Spring naar bijdragen

Leonarda9

UltraGod
 • Aantal bijdragen

  532
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Waarderingsactiviteit

 1. Leuk
  Leonarda9 koppelde terug aan Spaghettisliert3 in Goudmine   
  Heyyyy,
   wij zijn klaar om diep de mine in te duiken en veel gold te diggen in de nieuwe warp A
  Groetjes mij en Leonarda9 ❤

 2. Leuk
  Leonarda9 koppelde terug aan Pixiio in Nieuwe moderator   
  Hey TorchCrafters. Vanaf vandaag hebben we een nieuwe moderator in het team: SirRodneyNL. Na een tijd helper geweest te zijn hebben we besloten om hem te vragen voor het moderator team.
  Geef hem een warm welkom!
 3. Leuk
  Leonarda9 koppelde terug aan Spaghettisliert3 in Kerst selfie wedstrijd   
  Hii ik kwam ook op bezoek, dit is mijn inzending:
  (Ik heb er speciaal mijn mooiste kerstjurkje voor aangedaan )


 4. Leuk
  Leonarda9 koppelde terug aan jale1 in Kerst selfie wedstrijd   
  Haiii
  Iedereen zegt altijd maar dat ik klein ben... hier is het tegendeel! Ik ben gewoon even groot als de Kerstman 0.0
  http://imgur.com/a/nx4Nl
  Dit is ook meteen mijn mooie selfie voor de wedstrijd en mijn zelfvertrouwen.
  Groetjessss
  Jale1
   

 5. Leuk
  Leonarda9 koppelde terug aan compelintje in Kerst selfie wedstrijd   
  Jingle Bells Jingle Bells Jingle All The Way
   
  Ja ja kerst is gearriveerd op TorchCraft en overal is de sfeer al goed te proeven.
  Op prison is een heus kerstdorp ontstaan met jawel een huisje speciaal voor de kerstman. 
  Nu is er iets heel leuks wat je daar kan doen, maak een selfie van jou en de kerstman,
  zet deze selfie onder dit bericht in een reactie

   
  Onder de selfies loten we iemand uit die een leuk prijsje krijgt
   
  Dus! Pak je camera erbij zet je beste duckface op en maak de leukste, grappigste, mooiste selfie die je maken kan
   
  De kerstspawn is gebouwd met dank aan:
  Saizis
  Isastyle
  compelintje
   
  veel succes met selfies maken en alvast fijne feestdagen
  Het prison team
   
  (update!)
  De kerstactie is afgelopen. We zijn druk bezig met het bekijken van alle selfies en het kiezen van een winnaar we hopen binnen nu en overmorgen de uitslag bekend te kunnen maken 
 6. Leuk
  Leonarda9 koppelde terug aan Vik de Kip in Vik op het forum   
  Hoi TorchCrafters,
  Tok, tok tok... Gezien het bijna oud en nieuw is, dacht ik dat is toepasselijk voor mijn registratie. Tok, tok tok... Oud op de server, nieuw op het forum! Laat ik mijzelf eerst even voorstellen. Tok, tok tok... mijn naam is Vik de Kip en ben te vinden op skyblock. Tok, tok tok... de meeste skyblockers kennen mij al, ik sta vaak wat zaadjes te eten op spawn of fladder wat rond. Tok, tok tok... Ook ik beleef net als jullie veel avonturen, het lijkt mij leuk om deze met jullie te delen.
  Tot snel! Tok, tok tok... op skyblock!
  Met tokkende groet,
  Vik
 7. Leuk
  Leonarda9 koppelde terug aan xRobert010 in Vik op het forum   
  Haha ik dacht gelijk toen ik dit berichtje zag:
  @Xoezer @werken23 @xRobert010 (@VikdeKip)

  Waarom maak je geen account voor Vik en jahoor .

  Welkom op het forum Vik onze skyblock held  Me and @Vik de Kip
 8. Leuk
  Leonarda9 koppelde terug aan Monk_NL in Gesnapt op het juiste moment!   
  troes1 met zijn hacks en hot-chicks confirmed! 9. Leuk
  Leonarda9 koppelde terug aan Spaghettisliert3 in Afscheid als Helper   
  Hi lieve gevangenen,
   
