen leuke dingen noemen die weinig bekend zijn.. Of handige tips wat met minecraft te maken heeft Ja er is een Wiki.. I know Maar delen is ook leuk.
 7. zwinos

  Event team

  Gefeliciteerd dan maar
 8. zwinos

  Unban

  Thx Xoezer.. Dat is duidelijke taal.
 9. zwinos

  Unban

  De laatste dagen is het een sport geworden, om sorry te zeggen en dan een unban te krijgen. Maar hoe zit het dan met de regels, zoals een donatie van 20 euro voor een unban?? Zie tekst: Hoe denken jullie erover is dit wel zo eerlijk voor die gene die wel een donatie hebben betaald voor unban, en de andere krijgen bij sorry een unban..
 10. zwinos

  Onlinetime reset

  Als mijn naam er nu uitgehaald word, dan is er weer een plek vrij.. Echt meen het ik wil eruit.. Please Pixxio, Dennive, of andere mod.. Of moet ik daar weer een ticket voor maken?
 11. zwinos

  Onlinetime reset

  omg yeah resetten die hap.. Word er zo moe van om in de top 10 te staan.. Elke keer dat ze om handtekeningen vragen, en dat het zooo cool is om daar in te staan, maar het heeft ook een keer zijde, Zwinos wat doe je allemaal.. Daarbij vind ik het fijner als mensen het zelf in kunnen stellen of ze in de top 10 willen of niet..
 12. zwinos

  Woordenketting

  RompslomP
×
×
 • Nieuwe aanmaken...