Spring naar bijdragen

funnymen300

UltraGod
 • Aantal bijdragen

  46
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over funnymen300

 • Rang
  Nieuw

Contact Methods

 • Discord
  justfunnymen
 • Minecraft naam
  funny_men300

Recente profielbezoeken

934 profielweergaven
 1. funnymen300

  Kado voor Sick

  Nice gemaakt thu!
 2. funnymen300

  Acc weggegeven

  Voor relaties etc is het niet voor een spel. Maar ja je kan altijd verdriet, plezier etc voelen in een spel. Het heeft mijn leven verandert maar meer naar de slechte kant dus indd, ze mogen dat niet zeggen vind ik.
 3. funnymen300

  Acc weggegeven

  Je kan me nog altijd vinden op skype misschien kom ik zelf nog eens on maar dat zal ook zelden zijn. Er waren inderdaad veel goeie tijden, ik zal ze ook missen maar het is nu eenmaal zo. Wie weet start ik ooit nog eens terug, maar daar ben ik nog niet zeker van. Het is me effe teveel geworden.
 4. funnymen300

  Acc weggegeven

  Hey mensen van Torchcraft. Zoals je aan de titel kan lezen heb ik mijn acc aan iemand gegeven, ik heb zelf een hekel aan minecraft gekregen meer als je denkt. Daarom heb ik het acc weggegeven aan degene waar ik het eerst in het echt op verliefd was met heel mijn hart, zelfs de dag van vandaag denk ik soms nog eens aan de oude tijden. maar het leven gaat voort ik heb een geweldige meid en ik heb niet te klagen. Vanaf nu zal Septic_Demon (funny_men300) niet meer mijn eigendom zijn. IK hoop dat pixiio ook weet dat het mijn nieuwe naam is en dat hij dit acc ook de god++ geeft op de crea zoals beloofd was wegens een fout in de shop! Ik vond het fijn julle te kenne soms kom ik zelf nog online als je me in prison zient of in crea zal ik het wel wss zijn. Ik hoop dat jullie het nog goed verder hebben en dat mc jullie levens niet verprutsen! Bedankt voor de 2 jaar van herineringen het was leuk tc te zien groeien en met alle spijt in mijn hart is dit ook voor mij het definitieve vaarwel. Ik ga blijven donate als ik kan maar dit is het dan! Mvg, Jonathan (Septic_demon/funny_men300) Wil je weten wie de nieuwe eigernaar is moet je het maar vragen in de game zelf.
 5. funnymen300

  Bijnamen

  Heb je dan liever leo? (leo is in een belgiƫ een soort koek net het zelfde als een ole ;p) Ik zou zelf niet genoemd willen worden zoals een koek of een snoep
 6. Dan ben je een van de weinige maar fijn om te horen
 7. Wel ik herken je name voor de volle 100% jij hebt temiste geen name chanche gedaan. En doe jij kitpvp, misschien factions of crea. Ik weet het ook niet meer het is gewoon zolang geleden.
 8. Sorry, mijn zichrekening is gezakt naar 40,-- Mijn keyboard koste redelijk wat daarmee.
 9. funnymen300

  Grief Creative plot

  Jammer genoeg worden mensen niet geband als ze een plotme grieven. Ik heb dat nog een hele tijd geleden gezien dat een mod reageerde van 'je hebt de speler zelf rechten gegeven op je plotme dus pas daar mee op'. Ik hoop dat je snel weet wie het heeft gedaan.
 10. Goedendag Torchrafters, Hey sommige mensen kennen me al, mijn naam is Jonathan Callebaut (volldige naam is Jonathan Lieve Vallerie Callebaut) Ik ben een tijdje weggeweest dus hierbij stel ik me nog eens voor aan jullie Mijn naam is Jonathan, ik ben een jonge, 15 jaar, ik speel tc al vanaf 27 Julie 2013 en had mijn eerste rank op kitpvp (god++) op 2aug 2014 Ik hou van gamen, wat buiten zitten, fietsen en me bezig houden met muziek. Waarschijnlijk hebben sommige mensen me al terug online gezien. Sommige ook niet ik ben in de tussentijd van in de grote vakantie tot nu af en toe on geweest. Ik ga hierbij ook terug actief op TC spelen. Deze server was mijn eerste NL server en ik ben er dol op. Ik heb ook overal de hoogste rank en heb al een paar keer give aweys gedaan dus ik kan aan zo'n 500,-- euro (meer) zitten. Fijn kennis te maken. En als jullie mij kennen en jullie deden name chanche wil je het dan gelieven te melden. alvast bedankt en nog een prettige kerst en een vrolijk nieuwjaar!!
 11. Keep calm and play with your friends! ;D

 12. funnymen300

  Vaarwel iedereen

  Achja, het is tijdelijk hoop ik en als je me niet goed kent, miss moeten we daar dan verandering in brengen als k ooit terug kom ;P
 13. funnymen300

  Vaarwel iedereen

  Srry kwist niet dat je jarig was D= ik ben af en toe nog eens opt forum wel ;P
 14. funnymen300

  Vaarwel iedereen

  Goed ik zal je eraan doen denken
×
×
 • Nieuwe aanmaken...