Spring naar bijdragen

Monk_NL

Users
 • Aantal bijdragen

  825
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  128

Alles door Monk_NL geplaatst

 1. Monk_NL

  Monk Monk Monk

  Na een ontzettende leuke periode van 6 jaar achter de rug te hebben gehad en fantastische uitdagingen, is het tijd om verder te gaan. Ik speel normaal gesproken maximaal 3 jaar een spel. Het is echt een unicum dat ik zo lang Minecraft gespeeld had! Dat komt door de geweldige community van TorchCraft! Ik wil dan ook iedereen bedanken voor de steun en kattenkwaad van de afgelopen jaren. Ik leg mijn functie als Admin neer. Chimpgamer zal het technische gedeelte van me overnemen. Ik hoop dat jullie hem net zo zullen supporten met het oplossen van bugs zoals jullie mij geholpen hadden. SaintSDevastatoR zal nog meer Evil zijn dan ooit te voren! So beware! Ciao guys!
 2. Monk_NL

  KillerClowns op TorchCraft?!

  Opgepast @alwaysrobin, er is een killerclown gespot op Survival 2!!
 3. Monk_NL

  X-Ray

  Nice! Dan kan ik weer lekker bannen! Al zo lang niet meer gedaan... >:D
 4. Monk_NL

  Updates

  Survival 1 & 2, Prison Vanmiddag was er op de bovenstaande gamemodes een korte restart om een duplicatie bug op te lossen. Onze dank gaat uit naar @creepyghost1234voor het melden van de bug!
 5. Monk_NL

  Voorstellen

  Hi @MarlOtter! Welkom op TorchCraft! We hopen dat je nog vele uurtjes plezier mag beleven
 6. Monk_NL

  Hoe ik Monk altijd zie.

  ik dacht dat er een monster uit me buik kwam... Teveel naar "Alien" gekeken denk ik...
 7. Monk_NL

  ''Spawn Lore''

  Awesome awesome awesome!
 8. Monk_NL

  Ik help jou!

  Gaaf hoor!
 9. Monk_NL

  Updates

  Survival 1, Survival 2, Prison & Skyblock Er is groot onderhoud geweest waar jullie vrijwel niks van merken. De gamemodes zullen nu iig. soepeler draaien Met het command "/shops" krijg je een beta menu te zien, waarin je je eigen shops en die van andere spelers kan zien. Tevens kan je hier de veel verzochte mogelijkheid vinden, om de chat meldingen aan te passen zodra er transacties uitgevoerd worden. Binnenkort wordt dit uitgebreid! Je kan met de commands "/payconfirm" en "/clearconfirm" zelf bepalen of je een bevestiging in de chat moet typen om coins naar iemand over te maken, en om je inventory te clearen. Het is voorlopig niet meer mogelijk om een Pet op je hoofd te zetten vanwege bug-misbruik. Op Prison kan je nu met een grapplinghook spelers in de spawn-wereld lekker heen en weer hengelen >:D Het is alweer bijna kerst!
 10. Monk_NL

  Hoe ik Monk altijd zie.

  Ok, ik moest van één of andere moderator (@ReznoV_Vazileski) spelers overrijden, dus gedaan!
 11. Monk_NL

  Tijdje Stoppen

  Verstandige keuze! En je kan altijd nog even een kwartiertje inloggen om even hallo te zeggen
 12. Monk_NL

  Prison armor stands

  50 armor stands in een chunk is dan ook wel heel veel
 13. Monk_NL

  Prison armor stands

  Als er teveel armor stands bij elkaar staan (ca. 50 in een en om de chunk), dan bestaat er een kans dat er enkele automatisch verwijderd worden. Deze beperking is noodzakelijk, omdat er grappenmakers zijn die +2000 armor stands neerzetten, waardoor spelers hun Minecraft crasht.
 14. Monk_NL

  Winterspelen 2018!

  Wanneer kom je terug?
 15. Monk_NL

  Selfies met AFK King troes1

  troes1 kijkt wel heel hongerige blik naar je schaap papa...
 16. Monk_NL

  TC 60 jaar

  Wij zijn ook heel blij met jou als speler op onze server, en we vinden het superleuk om te horen dat je het naar je zin hebt!
 17. Monk_NL

  Wisseling van de wacht

  Er komt heel wat bij kijken, en @Xoezerheeft in mijn mening zich meer dan 120% hiervoor ingezet! Bedankt voor alle moeite en passie die je als Hoofd Helper erin gestopt had. Er zijn een aantal situaties geweest waar ik zelf ook nog het een-en-ander van je kon leren. Gelukkig blijf je als Admin nog gezellig in het team, en kunnen we altijd nog terugvallen op je wijsheid en creativiteit
 18. Monk_NL

  Hoe ik Monk altijd zie.

  Payback-time @JustHusky!! >:D
 19. Monk_NL

  HAHA

  #HAHA
 20. kukelekuuu zei de rookworst! roekoe is eigenlijk irrelevant, ook al is pudding best lekker... ze zijn toegevoegd >:D
 21. Nog gefeliciteerd met je verjaardag gisteren! Ik hoop dat je veel kipnuggets gehad hebt :D

   

 22. Monk_NL

  Skins na maken

  Jaaa ik wil ook een skin!
 23. Monk_NL

  Selfies met AFK King troes1

  Doel van deze post is om zoveel mogelijk screenshots te verzamelen met troes1 op zijn AFK troon, dat te vinden is op mijn plot: /plot v Monk_NL 3 Succes!
 24. Monk_NL

  Help me <3

  Russisch? Noem hem "Bratva"
×
×
 • Nieuwe aanmaken...