Spring naar bijdragen

SNT

Users
 • Aantal bijdragen

  69
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over SNT

Contact Methods

 • Discord
  SNTanimation
 • Minecraft naam
  SlowNessTurtle

Profile Information

 • Interesse's
  Minecraft

Recente profielbezoeken

1955 profielweergaven

SNT's Achievements

 1. School neemt zoveel tijd inbeslag :c

 2. SNT

  Hoe oud ben jij?

  Wait wut? Ik ben een man van 63 O.o
 3. Time to make some renders :D

  1. Spaghettisliert3

   Spaghettisliert3

   Mmm, ben je al begonnen aan die van mij? :)

  2. SNT

   SNT

   Sorry, ga ik morgen doen ;)

 4. SNT

  Game Computer! (Need you help) :O

  Lets back to business? Ja ik was dit topic even helemaal vergeten. Dus ik heb net even (alleen de belangrijke en nuttige) berichten gelezen. En klopt, alienware betaal je meer voor het merk en bij apple is dat eigenlijk hetzelfde. En ja, zeg maar. Ik heb nu de MSI GE70 Gaming Laptop (gekocht voor 1300 euro) en van me moeder mag ik niet weer een dure computer :/ Maar het is mijn geld zeg ik toch maar (ik dwaal ook weer af ;-; ).
 5. SNT

  Game Computer! (Need you help) :O

  Hoeft niet, heb verder alles al
 6. SNT

  Game Computer! (Need you help) :O

  rond je 800.. 900/1000 mag dus ook. En het hoeft niet het alle beste te zijn..
 7. SNT

  Game Computer! (Need you help) :O

  1. Game en rederen 2. max 800 euro 3. wut? (ik ga btw van laptop naar computer) 4. Een goeie game computer (die gemakkelijk gta 5 en battlefield hardline kan hebben). 5. Merk maakt mij vrij weinig uit (meestal betaal je meer voor het merk dan voor het product zelf) 6. Niet echt. 7. Denk het niet. En ja ik heb zelf al gezocht.. Maar ik ben dan weer iemand die alles wegklikt als ik er niet uitkom. Ik weet echt niet wat nou goed is.
 8. Heya SNT hier, Ik heb zeg maar een (veel) betere computer nodig, maar ik ben best wel een n00b daar in (in het kiezen van een goeie). En misschien kunnen jullie tips geven/helpen. Mvg, SNT (btw in de titel moet 'Game Computer! (Need your help) :O' te staan, ik was de 'r' vergeten xD)
 9. SNT

  Game Headset gezocht 0.o

  Razer neon kraker :DD
 10. Aha, ik had het verkeerd gelezen/begrepen
 11. Bewerkt door Xoezer, 03 april 2015 - 14:01 . Het is niet toegestaan om server IP's van andere servers te promoten of te plaatsen in je video. De link van youtube mag worden terug gezet als men alleen Torchcraft speelt en geen reclame maakt voor andere minecraft servers. Wait a sec... Dus als je een filmpje maakt op je eigen YouTube kanaal op een andere server... 3 weken later.. Maak je een filmpje over TorchCraft, mag je dus niet je filmpje van TorchCraft hier plaatsen? :/
 12. SNT

  SNT Give Away

  Je bent echt net op tijd man! tja sorry mensen die hadden gehoopt dat Egon niet had gereageerd! Binnenkort doe ik weer een give-away Maar Egon ik ga je een mailtje sturen met wat vragen en daar bespreken we het verder (anders spammen we zo het forum onder)
 13. SNT

  SNT Give Away

  Klopt, maar ga daar maar niet vanuit Kans is klein dat jij het weer wordt.
 14. SNT

  SNT Give Away

  HAHA xD. Maar ik ga waarschijnlijk vaker een Give-Away doen ;D
 15. SNT

  SNT Give Away

  De winnaars hebben tot woensdag 18 maart de tijd om mij een mailtje te sturen. Hebben de winnaars dat niet gedaan.. Geef ik het wel aan iemand anders die hier aan heeft meegedaan! Dus als 'Egonpersyn7' mij geen mailtje sturen, geef ik de prijs aan iemand anders
×
×
 • Nieuwe aanmaken...