Spring naar bijdragen

TheIdiotManiac

UltraGod
 • Aantal bijdragen

  633
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  51

Alles door TheIdiotManiac geplaatst

 1. TheIdiotManiac

  Updates

  Skyblock Woolportals werken weer, om degene te willen gebruiken die je al geplaatst hebt moet je even de sign opnieuw plaatsen. Daily Rewards zijn aangepast, nu 30 dagen aan beloningen! Alleen zombie-pigmans worden nog gestackd in de mob stacker.
 2. TheIdiotManiac

  Updates

  Skyblock Minimum prijs voor diamonds is aangepast. Klik hier om meer te zien van de minimale prijzen.
 3. TheIdiotManiac

  zomerse screenshotwedstrijd

  Gwn even het linkje selecteren en kopiëren en plakken in de zoekbalk.
 4. *Gooit een koekenpan naar @TDP06* Hey, wel uitkijken hé!
 5. Welkom op TorchCraft! Kan me nog herinneren dat ik net begon en TorchCarft was m'n eerste server. Na plusminus 5 jaar val ik hier nog steeds de spelers hier lastig. 😉
 6. TheIdiotManiac

  Updates

  Algemeen Verandering geweest in de regels omtrent het gebruik van alternatieve accounts (maximaal 1 alternatief account). Het hebben van meerdere accounts mag natuurlijk nog wel.
 7. TheIdiotManiac

  gedrag op Skyblock

  Ik geef je natuurlijk helemaal gelijk hierin, maar helaas komt het vaak voor dat zulke dingen vaker worden besproken wanneer er geen staflid aanwezig is omdat ze stiekem toch wel weten dat zulk gedrag niet gewenst is hier. Wees dan niet bang om als speler zelf er ook wat van te zeggen of op zoek te gaan naar een staflid op andere gamemodes, en houd de persoon er niet over op stuur dan gerust een ticket zodat we alsnog de persoon aankunnen spreken of zelfs een straf kunnen geven voor dit gedrag. Natuurlijk lost dit het probleem niet op op het moment zelf maar als er mensen zijn waar van het je irriteert dat ze zulke gesprekken voortzetten gebruik dan het /ignore [naam] commando zodat jij als speler er op dat moment geen last meer van hebt.
 8. TheIdiotManiac

  Tip voor op de Forum.

  Beste Twan, Hier kun je de topleden zien (mensen met de meeste likes): https://torchcraft.nl/topmembers/ ook kun je hier per week kijken (als het goed is) wie er die week de meeste likes heeft gekregen. En hier kun je gemakkelijk zien wie Admins en Moderators zijn (helpers staan er niet tussen helaas), helaas valt er niet te zien wie bij welke gamemode behoord maar al zie je een lichtgroene prefix in tab dan is dat een Helper van die gamemode: http://help.torchcraft.nl/algemeen/het-team Groetjes en veel speel plezier
 9. En dat hele onnodig lange bericht was nodig omdat..?
 10. Helaas heeft de PC de laatste paar keren moeite met het spel en kan ik maar niet uitvogelen waarom, FPS wil nie hoger dan 40 ofzo ookal speel ik andere spellen met 150+- De settings lager zetten heeft ook geen nut :x
 11. TheIdiotManiac

  Ik ben ik!

  Oh nee, alleen meisjes mogen dit lezen D:
 12. Hey @iiiWolfy, De gamemode factions bestaat al een tijdje niet meer, je kon toen een email sturen naar [email protected] (of [email protected]) om je rank over te laten zetten naar een andere gamemode. Weet zelf niet of dit nog mogelijk is maar je zal het altijd even kunnen proberen. Vergeet dan niet je rank en je in-game naam erbij te melden en dat het op factions was.
 13. TheIdiotManiac

  Vervelende Gast!

  Heb t letterlijk net verteld Stuur de screenshots (als je die hebt) naar de email die ik hierboven vermeld heb, dan word er daar wat mee gedaan
 14. TheIdiotManiac

  Vervelende Gast!

  Gwn ticketje aanmaken en naar [email protected] sturen, dan word daar er wel naar gekeken
 15. TheIdiotManiac

  Profiel

  Kan geen eens de in-game naam vinden op server.torchcraft.nl/bans U sure dat je een ban hebt?
 16. "juliamars" probeer je hier nou te zeggen dat meiden buitenaards zijn?!
 17. TheIdiotManiac

  Magisch Blok

  Groot nieuws! JustinoMinecraft heeft een magisch blok op zijn eiland gevonden waar items zomaar uit het niks op spawnen! Helaas moet ik hierbij melden dat het één en al clickbait is geweest... Zelfs Justino was verbaast toen er niks meer uit het blokje kwam.. D: P.S Al vind je de video te lang duren, vergeet dan niet de afspeelsnelheid aan te passen... Zelfs ik, de persoon die het 'geëdit" heeft vind het wat te lang duren .
 18. TheIdiotManiac

  Helper worden

  Hey @GewoonMax88, Het aantal forum volgers maakt verder weinig tot niks uit voor of je wel of geen helper kan worden! Het enige wat je wel op het forum moet hebben om te kunnen solliciteren zijn minimaal 25 berichten wat natuurlijk geen onnozele spam berichten zijn. ;)
 19. TheIdiotManiac

  Wie is wie?

  Ik spreek jullie alle drie wel gewoon aan als ik een van jullie nodig ben, de eerste die reageert is dan maar de sjaak
 20. TheIdiotManiac

  Zwemles

  Hey iedereen! Vandaag op Skyblock heb ik geleerd hoe te zwemmen op de keiharde grond! Tis alleen alles behalve een aanrader, m'n hele buik ligt open... D:
 21. En al werkt dit niet kun je altijd een ticket sturen naar [email protected] !
 22. TheIdiotManiac

  VIP++

  Denk dat je niet zo goed hebt gelet op waar deze discussie geplaatst is . Dis namelijk voor skyblock, daar heb je nog geen /fly of /spa of /dis voor VIP++
 23. TheIdiotManiac

  Hopper limiet

  Iedereen moet hier met even veel plezier kunnen spelen als anderen lijkt me, dus laat het hopper limiet maar lekker zoals het is, dan zijn de mensen met goedkopere computers ook blij.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...