Spring naar bijdragen

SaintSDevastatoR

Admin
 • Aantal bijdragen

  445
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  81

Over SaintSDevastatoR

 • Rang
  Duistere eend

Contact Methods

 • Discord
  Prive <3
 • Minecraft naam
  SaintSDevastatoR

Profile Information

 • Interesse's
  Tja... Minecraft? owjah en muziek
 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

10794 profielweergaven
 1. Hey TorchCrafters! Vandaag hebben we een super leuke mededelingen. Namelijk, dat 111age ons komt versterken in het Admin team! age is de afgelopen periode super hard bezig op prison om een hele gave, vernieuwende, uitdagende update voor jullie te maken. Age is op zowel technisch als aansturend gebied enorm gegroeid en daarom willen we hem ook graag deze kans geven. Dus... Prison spelers.... bereid je voor! Er is een nieuwe koning van de Prison! We wensen age super veel succes toe en kijken uit naar nog meer samenwerking! Met vriendelijke groet, Het Admin team
 2. In dit topic kan je discussiëren over het nieuwsitem: Een nieuwe Admin!. Hey TorchCrafters! Vandaag hebben we een super leuke mededelingen. Namelijk, dat 111age ons komt versterken in het Admin team! age is de afgelopen periode super hard bezig op prison om een hele gave, vernieuwende, uitdagende update voor jullie te maken. Age is op zowel technisch als aansturend gebied enorm gegroeid en daarom willen we hem ook graag deze kans geven. Dus... Prison spelers.... bereid je voor! Er is een nieuwe koning van de Prison! We wensen age super veel succes toe en kijken uit naar nog meer samenwerking! Met vriendelijke groet, Het Admin team
 3. SaintSDevastatoR

  Updates

  Survival Border uitgebreid met 1000 blocks (per 17-01-2021) Dynmap volledig geladen, wordt aanstaande woensdag beschikbaar walkspeed en flyspeed tijdelijk op max 1 gezet om 2 redenen: Lag voorkomen Eerlijkere situatie creëren voor iedereen tijdens de map uitbreiding 4 warps toegevoegd in het nieuwe gebied deze zullen de hele week blijven staan zodat iedereen direct kan beginnen met zoeken naar nieuwe dingen in het nieuwe gebied Noord, Oost, Zuid en West Alle claims langs de border die niet gemaakt konden worden zonder het command /expandclaim te gebruiken zijn verwijderd, dit waren er nog maar erg weinig omdat jullie zelf al veel weg gehaald hadden. Top! Op een aantal werelden de difficulty aangepast om het aantal mobs te verminderen, we merken dat met veel spelers online deze mobs toch nog vervelend zijn voor de server performance. Map1 van Hard naar easy gezet Nether van Hard naar normal gezet End van Hard naar normal gezet /ut toggle werkt weer correct op survival /ut werkt nu ook op de nieuwe netherbomen en met netherite axes Diverse performance updates en tweaks. Houdt ons op de hoogte of de server performance beter is.
 4. SaintSDevastatoR