  nee, ik ben inderdaad niet overleden . Ik wil zeggen dat school het mij sinds dit jaar erg moeilijk maakt genoeg online te komen, dit is dan ook de reden dat jullie mij afgelopen tijd maar weinig hebben gezien. Mede dankzij dit heb ik besloten te stoppen als Helper: aan een helper die er nooit is hebben jullie natuurlijk niets. 
  Ik heb een hele leuke periode als Helper achter de rug, met veel gezellige mensen gepraat en veel spelers op weg kunnen helpen. Ik ben zeker van plan langs te komen als ik tijd heb, maar mijn Helper tag is inmiddels overgedragen aan @dirk2001 en @Graseter (troes1) . Zij zullen vanaf nu de grootste schurken aanpakken om de rust te bewaren.
  Voordat ik dit bericht beëindig wil ik nog even een special thanks doen naar wat mensen van Prison waar ik het altijd leuk mee heb gehad : @Isastyle @compelintje @Zak_Patat @Jakobja @Amiraa @Coolemous @GamerLittleKing @MindYourOwn @Leonarda9 @eviepevie @faatimaatje @iXem @Tzyc en eigenlijk nog veel meer.. 
   
  Met héél, en dan bedoel ik ook echt héél veel, groetjes,
  Spaghettisliert3 
 10. Leuk
  Leonarda9 koppelde terug aan Pixiio in Iets wat ik kwijt wil.   
  Wat het doet met mensen.
  Ik wil graag vanavond met jullie ergens over praten, een probleem eigenlijk. Het probleem heeft zoveel impact op mensen en er wordt soms toch wel wat weinig aandacht aan besteed. Het probleem speelt zich overal af, ook op TorchCraft: (internet) pesten.
  Het (online) pesten van iemand is natuurlijk onwijs leuk: je wordt zelf niet gepest, mensen vinden je grappig en je voelt je misschien wel goed erdoor. Misschien scheld je iemand wel eens uit of heb je wel eens een naar filmpje over iemand gepost. Kan wel toch? Diegene vind het heus niet zo erg.
  Of toch wel?
  '' 'Tim liet niks merken' Ook de 20-jarige Tim Ribberink uit Tilligte werd langdurig gepest. Op 1 november 2012 besloot hij uit het leven te stappen. "Ik ben mijn hele leven bespot, getreiterd, gepest en buitengesloten", schreef hij in een afscheidsbericht. Ook blijkt dat Tim Ribberink ook online werd gepest. ''
  ''Kinderen en jongeren die gepest worden denken vaker aan zelfmoord dan hun leeftijdgenoten. De relatie tussen gepest worden en een hoger risico op suïcide onder jongeren werd al vermoed, maar is nu dan ook echt aangetoond.''
  ''Een triest verhaal uit het Belgische Luik. Daar hing een 14-jarig meisje zich namelijk op in de gang naast de trap. Waarom? Madison Wintgens werd zwaar gepest op school en in haar enigszins ironische afscheidsbrief ''
  Misschien valt het voor jou wel mee. Maar leef je eens in in een ander: hoe zou jij het vinden? Gelukkig heeft niet elke situatie bovenstaand gevolg, toch kan het voor mensen heel veel pijn doen en gevolgen hebben. En onthoud: wat er in iemand zijn echte leven afspeelt weet je niet. Net jouw filmpje of reactie kan voor iemand de druppel zijn.
  Bedankt voor het lezen.
  Pixiio
  Voel je je naar omdat je gepest wordt? Je kan altijd bellen met de kindertelefoon. Met de kindertelefoon kun je praten over alles wat je dwarszit. Wat je bespreekt met iemand van de kindertelefoon is vertrouwelijk en wordt niet doorverteld. Link hier.
 11. Leuk
  Leonarda9 koppelde terug aan SoundGaming in Iets wat ik kwijt wil.   
  Totaal mee eens, alleen hoe stop je het?
  Een Helper of Moderator kan niet 24/7 online. Maar niet alleen Helpers of Moderators kunnen helpen, wij ook! We hebben dan geen Helper tag, maar we kunnen nog wel mensen helpen. Alleen hoeft niet, we zijn een community. Met zijn alle zijn we sterker dan de pesters.
 12. Leuk
  Leonarda9 koppelde terug aan snoep_zak in sinterklaas op torchcraft ?   
  Oke hier ben ik weer :D
  ik (en paar andere prison spelers waar ik de naam niet van weet xD) zaten een beetje grapjes te maken over sinterklaas op prison, en dat soort dingen, ik heb een idee bedacht (ik weet niet of het mogelijk is, aanpassen mag -als jullie het echt gaan doen dan he xD)
  boeven mogen ook hun schoen (chest) zetten, maar hoe gaan we dat dan doen, op je plot ? nee dat is niet echt handig, ik dacht dus (aangezien er cellen zijn) dat er tijdelijk een warp komt (bijf /warp sinterklaas) waar je voor 2$ een soort  mini cel kan claimen, maar waar alleen een chest staat, dit wordt natuurlijk mega veel werk voor mods/admins en zo, dus mischien een systeem bedenken dat iedereen het maar 1 keer kan doen ? en dan we het al dagen van te voren doen ofz ?
   
