Spring naar bijdragen

LaCaptainFluffy

UltraGod++
 • Aantal bijdragen

  29
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Over LaCaptainFluffy

 • Rang
  Nieuw

Contact Methods

 • Minecraft naam
  LaCaptainFluffy

Profile Information

 • Interesse's
  Torchcraft, mensen helpen

Recente profielbezoeken

4240 profielweergaven
 1. Dank je wel voor je gezellige Helper uurtjes Fluffy! Je deed het geweldig, je hebt veel spelers op weg geholpen! Fijn dat je niet helemaal stopt! Tot gauw online, must kill some piggies >:D

 2. Fluffy verlaat staff,

  Hallo TC spelers. Wie me kent, kent me als helper fluffy. Wie me niet kent leest wss deze status niet. Maar ik heb besloten dat helper zijn me niet meer zo goed ligt.
  Ik kom tijd te kort en hobbies en school te veel en als ik al eens tijd maak voor minecraft speel ik vaker op kleinere servers van vrienden. 
  Je zult me nog wel zien en je mag me nog altijd vragen stellen zoveel je wilt. Voor de rest zeg ik tegen de S2 spelertjes wees lief voor de vervanger (als die komt).
  Jullie piraatje Fluf.

  P.S. wilt iemand me base op skyblock? Laat het even weten want als ik skyblock terug ga spelen wil ik opnieuw beginnen maar ik kan door technische problemen alleen op vaste uren online komen als ik de laptop van me zus leen. Mijn laptop heeft de pup vernietigd.

 3. what do you call a fake spaghettisiert3
  an IMPASTA

  1. El Diablo

   El Diablo

   I See What You Did There (¬‿¬)

 4. LaCaptainFluffy

  Skyblock Helpers

  Het is altijd zo'n moeilijk onderwerp. Doet de helper het wel goed. Persoonlijk als helper vind ik dat pauzes van het spel moeten kunnen. Goede helpers zouden niet moeten stoppen door een tijdelijke desinteresse of tekort aan tijd. Ik maak ook soms pauzes. Maak dan mijn returns. Wordt dan verslaafd aan een andere gamemode (in mijn geval skyblock) om dan terug te keren naar me geliefde survival 2. Misschien dat een grotere flexibiliteit handig zou zijn. Dat je tijdelijk helper af kunt zijn maar met een makkelijk terugkeersysteem. Of dat bij grote interesse in een andere gamemode een switch van gamemode of het helper kunnen zijn op beide gamemodes handig kan zijn. Helpen kan ook iedereen. Al snap ik dat tijdens discussies en schelden het fijn is dat wnr er een staflid on is die ook actie onderneemt en niet afk staat. Maar timmetje ik sta in je vl. wees niet bang om bij ruzie een berichtje te sturen om me op te biepen. Niets is te dom of te gek om me over aan te spreken. Zelfs al borrelt het wat en is het nog geen echte discussie dan kom ik wel een half uurtje supervisen en zien hoe het escaleert.
 5. UG++ 
  Tnx work kon het niet zonder jouw

 6. if you ever wonderd how old fluf here sounds

   

  preformance van mijn kat en ik

 7. LaCaptainFluffy

  Vote beloningen

  ja das waar maar je moet ook rekening houden dat de max wss 27 trades zijn. als je dan alle soort spawners en alle soort mobheads erin gaat zetten zit dat snel vol
 8. LaCaptainFluffy

  Vote beloningen

  Mee eens maar pak anders standaard een skelly spawner sinds die omgezet kunnen worden naar zombie, spider, cavespider... anders gaat dat tokenstore enorm opvullen
 9. lijkt superhard op een wiet waterlanders boek. Wat erg is want die zijn tussen de 500 en de 600. Was het maar een verhaaltje 570 is men gok
 10. LaCaptainFluffy

  Geen helper meer

  Ooh dat vind ik nou echt jammer. Je was net zo'n gezellige. Nou hopelijk zie ik je mss volgend jaar weer in onze helperchat.
 11. Sometimes life gives you melons.

  Maar S2 geeft me vriendschap, liefde, een elytra, 2 dragon eggs, een joker hoofd en 44 beacons. 

  Bedankt, Liza, Tim, Jordy en heel S2.

  ik heb mss maar 200 ingame coins maar jullie maken me rijk op allerlei manieren.

  http://imgur.com/5J8GcWS

  Veel liefs Fluffy

 12. LaCaptainFluffy

  Op reis!

  haha dus als er zomersales komen gebeuren die wss in augustus. Heb een veilige trip. Kom levend terug. en als je dat niet doet neem ik de server wel over en wordt alles roze.
 13. ach ska alsof je niet meer zou helpen als je on komt. Je blijft voor altijd helper. want een ska die niet een nieuwe user helpt of probleempje helpt oplossen is een ska die ik ni ken.
 14. zijn er nog leuke forumspelletjes waar ik met mee kan doen???

  Is iedereen nog beeje tevreden op de server??

  Waar heeft staf het nou weer over?

  Some things that keep a helper pirate awake at night.

×
×
 • Nieuwe aanmaken...