  Updates

  Survival: PvP spam bericht gefixed wanneer items een speciale naam hadden Hopperlimiet terug ingesteld op 50 hoppers per chunk (zoals ook voor de update) /Extendclaim uitgezet ivm claimen buiten de border Let op: Nieuwe regel! Het is niet meer toegestaan om een claim te maken buiten de border zolang je de twee uiterste hoeken niet binnen de border kan zetten NPC's kijken alleen nog maar vooruit! Ze kregen een zere nek van al dat ronddraaien Problemen met aankopen in de TC winkel opgelost Quest plugin staat tijdelijk uit wegens crashes. Bug met particle menu opgelost Particle menu vertaald Nieuwe commands toegevoegd aan de volgende ranks: Vip: loom Vip++: cartography table Godlike++: smithing table UltraGod: grindstone UltraGod++: stonecutter diverse performance updates De survival borderuitbreiding zal plaatsvinden op 17-01-2021 om 16:00 en deze wordt uitgebreid met 1000 blocks (straal). Zorg dat je er bij bent om nieuwe unieke plekjes te vinden! Zorg er ook voor dat je zo snel mogelijk je claims die niet zonder de huidige border over te steken zijn te maken verwijderd. Vanaf vrijdag avond gaan we als staff een rondje maken en alle claims die niet op deze manier te maken zijn verwijderen. Survival en Creative: tokenshop problemen opgelost Skyblock Tijdelijke polarbear inkoop shop verwijderd Je kan tijdelijk geen warps meer zetten als Godlike, dit in verband met enkele aanstaande updates! Houdt het forum en de Discord goed in de gaten om up to date te blijven! (berichtgeving volgt in de komende dagen, even geduld dus )
 5. In dit topic kan je discussiëren over het nieuwsitem: Survival 1.16.4 - De grote Nether update!. Hey Torchcrafters! De grote survival 1.16.4 update gaat rond 16:00 vandaag live! We zijn er helemaal klaar voor en hebben leuke dingen voor jullie in petto! Zo is er een volledig nieuwe nether, een nieuwe hopper plugin en zijn er nog veel meer dingen veranderd (zie: hier). Let op: Je moet je wool portals eventjes opnieuw maken! We wensen jullie super veel plezier op survival 1.16.4! Groetjes, Het survivalteam!
 6. Hey Torchcrafters! De grote survival 1.16.4 update gaat rond 16:00 vandaag live! We zijn er helemaal klaar voor en hebben leuke dingen voor jullie in petto! Zo is er een volledig nieuwe nether, een nieuwe hopper plugin en zijn er nog veel meer dingen veranderd (zie: hier). Let op: Je moet je wool portals eventjes opnieuw maken! We wensen jullie super veel plezier op survival 1.16.4! Groetjes, Het survivalteam!
 7. SaintSDevastatoR

  Updates

  Survival (Grote nether update 1.16.4) Nieuwe nether met gave nieuwe spawn ( @Bingetjebedankt! ) Nieuwe /rtp plugin om makkelijker een lege plek in de map te vinden RTP staat uit in de nether Map uitbreiding voorbereid. (exacte datum komt in de discord ongeveer 4/5 dagen van te voren) Nieuwe anti-lag plugin met hopelijk betere performance, laat ons weten als je gekke dingen tegen komt. Diverse plugins geupdate voor betere performance Nieuwe disguises toegevoegd aan alle ranks ( @jamzz00 bedankt! ) Vip: Bee Vip++: Wandering trader en Parrot Godlike: Panda en Piglin Godlike++: Enderman en Evokker UltraGod: Phantom en Strider UltraGod++: Hoglin en Zoglin De zand mine heeft nu een toplaag van sandstone (geef ons suggesties als je wat anders wilt zien) De Dirt mine heeft nu een toplaag van grassblocks Wool portals database is i.v.m. performance gereset, maak dus al je wool portals opnieuw! Nieuwe hopper plugin! Suction staat momenteel uit i.v.m. een bug, wees gerust, dit komt terug! Oude hoppers kun je helaas niet meer verkopen als je ze nog niet gehakt had
 8. @Drber Gefeliciteerd met de winst! Ik heb 2 niet te verklaren stemmen bij jou weg gehaald, en dat maakt dat het 30 tegen 16 is geworden. @duncan1612 jij ook complimenten! Volgend jaar weer?
 9. Een 100% waterdichte actie waarin de community mag stemmen over een prijs heb je nooit. Het gaat dit maal om 2 accounts die niet te plaatsen zijn.... Om het nou direct "fraude gevoelig" te noemen is ook weer zo iets wat het gevoel geeft dat ik de volgende keer maar beter niet een spontane actie kan houden..... Beetje jammer. Eerlijker dan dit kun je niet houden, ik ben geen hater die elke stem exact gaat controleren op achtergrond etc. Behalve als het echt op 1 of 2 stemmen zou aankomen.
 10. SaintSDevastatoR

  Kerstboom stemming!

