Spring naar bijdragen

Monk_NL

Admin
 • Aantal bijdragen

  762
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  108

Over Monk_NL

 • Rang
  Trouw lid
 • Verjaardag 06-06-78

Contact Methods

 • Minecraft naam
  Monk_NL

Recente profielbezoeken

10374 profielweergaven
 1. Prison Gedichtenwedstrijd 2017 De Uitslag!!!

  Gefeliciteerd winnaars! En iedereen bedankt voor het meedoen! Het was ontzettend leuk om alle gedichtjes door te nemen! Jij ook van harte @Spaghettisliert3je krijgt het elke keer weer voor elkaar om een prijs te winnen
 2. EVEN OPGELET!

  We hebben gelijk even gekeken op verdachte zaken, en kan met geruststelling melden dat er geen sprake is van personen die hebben geprobeerd te hacken.
 3. Updates

  Skyblock Mega update naar 1.12.2! Bugs melden aan het Skyblock stafteam en/of email naar [email protected] (Shout naar @compelintjevoor haar ondersteuning). Ook hier werken de nieuwe huisdieren via het command "/pet". [Bug] De veiling-plugin is verouderd en werkt niet op 1.12.2. Er zal naar een alternatief gekeken worden. [Fact] Vik de Kip heeft nog nooit zelf een ei gelegd...
 4. Nieuw: Skull pakket: owner & comp

  Koning en Koningin, so cute <3
 5. Wie is ice8litz

  ice8lits is een Prison-monster, en fyi ze bijt wel!
 6. PRISON IDEE

  Op zich best een leuk idee. Ik zal eens kijken wat voor mogelijkheden er zijn. En zoals dirk2001 zegt, is het doel om geld te verdienen. Plot ratings misschien een optie? Dat spelers een plot een cijfer kunnen geven?
 7. Back in buisness

  Weer een boef op Prison erbij! Welkom
 8. Vertrouw X. Niet!

  Ooh geniaal! De boef die dit gedaan heeft is echt heel gemeen! GG >:D
 9. Updates

  Survival 2 Er heeft groot onderhoud plaatsgevonden. Mochten er bugs ontdekt worden, dan graag direct melden bij een staflid en/of via een email naar [email protected] De nieuwe huisdieren zijn nu ook hier toegevoegd! Gebruik hiervoor het commando "/pet". Vehicles kunnen weer normaal bestuurd worden! Lekker rondkarren in je tank! Diverse verbeteringen voor "/furniture". Per ongeluk je inventory wissen met "/clear" gaat niet meer, je moet het command vanaf nu 2x intypen. Wij hopen dat met het groot onderhoud de lagg-problemen van de afgelopen dagen hiermee opgelost of in ieder geval flink verminderd zijn. Bij succes zal Survival 1 zal kort hierna ook volgen.
 10. hoelang speel je al op torchcraft ?

  Hallo, ik ben Monk en ik speel ongeveer 2 maanden op deze server. Ik vind het heel leuk, en de spelers zijn vriendelijk en behulpzaam. Ik denk dat ik hier nog wel een paar keer terug kom om te spelen.
 11. Iets leukers (: parkour op prision koel toch !!

  we hebben momenteel 2 parkours op prison! 1 in de parkourtoren, en de andere in de tv-toren
 12. Ik ban jou omdat... (Deel 2)

  ik ban Monk ook!
 13. Updates

  Prison Het sand op de bovenste laag is weggehaald bij mine Z (was bij de UltraGod mine al gebeurd), en vervangen voor diorite. Het percentage van Clay in de VIP mine is verhoogt van 0.1% naar 1% vanwege de nieuwe terracotta blokken Zoals jullie zien, zijn er de laatste tijd een aantal updates voor Prison geweest. Dit is ter voorbereiding voor UltraGod++ waar veel spelers naar uitkijken! De UltraGod++ mine ingesteld! Deze blokken zullen erin te vinden zijn: Netherrack, Nether Brick, Hardened Clay, Red Nether Brick, Nether Quartz Ore, Purpur Block, Magma.
 14. Een nieuw idee voor prison

  Thanks voor het idee! Het staat genoteerd
 15. Het mysterie van Anubis

  Ik bedacht me net iets... Is "Anubis" Yoda taal voor "A is nub"? Dat is toch een belediging voor rank A spelers?
×