   
  -Abel
 13. Leuk
  Leonarda9 koppelde terug aan Fearsum88 in Ongelooflijke OVERDREVEN hooge mute tijdt   
  Je bent er goed mee weg gekomen. Hij mag je maximaal voor 3 uur muten. Ik zet hier een slot op. 
  Stuur in het vervolg even een mail naar [email protected]
  Geen discussie voor op het forum.
  Alvast bedankt voor je begrip.
   
   
 14. Leuk
  Leonarda9 koppelde terug aan troes1 in TorchCraft Fan-Art   
  Nog altijd geen pixiio in de tekeningen xD
 15. Leuk
  Leonarda9 koppelde terug aan xRobert010 in Prison (Mogelijke Update)   
  Ik vind de vote chesten ook een heel goed idee. Het wordt gewoon leuk om te voten. Van mij mogen ze dat op heel de server doen ipv die tokens die er nu weer aankomen ;).
 16. Leuk
  Leonarda9 koppelde terug aan 87p in Prison (Mogelijke Update)   
  Hallo allemaaaaal,
  Ik had een idee voor de volgende Prison update. Ik weet niet of hier al mee zijn gekomen want ik heb niet alles doorgekeken. Maaaaar... Het leek mij persoonlijk wel leuk als er een soort 'Goodieboxes' komen. Dat er soms random Chesten in de mine zitten. Ik denk dat dat dan ook te vinden is op 'Goodiebox plugin'. Het komt er op neer dat er in elke mine enderchesten zitten die alleen degene die hem vindt de enderchest kan openen, en dus niemand anders. Ik denk dat het het leukste is als er stuff inzit gebaseerd op de desbetreffende mine. Bijvoorbeeld in 'Mine A' zit $50 of $100. En in 'Mine Z' zit bijvoorbeeld $50k. Een ander idee is na 5 votes een soort 'Votekey' te krijgen waarbij je een 'Votechest' kan openen waar Money of Stuff inzit wat ook gebaseerd is op je rank.
  Laat maar weten wat jullie ervan denken :D
  -87p
 17. Leuk
  Leonarda9 koppelde terug aan xRobert010 in dingen die je bij ultragod krijgt   
  @Mcboosters Je zit op allemaal dingen van maanden geleden te reageren. Of die dingen zijn al opgelost/gemaakt of ze zijn niet meer actueel. Heeft niet heel veel zin meer.
 18. Leuk
  Leonarda9 koppelde terug aan Monk_NL in Updates   
  Skyblock, Prison, Survival 1 en Survival 2
  Gloednieuwe anti-afk toegevoegd! Houd jij van afk staan bij xp-farms, om zo uren te kunnen farmen? Goed nieuws! Je krijgt na 30 minuten een fancy schermpje in beeld waar je op moet klikken! Doe je dit niet, dan wordt je automatisch naar de spawn geteleporteerd. Zo kunnen Minechatters gezellig blijven kletsen, want je wordt niet naar de Lobby gekickt :) Diverse core-instellingen aangepast waardoor de lagg en crashes voorkomen zouden moeten worden. Shop [winkel] plugin geupdate, waardoor de shops beter opgeslagen worden en nog iets geheims... :O
 19. Leuk
  Leonarda9 koppelde terug aan SaintSDevastatoR in Updates   
  Survival 1 & 2
  Vote rewards lijstje van /vote geupdate, de streaks kloppen nu. Beetroot reward bij 40 votes vervangen voor een ijsbeer spawnegg(!!) Let op! Geef hem een nametagg! Mocht de ijsbeer despawnen wegens teveel dieren bij elkaar, dan worden de spawneggs niet gerefund. Houd je ijsbeer op je claim. Let op: Itemdrops in de PvP arena's staan aan! Dit vanwege duplicatie bug. NPC's geupdate (Thnx @Monk_NL). Mis je ergens een NPC? Trek dan @SaintSDevastatoreven aan zn oor =p (niet te hard hoor!)
 20. Leuk
  Leonarda9 koppelde terug aan Jakobja in KillerClowns op TorchCraft?!   
  Hey TorchCrafters! Via onbekende bronnen heb ik gehoord dat er KillerClowns op TorchCraft zijn!
  Iemand heeft via een geheime camera een foto gemaakt.
  Als je hem ziet, roep dan meteen @Monk_NL want die jaagt ze wel weg <3
   
