Spring naar bijdragen

TheIdiotManiac

Moderator
 • Aantal bijdragen

  631
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  51

Waarderingsactiviteit

 1. Bedankt
  TheIdiotManiac ontving een terugkoppeling van TDP06 in zomerse screenshotwedstrijd   
  Gwn even het linkje selecteren en kopiëren en plakken in de zoekbalk.
 2. Haha
  TheIdiotManiac ontving een terugkoppeling van TDP06 in gooi voorwerpen   
  *Gooit een koekenpan naar @TDP06* Hey, wel uitkijken hé!
 3. Leuk
  TheIdiotManiac koppelde terug aan werken23 in random steam game giveaway   
  Hallo Torchcrafters,
  Na vandaag grondig mijn game key lijst door te gaan ben ik erachter gekomen dat er een paar duplicates zijn, ohnee wat erg natuurlijk. maar niet voor jullie!
  ik ga deze game "Headlander"https://store.steampowered.com/app/340000/Headlander/ verloten onder alle personen die deze post een like geven, dit is ook de enigste manier om mee te doen in de loting, geen uitzonderingen. (dit omdat comments echt snel onduidelijk en chaotisch worden)
  De winnaar wordt bekend gemaakt 23:59 donderdag 20 juni 2019. je hebt dus tot dan de tijd om mee te kunnen doen met de loting.
  Ik hoor graag wat jullie hiervan vinden, wie weet komt er nog wel een giveaway.
 4. Haha
  TheIdiotManiac ontving een terugkoppeling van irukandji0809 in irukandji0809 - Nieuw in Minecraft   
  Welkom op TorchCraft! Kan me nog herinneren dat ik net begon en TorchCarft was m'n eerste server. Na plusminus 5 jaar val ik hier nog steeds de spelers hier lastig. 😉
 5. Bedankt
  TheIdiotManiac ontving een terugkoppeling van TDP06 in Updates   
  Algemeen
  Verandering geweest in de regels omtrent het gebruik van alternatieve accounts (maximaal 1 alternatief account). Het hebben van meerdere accounts mag natuurlijk nog wel.
 6. Leuk
  TheIdiotManiac ontving een terugkoppeling van Japsert in UltraGod Skyblock (Van GodLike++ naar UltraGod?)   
  Hey,
  Ik heb dan wel al voor een lange tijd UltraGod op mijn beide accounts, maar wilde dan toch even mijn mening erover kwijt en wat er nou zo handig en speciaal aan is waardoor het meer van waarde is dan andere ranks.
  Zelf vind ik natuurlijk de rank en alles wat en bij hoort super leuk, en dat gele naampje is lekker opvallend. Zelf meer gekocht om de reden om TorchCraft te supporten! Daarom zijn natuurlijk voor users ook niet alle commands die ranks hebben toegankelijk, want zonder deze manier van doneren had TorchCraft niet meer bestaan, dus namens mij, hartelijk bedankt iedereen die een steentje daaraan heeft mee geholpen want zonder TorchCraft had ik al deze geweldige mensen niet gekend!
  En dan nu mijn mening: Als UltraGod krijg je deze commands extra die de rest niet heeft:
