Monk_NL

Admin
 • Aantal bijdragen

  690
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  82

Over Monk_NL

 • Rang
  Vast lid
 • Verjaardag 06-06-78

Profile Information

 • Woonplaats Noord-Holland

Contact Methods

 • Minecraft naam Monk_NL

Recente profielbezoeken

8425 profielweergaven
 1. Verhuizing, school, zwangerschap, werk, ziekte, en nog meer van dat soort privé redenen zijn meestal de hoofdoorzaken dat stafleden hun functie neerleggen. Wij waarderen de inzet enorm van al onze (ex)stafleden voor al hun tijd en energie die ze erin stoppen. Maar laten we reëel blijven, want het is en blijft een spelletje. RL gaat toch echt voor Minecraft p.s. Niet op Monk letten, we weten allemaal dat Minecraft RL is!
 2. Algemeen Bootjes blijven staan mits er geen misbruik van gemaakt wordt. Lekker dobberen in je favoriete visvijver! [Fix] Dispensers werkten niet naast elkaar in een rij.
 3. Wait... wut!? Krijg nou pudding zeg! Rip roekoeey
 4. het is alsof ik in de spiegel kijk! IK vind hem helemaal geweldig <3
 5. Algemeen [Fix] Elytra en Fly bug na een update van een plugin verholpen. [Fix] 1.8 spelers glitchten vast op Bone Blocks. [Feit] Cees is een Super Held.
 6. Veel plezier met je nieuwe rank!
 7. w00t w00t helemaal hyped!
 8. Welkom Sir Taco!
 9. Die eeuwige vrolijke lach van Cees verbergt volgens mij niet veel goed... Ik denk dat hij heeeeel wat op zijn geweten heeft! >:D
 10. Survival1, Survival2, Terra en Skyblock [Bug] /anvil, /furnace en /enchantingtable zijn uitgeschakeld ivm. glitch en duplicatie bug.
 11. Wat zijn die geluiden toch 's nachts in je kamer...
 12. Psssttt Monk! Ik zie dat je online bent! 

  Betrapt! 

  Wel optijd naar bed hè <3

   

  1. Monk_NL

   Monk_NL

   Hehe, ik was er niet :P

 13. Nice guys! ps.... zie die sneaky Seend photobomben links...
 14. Monk gespot in de schoolgangen! Met dank aan Sir @King_Rotzooihahaha
 15. Prison De toplaag van Mine Z bestaat nu uit normaal sand. De toplaag van de UltraGod Mine bestaat nu uit red sand. Red Sandstone toegevoegd aan de UltraGod Mine. Emerald Ore toegevoegd aan de UltraGod Mine. Nieuwe categorie toegevoegd aan Koekiemonster; Zand. Nieuwsgierig naar sneak-peaks van de Prison Update? Kijk dan vandaag (26-04-2017) naar de Terra live-stream!