TheIdiotManiac

UltraGod
 • Aantal bijdragen

  394
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  27

Over TheIdiotManiac

 • Rang
  Vast lid
 • Verjaardag 23-01-99

Profile Information

 • Woonplaats X: 2857 Y: 0 Z: -439,5
 • Interesse's Skyblock zeker weten. Verder ook veel andere games, muziek (Metal categorie).
 • Geslacht Man

Contact Methods

 • Speelt vooral Skyblock
 • Minecraft naam TheIdiotManiac
 1. Hou het toch echt bij skyblock hoor, moet m'n regeltjes hebben anders word ik net zo evil als de staf-leden hier al zijn! D:
 2. Beste, Deze challenge is herhaalbaar dus indien je meer spawn eieren zou willen voor konijn zou je de challenge moeten herhalen. En anders kun je altijd nog even iemand vragen of die nog een spawn egg te koop heeft, maar ga daar niet vanuit. Hoop je hiermee voldoende te hebben geholpen! Groetjes, Tim
 3. Leuke video's ;)
 4. Leuke video alleen jammer dat je het eind resultaat niet hebt laten zien. Verder is inderdaad je chat uit zetten een goede tip!
 5. Dit soort dingen hebben ze ook gedaan bij het 5 jarig bestaan van TC geloof ik ;)
 6. Kipnuggets..

  1. werken23

   werken23

   ikheb vandaag kipnuggets op o;

  2. JurnElling
  3. JurnElling

   JurnElling

   ik heb vandaag hamburgers op o;

    

 7. Speel zo 2 jaar op TorchCraft met een onlinetime van 3000+ uren.. Heb geen leven blijkt wel weer
 8. De community is toch echt mijn nummer 1 wat ik het fijnste en leukste aan TorchCraft vind. Waar je ook maar bent, er is altijd wel iemand om een gezellig praatje mee te hebben. Enige echte nadeel vind ik toch dat er te WEINIG streams zijn nog van het TorchCraft team D: Maar hun hebben ook een leven buiten TorchCraft dus, I don't blame them. Maar zal wel eens leuk idee zijn om eens zo nu en dan spelers uit te nodigen om eens mee te doen in een stream. Ff snel nog, als je je al eens verveeld op de server, kom eens bij skyblock.. Alleen maar lieve mensen, te lief volgens Monk zelfs D: Dus heb je eens een gamemode nodig om je zinnen te verzetten, kom lekker Skyblonkie spelen.. *'t is geen promotie hoor kuch kuch*
 9. Als je het over de handtekeningen hebt kun je die instellen door rechtsbovenin op je naam te klikken, naar accountinstellingen te gaan en daar staat dan als het goed is ook handtekening tussen!
 10. Welkom op het forum
 11. Hey @FireBoy_02, Er word duidelijk aangeven bij het linkje voor Helper Worden dat sollicitatie via de email NIET behandeld word. Hiervoor moet je toch echt goed de regels eerst lezen voordat je eraan begint. ;)
 12. Terra en Games hadden waarschijnlijk hogere prioriteit dan Zandbak, ookal hebben ze dit geloof ik nog eerder aangekondigd ook
 13. Wie komt er hierna?
 14. Zou wel chill zijn, hoef ik niet steeds m'n laptop EN Xbox mee te nemen als ik ergens heen ga
 15. Gwn net als Terra, een soort van whitelist erop gooien ofzo, alleen krijg je dan net als met terra vele vragen over waarom dat is etc.