  /speed [getal tot 10] Mening: Zelf gebruik ik het command niet vaak dus vind ik hem overbodig maar zeer handig als je eens snel naar de overkant van je island moet natuurlijk. /shout Mening: Valt zeer zeker op, gebruik het zelf niet vaak. /god Mening: Pff, je bent er eenmaal aan gewend dat je niet meer dood kan. Kan een nadeel zijn indien je andere gamemodes ook speelt waarbij je deze command niet kan. Maar voor mij zeer handig omdat ik vaak AFK sta bij farms waarbij ik niet altijd genoeg verlichting heb. /jump Mening: Zeer makkelijke manier om snel naar het platform boven je te gaan indien je daar geen [portal] sign hebt. /near Mening: Voor sommige overbodig, voor sommige handig om te zien wie ze nou zo aan het trollen is op hun island. /setwarp Mening: Geen, bestaat niet meer. /bottle Mening: Altijd fijn om van je XP af te kunnen komen en het te verkopen! /fly Mening: Maakt het leven op Skyblock een stuk makkelijker maar daarbij ook het zelfde als /god, het haalt het hele 'skyblock' idee er wel vanaf maar goed, eenmaal er aan gewend en je wilt/kunt niet meer anders. /sethome Mening: Kan ook al vanaf lagere ranks gebruikt worden voor zover ik weet, alleen heb je hier 10 homes! Maar, het is zeer handig als je een mooi plekje gevonden hebt in de Nether bijvoorbeeld waar nog niemand geweest is! >:D /spawner Mening: Zeer fijn dat je je spawner soort kan veranderen indien je niks meer hebt aan een Cow Spawner aangezien je het voedsel niet meer nodig zal hebben (indien /god aanstaat). /dis Mening: Valt ook al vanaf een lagere rank te gebruiken alleen heb je meer soorten om uit te kiezen, zelf gebruik ik het niet echt maar altijd leuk om iemand te trollen als ze geen /near kunnen. :x /is biomes Mening: Zelf gebruik ik dit niet maar als je bijvoorbeeld een Ice Farm zou willen hebben is Snow Biome zeer handig om te kunnen doen! Dus zeker ook een reden om dit mooie rankje aan te schaffen natuurlijk. ;) /lb tool Mening: Je island gegrieft door oude speler maar heb je er meerdere op je island en ben je er niet zeker van wie? Komt deze command zeer goed van pas om op kisten enzo te gebruiken, kunt na-kijken wie het voor het laatst gebruikt heeft. Mening over de kits: Hier zal ik niet al te specifiek over ingaan aangezien het verhaal hier boven al zeer gedetailleerd is, maar toch even snel laten weten dat al deze kits zeer fijn zijn. Alleen beetje raar dat in /kit nether het blokje End block te vinden is terwijl dat niks te maken heeft met de Nether maar goed!
  Als jullie zover zijn gekomen, dankjewel voor het lezen en hoop dat dit jullie heeft geholpen met bepalen of UltraGod echt DE rank is die je moet hebben op Skyblock en of het nou echt zoveel zou uitmaken of je een lagere rank hebt.
  Met heel veel groetjes,
  Tim
 7. Leuk
  TheIdiotManiac ontving een terugkoppeling van werken23 in Hopper limiet   
  Iedereen moet hier met even veel plezier kunnen spelen als anderen lijkt me, dus laat het hopper limiet maar lekker zoals het is, dan zijn de mensen met goedkopere computers ook blij.
 8. Bedankt
  TheIdiotManiac ontving een terugkoppeling van Estrulta in Voorstellen: Ik ben esthersemmie   
  Welkom om de server en het forum! Hoop dat je hier nog veel plezier zal hebben
 9. Leuk
  TheIdiotManiac ontving een terugkoppeling van bert_POWER in Heerlijk chillen boven de spawn.   
  Je kan ook een afbeelding uploaden naar imgur.com en de link daarvan hierin gooien
 10. Leuk
  TheIdiotManiac koppelde terug aan thombgun in Tutorial: Minecraft client modding   
  Voor je begint zorg ervoor dat je jezelf bekend maakt met welke mods toegestaan zijn op TorchCraft, zie ook deze link.

