Spring naar bijdragen

Jeroen123

UltraGod++
 • Aantal bijdragen

  214
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  6

Over Jeroen123

 • Rang
  Vast lid
 • Verjaardag 18-08-2000

Contact Methods

 • Discord
  Jeroen123#1025
 • Minecraft naam
  Jeroen123

Profile Information

 • Interesse's
  game
 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

887 profielweergaven
 1. Torchcraft loopt leeg

  Heel erg goed dat je mee denkt, maar vergeet niet dat bijna niemand je hele tekst gaat lezen door de grootte hhahah. probeer anders een samenvating te maken. Is alleen een tip!
 2. Torchcraft loopt leeg

  Mmh op zich wel een leuk idee dat je met je online time dingen kunt winnen, alleen zou dan wel de nether openbaar houden.
 3. Torchcraft loopt leeg

  Ik snap dat jullie je hier erg druk overmaken, maar zoals 111age al zei, hij is er op aangesproken door staff en het word naar de zomervakantie verbeterd. Heb daar dan ook vertrouwen in
 4. Torchcraft loopt leeg

  Beste @Dwergkip wij van het event team zijn druk bezig met een groot tournooi, omdat dit zoveel werk kost en het hele team er aan werkt, is er weinig tijd om een event tussen door te doen. Ik hoop dat je dit begrijpt.
 5. Torchcraft loopt leeg

  En betreft de economie, zou ik gewoon de economie van s1 behouden, en strengere toezicht er op houden.
 6. Torchcraft loopt leeg

  Maar nogmaals, het lijkt me echt een super goed idee om de s2 map bij s1 te voegen, ik hoop dat staff dit in overweging neemt.
 7. Torchcraft loopt leeg

  Op s2 en s1 is nog ontzettend veel ruimte de kans is 7 op de 10 dat je genoeg ruimte vind. Met het command /randomregion spagh, typ fouten kan gemaakt worden hé
 8. Torchcraft loopt leeg

  @werken23 je kan ook het command /rendomregion gebruiken, dan word je ook naar een rendom regio paal getpt. Of op de spawn richting de grote boot lopen dan word je ook naar een rendom regio getpt. gr Jeroen123
 9. Torchcraft loopt leeg

  Lijkt me een goed idee voor een discord chat, op een manier zoals party. Ik zou ook geen map reset doen, zoals @werken23 al zegt dat dan de long time spelers stoppen.
 10. Een nieuwe command voor de survival rank

  Dat is precies wat ik gedachten had, zo’n tool. Hopelijk word dit waar gemaakt.
 11. Torchcraft loopt leeg

  Ik vind dat op zich wel een goed idee @SolidSoundDrive het heeft voor iedereen voordelen, de spelers van s2 behouden al hun claims/stuff en de gamemode word wat aangevult met spelers. alleen vind dan wel dat de coins en de claimblocks ook over moeten gaan.
 12. Een nieuwe command voor de survival rank

  @_HerobrineYT_ er kan toch een plugin gemaakt worden? Dat over world edit was een voorbeeld. we hebben natuurlijk chimp en cees
 13. Torchcraft loopt leeg

  Ik merk zelf dat er in mijn omgevingen de populairiteit van fortnite snel afneemt, dus ik denk dat het over een tijdje al veel beter gaat met de servers.
 14. Een nieuwe command voor de survival rank

  Beste spelers, ik zat eens te denken, het lijkt mij ontzettend handig om als nieuwe functie bij de ranks, een soort meet-tool te hebben om makkelijk ruimtes op te meten en het midde te bepalen. Netjes zoals je bij world edit een selectie maakt dat je ziet hoeveel blocks er tussen zit. ik ben benieuwt naar jullie reactie! Gr. Jeroen123
 15. Shops gebugged?

  Wat bugt er. Bedoel je dat de items niet boven de chest zweven? Dat zou misschien kunnen omdat de shop leeg is. Als dat niet zo is zou ik als ik jou was een ticket sturen. Dan kan staff je het beste helpen.
×