Spring naar bijdragen

Raoulh

UltraGod++
 • Aantal bijdragen

  252
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  11

4 Volgers

Over Raoulh

Contact Methods

 • Minecraft naam
  raoulh

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

4178 profielweergaven
 1. ik denk eindelijk van hem af, zitten we nog weer met halal opgescheept. aangezien het geen afscheid is toch bedankt. denk ik? voor wat? geen idee? iedereen zegt het.
 2. als je dacht dat het niet erger kon...... gefeliciteert he @age111
 3. Raoulh

  Paasevent 2020

  bingo ofzo?
 4. Raoulh

  Hoera ! Een baby !

  gefeliciteerd met de kleine ^^
 5. Raoulh

  ban

  omgeving slopen mag indd niet en kan je ban voor krijgen dus ja is wel gebruikelijk
 6. Raoulh

  Griefing

  wat gaat de grens dan worden? pesten of treiteren is uuh hoe zeg je dat als je continu door doet zegmaar als ik 1x roep ''ik ga je griefen'' is dat geen pesten ofzo. en er zijn zoveel dingen van ''o dat wist ik niet'' ja dat komt om je de regels niet leest ik weet geen hond doet dat maar alsnog. en servers met elkaar vergelijken heeft niet zo veel zin aangezien torchcraft ook geen map resets doet, Ja een andere doet dat wel. moet je je aanpassen aan andere servers? nee dat maakt iedere server uniek denk ik dan maar. en ja torchcraft zegt dat griefen mag dan is dat vrij duidelijk lijkt mij en om er een paar mensen klagen over dat ''het ergens anders niet zo is'' betekend niet dat torchcraft zich daar aan moet passen. maar uiteindelijk hou je evenveel gezeur want je krijgt meer tickets omdat mensen gegrieft zijn. en het is niet dagelijks of wekelijks dat je mensen hoort die gegrieft zij (vooral niet op de schaal hoe robin gegrieft is) vaak zijn het OF de users onder elkaar of iemand grieft een ''nieuweling'' maargoed die hebben dan niet zo veel en die worden door de meeste rankers weer goed op gang geholpen. maargoed uiteindelijk is het lood om oud ijzer laten we maar zeggen, sommige vinden dat het verboden moet worden en andere juist niet. mischien kan het wel duidelijker aangegeven worden dat je MAG griefen maargoed veranderen brengt ook een hoop verwarring. ik ga er ook niet verder op in want heeft toch geen zin jij hebt het beeld voor je dat je het weg wilt hebben naja prima.
 7. Raoulh

  Griefing

  dat is geen bewijs dat die persoon dat heeft gedaan, als ik bijvoorbeeld roep dat ik jou ga griefen en ik heb samen met iemand anders trust op jou claim en jij bent bijv daarna een week weg bent en al je spul is gegrieft en er niks meer te vinden is met lb tool wat valt er dan te bewijzen? je krijgt toch geen waterdichte oplossing voor dat grief gezeur. omdat robin nou gegriefd is moet die regels verandert worden? want dit is allemaal na aanleiding van dat. je krijgt juist als je het wilt verbieden en dat het nog half mag meer gezeur als nu, this nu duidelijk griefen mag. als je het half verbied van dit mag wel en dat niet heb je meer gedonder.
 8. Raoulh

  Griefing

  ja voor een paar dagen dat dat beschikbaar is
 9. Raoulh

  Griefing

  en jij denkt door de regels te veranderen naar dat griefen (half) verboden word er nooit meer gezeur komt? ik denk dat het juist alleen maar erger word want persoon a word niet gebant om hij/zei wat sloopte maar persoon b wel. wat denk je van al die extra tickets wat er gaat komen? met bewijs wat geen bewijs is en halve screens, hoe wil je uberhaubt bewijzen dat persoon a wat gesloopt heeft?
 10. Raoulh

  Pumpkincity jaaroverzicht 2019!

  ah aardig ja weer
 11. Raoulh

  Pumpkincity jaaroverzicht 2019!

  leuk overzicht en tof dat je staff een cadeautje doet zou zeker gewaardeerd worden ^^. maar ik wil niet klagen ofzo hoor maar je weet dat ik geen staff ben?
 12. Raoulh

  Overlijden Pouky

  veel sterkte met het verlies van je vriend, zijn bouwwerken zijn al enige tijd admin claims dus je hoeft je geen zorgen te maken dat ze opeens un-claimt en vernield zijn
 13. Raoulh

  dorpje

  hallow torchcrafters mijn naam is Raoulh ik bouw nu al sinds 15-12-2015 aan een dorpje, hier onder staan screenshots van update's van het dorpje. Ik wil via deze weg ook iedereen bedanken die op wat van manier heeft geholpen met het dorpje. (Dit is een kopie van de originele topic, De nieuwste update is #15) 1. screenshots http://imgur.com/a/W1cxf De haven 2. screenshots http://imgur.com/a/tFT91 Het begin van de straat 3. screenshots http://imgur.com/a/FdH8E Het einde van de straat 4. screenshots http://imgur.com/a/tfffT het stadhuis 5. screenshots http://imgur.com/a/WKuef het station 6. screenshots http://imgur.com/a/NaFCI wheat farm+muur+parkje 7. screenshots http://imgur.com/a/BtCs0 wheat farm klaar met dank aan: @jale1 en @ghostwarrior1104 8. screenshots http://imgur.com/a/nzsB4 Boven kant van de muur/berg wat ik al heb gebouwd 9. screenshots http://imgur.com/a/AHykW de wortel farm + boerderij 10. screenshots https://imgur.com/a/Jo0fF gerenoveerde haven + fabriek 11. screenshots https://imgur.com/a/0EdYa natuur gebied/groeve en nieuwe huizen 12. screenshots http://imgur.com/a/ECK4n vliegveld en paar nieuwe huisjes 13. screenshots https://imgur.com/a/gDsbS het bos en de kerk 14. screenshots https://imgur.com/a/Xk6Y4DT redelijk grote update dit keer: heel stuk dorp nieuw, het ''oude'' deel van me dorpje de straten opgeknapt/opgeleukt, haven wederom gerenoveerd,dorpje tegen de bergrand, grote brug over de canyon 15. screenshots https://imgur.com/a/MtBkFfA paar nieuwe huisjes, een boulevard met grachtenpandjes, strandje, grote costum zee met cliff.
 14. Raoulh

  Zeldzame items?

  ligt er aan hoe groot of hoe klein die getallen zijn als de end open word gegooid is wel leuk maar alles word gegriefd dat is zonde van de mooie spawn maar goed als je die Blocks en die planten verkrijgbaar maakt op een wel ''moeilijke'' manier dan krijg je langzaam veel van die Blocks en is de end ook niet in 1x verpest maar aan de andere kant is het ook wel leuk als die 2de wereld van de end zeg maar gewoon open word gegooit
×
×
 • Nieuwe aanmaken...