Spring naar bijdragen

Wilko.v

Users
 • Aantal bijdragen

  9
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Wilko.v

Contact Methods

 • Minecraft naam
  prwiersma

Wilko.v's Achievements

 1. Wilko.v

  skyblock verkopen van dingen

  cees, dit is niet als reclame bedoelt maar als voorbeeld voor mijn idee
 2. Wilko.v

  skyblock verkopen van dingen

  bericht verwijderd
 3. Wilko.v

  skyblock verkopen van dingen

  daar zit ik ook niet over in, ik vind het helemaal goed dat godlike plus mensen een shop kunnen maken en dingen kunnen aanbieden en aanvragen. maar mijn idee is dat je ook rottenflesh kunt verkopen voor 0,10 per stuk
 4. Wilko.v

  skyblock verkopen van dingen

  Nog 1 keer. Mijn idee is om een kist te maken bij spawn en dat je daar al je items die je wil verkopen in kan stoppen en als je hem dicht doet dat je er dan een bepaald bedrag van krijgt van de waarde die in de kist zit... Ik zit er helemaal niet mee dat godlike mensen alleen een shop hebben maar alleen het feit dat je haast nergens iets kan verkopen. Dat vind ik jamemr. Ik hoop dat hier snel verandering in komt.
 5. Wilko.v

  skyblock verkopen van dingen

  Egonpersyn Die laatste zin. Dat was mijn idee. Ik snap/accepteer het dat mensen mwt een rank meer dingen kunnen doen omdat ze ervoor betaald hebben. Maar het zit mij dwars dat wij "users" moeilijk aan geld kunnen komen. De godlike mensen kunnen een "sell" shop maken. Mijn idee was dat je 1 vaste sell plek krijgt waar iedereen zijn spullen in kan dumpen en daar eeb bedrag voor krijgt. Van beide kanten.
 6. Wilko.v

  skyblock verkopen van dingen

  davidclaassens daar heb je gelijk in maar er valt helmaal niks voor ons te verkopen....
 7. Wilko.v

  skyblock verkopen van dingen

  Ze worden verkocht voor 100 euro dat klopt maar ze worden ingekocht voor veel minder dan 100 euro!. En ja het is leuk om gratis diamanten te krijgen maar daar draait het niet om. Mijn idee is dat je alles kunt verkopen. Zelfs rotten flesh.
 8. Wilko.v

  skyblock verkopen van dingen

  Hallo iedereen Zoals jullie misschien wel weten speel ik veel skyblock Ik vind dit een leuke game maar er is 1 ding niet naar mijn zin! Het ligt aan de shops. Je kunt er van alles kopen maar bijna niks verkopen. Ik denkt zelf dat dit komt omdat de shop godlike++ mensen alleen maar "goeie" dingen in-kopen. En het is meestal zo dat wat je koopt duurder is dan wat je verkoopt. Dus als je een diamant koopt van 100 zal hij worden verkocht van 60. Volgens mij mag dit ook niet eens omdat de minimale prijs van diamanten 100 euro is. Ik weet niet waar die diamant vervolgens naar toe gaat maar het zou niet eerlijk zijn dat de godlike++ mensen goedkoper diamanten kunnen inkopen dan wij (user mensen) kunnen kopen! Verders kun je door dit probleem alleen geld krijgen van voten/handelen. Is het misschien een idee dat er 1 vaste VERKOOP shop komt waar je alles kunt verkopen. Dit zou misschien kunnen via een chest waar je alles in kan dumpen wat je wil verkopen en als je de chest dicht doet dat je dan je geld krijgt. Deze chest moet dan wel op spawn staan. en de spullen die verkocht worden zullen dan worden gedumpt. Maar dat je zelfs rotten flesh kan verkopen voor een misschien een lage prijs. Dit idee zal dus in iedereen zijn voordeel zijn. de godlike++ mensen kunnen nog wel verkopen maar dan met een lagere prijs dan de sell chest. Ik hoop dat de server hier wat aan gaat doen want dit is niet leuk voor de "user" mensen om aan geld te komen en te handelen. groet, Prwiersm
×
×
 • Nieuwe aanmaken...