  Succes met de KillerClown zoektocht :D
   
  Owjah, als het kan, probeer een foto te maken van de clown, want ze zitten overal en nergens!!
 21. Leuk
  Leonarda9 koppelde terug aan age111 in onlinetime top   
  Ik vindt dit een zeer sterk punt! De mensen die er nu staan hebben echt zoveel tijd in de server gestoken en het is dus wel terecht dat zij er staan. Wel moet ik tussen haakjes toegeven dat sommige mensen met veel onlinetime alleen maar AFK staan op gamemodes waar je niet gekickt wordt. Dus deels is er toch een beetje oneerlijkheid nu. 
 22. Leuk
  Leonarda9 koppelde terug aan CasBrother in Gesnapt op het juiste moment!   
  #IShipIt #Monkiepevie_NL
 23. Leuk
  Leonarda9 koppelde terug aan Pixiio in Event Manager   
  De EventManager wordt in een van de komende dagen geselecteerd. :)
 24. Leuk
  Leonarda9 koppelde terug aan MindYourOwn in Event Manager   
  Hai!
  Ik ben MindYourOwn, een Minecraft speler die nogal verslaafd is :3.
  Ik begon 4 jaar geleden met Minecraft. Samen met mijn vrienden begon ik het te spelen. Minecraft groeide en groeide, en zelf kreeg ik er steeds meer plezier in. Minecraft laat me mijn passie uiten. In Minecraft kan ik mijn ideeen en creativiteit kwijt, en de Torchcraft community maakt het 2x zo leuk! :) 
  Ik heb er lang over nagedacht of ik wel wilde solliciteren, en ik heb uiteindelijk besloten het toch maar te proberen!
  Waarom wil ik EventManager worden?
  Ik vind het erg leuk om de leiding te hebben. Op school werd ik met een paar anderen gevraagd om te helpen met het organiseren van evenementen/activiteiten voor lagere groepen/klassen. Ik vertelde mijn ideeen en meningen, maar hielp ook mee met keuzes maken. Ik ging dan ook mee naar het evenement/activiteit, waaronder sportdag, de dierentuin en pretparken. Ik moest in het pretpark dan ook met kleine kinderen rond gaan lopen, zorgen dat ze veilig zijn en met ze in attracties gaan. Hetzelfde geld voor de dierentuin; zorgen dat de kindertjes niet de dieren te eten geven en niet verdwaald raken. Ik had veel verantwoordelijkheid die ik met me mee moest dragen, maar ik kan er wel goed mee omgaan. Ik doe het dan ook met veel plezier! :)
  Ik kan redelijk goed bouwen, en heb daar ook veel plezier in! Ik ben erg creatief. Ik heb dan ook selectief gekozen voor de middelbare school waar ik nu op zit, omdat je op mijn school heel veel creatieve vakken krijgt: Houtbewerking, Smeden, Tekenen en schilderen en Boetseren. Dit heeft verders niks met Minecraft te maken, maar wel met mijn creativiteit :).
  Ik ben goed in de omgang met mensen. Ik houd van organiseren en kan alle verantwoordelijkheid aan. En Event is sowieso mijn favoriete gamemode :D Ik heb veel ervaring met commands, sinds ik zelf ook een mini servertje heb gehad waar ik met mijn vrienden heel veel lol op heb gehad :). Ik heb ervaring met de Event gamemode, sinds ik met eviepevie (nog) bezig ben met een event. Ik zal mijn best doen om alle spelers zo blij mogelijk te maken met elk event! :)
  Dit was mijn sollicitatie! Hopelijk maak ik kans!
  ik wens iedereen nog veel geluk!
  Mvg. Mind
 25. Leuk
  Leonarda9 koppelde terug aan Jonko1991 in Event Manager   
  Ik had dolgraag deze taak op mij willen nemen..
  Maar helaas kan ik vanwege werk deze functie niet op mij nemen, wat ik weer onwijs zonde vindt.

  Ik hoop dat de gene die @CasBrother gaat opvolgen net zo goed
  en gemotiveerd was als hem, want als er iemand events kon organiseren dan was Cas dat wel..

  Ik vindt het dan ook onwijs jammer dat cas geen events meer organiseert!

  Maar goed, ik wens de gene die wint veel succes en organiseer (alsjeblieft) weer net zulke leuke events als Cas!

  Mvg
  Jonko
×
×
 • Nieuwe aanmaken...