  Om het makkelijker te maken maak ik zelf gebruik van de Twitch TV cliënt welke uitstekende ondersteuning bied voor het in elkaar zetten van je eigen cliënt side mods maar ook je eigen modpack als je daar interesse voor hebt.
  De Twitch TV cliënt kun je hier downloaden.

  Je moet mogelijk ook een account maken voor de Twitch TV cliënt om deze te kunnen gebruiken als je hiervoor niet al een account hebt.

  Nadat je de Twitch TV cliënt geïnstalleerd hebt moet je ook Minecraft toevoegen.
  Het daadwerkelijke inloggen voor Minecraft gebeurt in de Minecraft cliënt zelf en niet via de Twitch TV cliënt, de Twitch TV cliënt is puur een lanceer platform om het gebruik van mods te vergemakkelijken zonder dat je in de bestanden van jouw Minecraft installatie moet gaan rommelen en Minecraft mogelijk helemaal niet meer wil starten.

  Als Minecraft eenmaal is toegevoegd (of automatisch herkend is als aanwezig) dan moet als 1e stap gekozen worden voor Minecraft.
  Dit kan je doen door naar het scherm "mods" te gaan, daarna te klikken op Minecraft en daarna kun je jouw eigen mod profiel aanmaken door middel van "Create Custom Profile".
  Zie ook de volgende schermafdruk (in dit geval heb ik al een modpack aangemaakt genaamd "default minecraft":


  Nadat je gekozen hebt voor "Create Custom Profile" voer je een naam in, kies je welke minecraft versie (1.12.2 op het moment dat dit geschreven is) en de nieuwste "forge modloader".
  Forge modloader is wat het mogelijk maakt om de gewenste mods toe te voegen aan je minecraft installatie.
  Nu het profiel is aangemaakt kan je heel eenvoudig de gewenste mods toevoegen door met rechter muisknop op het profiel te klikken (in mijn geval "Default Minecraft" en dan te kiezen voor "Open folder" welke de map voor dit profiel opent.
  Om je mods toe te voegen moet je nog even verder navigeren binnen deze map die geopend wordt naar de "mods" folder.
  Als deze map er nog niet is dan moet je deze aanmaken en er vervolgens op klikken of dubbel klikken afhankelijk van jouw instellingen om de map te openen.

  Qua beschikbare mods maak ik voor cliënt side gebruik van het volgende lijstje:
  - CodeChickenLib (deze mod is nodig voor andere mods in het lijstje en doet niets op zichzelf)
  - HWyla, dit staat voor Here Is What Your Looking At, of wel deze mod geeft weer in je scherm waar je naar kijkt en van welke mod (indien van toepassing) dit blok afkomstig is.
  - JEI ofwel Just Enough Items, dit is een mod waarmee je heel makkelijk recepten voor de verschillende items kan bekijken door erop te klikken of bepaalde geconfigureerde hot keys te gebruiken.
  - Journeymap ofwel een kaart waarop je kan zien wat je al bezocht hebt en waarmee je markeringen kan maken om iets later weer makkelijk terug te vinden zodat je verre afstanden kan afleggen zonder dat je bang hoeft te zijn dat je jouw plekje niet meer terug kan vinden.
  - NEI ofwel Not Enough Items, dit is dezelfde mod als JEI alleen voegt nog enkele andere functionaliteiten toe die niet in JEI zitten.

  Deze mods kan je allemaal downloaden als JAR bestand en dit bestand moet je dan in de mods folder plaatsen.
  Je kan elke gewenste mod op dezelfde manier toevoegen maar wederom let hierbij wel op de regels voor toegestane mods voor TorchCraft.
  Let wel op de versies die vermeld staan bij de bestanden, op de gegeven links staan alle beschikbare versies voor een bepaalde mod, zorg ervoor dat je de nieuwste download voor de Minecraft versie die jij gebruikt (op het moment van het maken van deze tutorial was dit 1.12.2).
  Zie ook de volgende schermafdruk:


  Als je alle gewenste mods toegevoegd hebt dan kan je kijken of dit allemaal goed werkt door Minecraft te starten met de "Play" knop in de Twitch TV cliënt.
  Hierin moet je mogelijk eerst nog even in de Minecraft cliënt inloggen en daarna wordt Minecraft gestart en zie je een laad animatie van een aambeeld met een progressie balk die verschillende fases doorloopt (dit zou voor deze mods niet veel langer duren dan een normale start van Minecraft).