  Zoals jullie weten hebben we in de discord een wedstrijd georganiseerd waarin je de mooiste kerstboom van survival mocht bouwen! We hebben twee zeer mooie inzendingen en hierbij wil ik die dan ook graag aan jullie voorstellen. Inzending 1: van @Drber Inzending 2: van @duncan1612 Breng je stem uit in de pol! Groetjes, SaintSDevastatoR
 11. Je banned voor je beurt @Real_Fearless96! Je moet eerst gebanned zijn voor dat je iemand anders mag bannen
 12. Omdat ik de oldskool forum spelletjes mis dacht ik, ik blaas er nieuw leven in! Dus bij deze: Ik ban jou omdat (deel 3)! In dit spel zijn jullie allemaal moderators geworden en mogen jullie elkaar (figuurlijk) bannen! Maar, hier moet wel een originele reden achter zitten! De persoon die gebanned wordt moet vervolgens iemand anders bannen etc. etc. Dus bijv. Saint -> Kamiel -> Jale1 -> DrBer... Jullie snappen hem wel! Let op: Je mag niet de persoon die jou verbannen heeft weer terug bannen! Ik zal beginnen: Ik ban: @Nosaa Ban reden: Onze build is nog steeds niet af!!!! Ik ben benieuwd naar jullie inzendingen!
 13. In dit topic kan je discussiëren over het nieuwsitem: Fijne feestdagen en skullhunt!. Hey TorchCrafters! Allereerst, namens het gehele TorchCraft team, fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar gewenst! laten we er samen een jaar van maken om 2020 snel weer te vergeten! Nieuwe Moderator De afgelopen periode heeft @DanceGirlAmbie laten zien dat ze het in zich heeft om het skyblock team te versterken als moderator! We zijn erg blij met haar komst in het moderator team en wensen haar dan ook veel succes en plezier toe met deze nieuwe uitdaging. Doen jullie haar een lief berichtje in de discord? (www.torchcraft.nl/discord) Skullhunt! Om de donkere dagen door te komen en om tijdens het uitbuiken van al het kersteten iets leuks te doen hebben we een vette speurtocht op gezet op verschillende gamemodes! En wat voor een! Het is van de grootste die TorchCraft ooit gehad heeft! - Survival: 25 - Creative: 8 - Skyblock: 19 - Skywars: 14 - Lobby: 25 Met het commando /skullhunt kun je je voortgang bekijken! En natuurlijk... zit er een prijsje aan vast! Voor de mensen die alle skulls hebben gevonden ligt er een prachtige winterskull klaar! Deze mensen kunnen wij uit de database halen en wij zullen hiervan een lijst publiceren na de skullhunt. Jullie hebben tot en met 1 januari om de skullhunt af te maken! Veel succes! Met vriendelijke groet, Het TorchCraft Team!
 14. Hey TorchCrafters! Allereerst, namens het gehele TorchCraft team, fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar gewenst! laten we er samen een jaar van maken om 2020 snel weer te vergeten! Nieuwe Moderator De afgelopen periode heeft @DanceGirlAmbie laten zien dat ze het in zich heeft om het skyblock team te versterken als moderator! We zijn erg blij met haar komst in het moderator team en wensen haar dan ook veel succes en plezier toe met deze nieuwe uitdaging. Doen jullie haar een lief berichtje in de discord? (www.torchcraft.nl/discord) Skullhunt! Om de donkere dagen door te komen en om tijdens het uitbuiken van al het kersteten iets leuks te doen hebben we een vette speurtocht op gezet op verschillende gamemodes! En wat voor een! Het is van de grootste die TorchCraft ooit gehad heeft! De kerstman is tijdens het bezorgen van zijn cadeautjes op 1e kerstdag een heel aantal elfjes verloren! Vind ze allemaal om kerst 2021 te redden! Dit kan je doen door op hun hoofd te klikken als je er 1 vindt! De skulls liggen alleen op spawn's en op eilanden die vast zitten aan spawns (bijv. warp shops op survival). - Survival: 25 - Creative: 8 - Skyblock: 19 - Lobby: 25 Met het commando /skullhunt kun je je voortgang bekijken! En natuurlijk... zit er een prijsje aan vast! Voor de mensen die alle skulls hebben gevonden ligt er een prachtige winterskull klaar! Deze mensen kunnen wij uit de database halen en wij zullen hiervan een lijst publiceren na de skullhunt. Jullie hebben tot en met 29 december! om de skullhunt af te maken! Veel succes! Met vriendelijke groet, Het TorchCraft Team!
 15. Hey @AdwinStrik Bedankt voor je forum post! Afgelopen maandag zijn er door het skyblock team weer twee nieuwe challenges bedacht en ingesteld. Ik hoop dat je begrijpt dat tegen het einde van het jaar mensen het vaak druk hebben met famillie/gezin/werk/school etc. Hierdoor kan het soms iets langer duren dat bepaalde dingen hun weg vinden op minecraft 😉 We doen ons best! Groetjes, Seend
×
×
 • Nieuwe aanmaken...