  Zijn er problemen of wil je graag wat meer weten, laat het me dan weten hier in deze discussie of in-game waar je me kan vinden op Skyblock.
 11. Haha
  TheIdiotManiac ontving een terugkoppeling van MR. Pengu in TC 60 jaar   
  Pff 60 jaar alweer... Dan ben ik dus idd toch wel dat bejaarde mannetje met dementie dat ik dacht dat ik was, want ik dacht dat het nog maar 6 jaar was...
 12. Verward
  TheIdiotManiac ontving een terugkoppeling van werken23 in Mijn YT kanaal   
  "juliamars" probeer je hier nou te zeggen dat meiden buitenaards zijn?!
 13. Leuk
  TheIdiotManiac ontving een terugkoppeling van werken23 in Magisch Blok   
  Groot nieuws! JustinoMinecraft heeft een magisch blok op zijn eiland gevonden waar items zomaar uit het niks op spawnen! Helaas moet ik hierbij melden dat het één en al clickbait is geweest... Zelfs Justino was verbaast toen er niks meer uit het blokje kwam.. D:
  P.S Al vind je de video te lang duren, vergeet dan niet de afspeelsnelheid aan te passen... Zelfs ik, de persoon die het 'geëdit" heeft vind het wat te lang duren .
 14. Leuk
  TheIdiotManiac ontving een terugkoppeling van werken23 in Magisch Blok   
  Groot nieuws! JustinoMinecraft heeft een magisch blok op zijn eiland gevonden waar items zomaar uit het niks op spawnen! Helaas moet ik hierbij melden dat het één en al clickbait is geweest... Zelfs Justino was verbaast toen er niks meer uit het blokje kwam.. D:
  P.S Al vind je de video te lang duren, vergeet dan niet de afspeelsnelheid aan te passen... Zelfs ik, de persoon die het 'geëdit" heeft vind het wat te lang duren .
 15. Leuk
  TheIdiotManiac koppelde terug aan Pixiio in DDoS aanval   
  Hoi allemaal! Ik heb helaas vernomen dat er op dit moment een aantal spelers zijn die het nodig vinden om andere spelers te DDOS'en. Daarom wil ik dit topic toch even bumpen om hier aandacht voor te vragen.
  Het platleggen van andere netwerken is - zoals eerder beschreven - streng verboden bij de wet en ook niet licht bestraft, ook niet voor jongeren. En wat sommige spelers niet bedenken is dat ook medeplichtigheid illegaal is. Stel je bijvoorbeeld voor dat je in een groeps-gesprek zit met de dader(s) en erover mee praat en iemand in de call record het en deelt het? Dan ligt er dus gewoon hard bewijs op tafel. Met het bewijs kan een ouder (die je ook internetten onmogelijk maakt!) aangiften doen en dan kan je vrij de pineut zijn. Daarnaast kan bij het aanhouden van een dader ook de PC onderzocht worden waardoor je als medeplichtige ook aan het licht kan komen.
  Je speelt met je toekomst, als dader maar óók als medeplichtige.
  Mocht je een (groeps)gesprek hebben opgenomen waarin de dader(s) hierover praten dan ben je vrij om deze naar ons ticket systeem te sturen. Wij sturen deze dan naar de personen die dit aan ons hebben gemeld.
 16. Leuk
  TheIdiotManiac ontving een terugkoppeling van werken23 in Wie is wie?   
  Ik spreek jullie alle drie wel gewoon aan als ik een van jullie nodig ben, de eerste die reageert is dan maar de sjaak
 17. Leuk
  TheIdiotManiac ontving een terugkoppeling van Faxtice in Zwemles   
  Hey iedereen! Vandaag op Skyblock heb ik geleerd hoe te zwemmen op de keiharde grond! Tis alleen alles behalve een aanrader, m'n hele buik ligt open... D:
   
 18. Haha
  TheIdiotManiac koppelde terug aan Faxtice in Zwemles   
  Haha, snel naar de eerste hulp <3
 19. Leuk
  TheIdiotManiac ontving een terugkoppeling van Faxtice in Zwemles   
  Hey iedereen! Vandaag op Skyblock heb ik geleerd hoe te zwemmen op de keiharde grond! Tis alleen alles behalve een aanrader, m'n hele buik ligt open... D:
   
 20. Verward
  TheIdiotManiac koppelde terug aan BanaanGamer in Ik vind dat mensen niet zonder reden gebanned mogen worden.   
  Ik zat lekker te gamen met Maribah toen ze plots gebanned werd voor geen enkele reden. Ik vind dat staffleden geen mensen zonder reden mogen bannen (ook al is het voor de grap). Wat vinden jullie hiervan?
 21. Bedankt
  TheIdiotManiac ontving een terugkoppeling van Ezlivis in Ezlivis en EzeteraNL   
  Welkom terug!
 22. Leuk
  TheIdiotManiac koppelde terug aan skyjade in ''Spawn Lore''   
  Hallo allemaal!
  Zoals jullie wel gemerkt hebben heeft Survival2 een nieuwe spawn! Samen met een paar andere had ik de eer die te maken, en om het nog leuker te maken heb ik er een verhaal bij bedacht! Een soort van Lore om het zo te noemen, Hopelijk vinden jullie het leuk!
   
  ’’ Mushroom Hills''
   
  Er was eens een jongen genaamd Nieck, Hij was geboren in een klein dorpje dat erg afgelegen lag van de open wereld. Toen hij nog een kleine baby was, werd er een vloek over hem uitgesproken door de boze heks. Zijn ouders probeerde alles er aan te doen, maar niks werkte, zij wisten dat er iets met hun zoon zou gebeuren op zijn 17e verjaardag. Toch besloten ze dat geheim van hem te houden. Jaren lang ging het goed, hun zoon groeide vrolijk op, zonder problemen of narigheid.
   
  Nieck hield er van om rond te lopen in de bossen die zich om het dorp heen bevonden, hij voerde altijd de dieren in de dorps boerderij, deed veel voor de mensen en toch wist iedereen van zijn vloek af. Iedereen behalve hij zelf. Zijn ouders wisten zich geen raad en besloten een deal te maken met de heks, maar daarvoor moesten ze zichzelf opofferen. Ze besloten dat te doen, 1 dag voordat Nieck 17 zou worden, zouden zijn ouders verdwijnen en hij door kunnen leven.
   
  De dag brak aan dat Nieck 16 jaar oud werd, deze dag hadden zijn ouders besloten om Nieck te vertellen over de vloek die over hen heerste. Ze vertelde het hem, in alle rust. Maar Nieck kon het niet geloven, voor al die jaren hebben zijn ouders dingen voor hem achtergehouden. Hij wist niet wat hij moest doen, hij wilde ze nog niet van de wereld af, niet zo vroeg al. In paniek en wanhoop stond Nieck op, verliet het gebouw en rende heel hard de bossen in. Hij rende en rende maar door en door, tot hij achter zich keek en geen terugweg kon zien. Hij was verdwaald, raakte nog erger in paniek en begon te schreeuwen voor hulp! Maar niemand hoorde hem.
   
  Hij wist niet wat te doen, en besloot maar even rustig te zitten bij een boom. Hij keek naar de blauwe lucht die steeds donkerder werd en opeens viel het hem op, een kleine wit met bruine paddenstoel naast hem. Hij kon hem zien groeien, dat is iets wat je anders nooit ziet. Hij besloot er maar naast te blijven, rustig te relaxen en afwachten tot er hulp komt. Na een paar uurtjes afwachten kreeg Nieck trek, zijn maag knorde. Hij voelde iets aan zijn hand zitten, tot zijn verbazing was het de paddenstoel. De paddenstoel vormde zich om zijn hand, wanneer de paddenstoel van zijn hand af ging, lag er eten op. Vanaf dat moment wist Nieck dat zijn vloek op te lossen was, een magische paddenstoel die je eten gaf, deze kon toch zeker ook wel een vloek oplossen?
   
  Hij besloot een hapje te nemen van de paddenstoel, wat moest hij anders doen? Zodra hij het stukje door slikte kwam er een witte gloed vanuit de plek waar hij zat, de gloed werd steeds groter en lichter, tot er een explosie kwam waarbij het licht zich verspreidde over het gehele bos. Zijn ouders zagen de gloed, volgens de oude verhalen van het dorp was die gloed de oplossing voor alle vloeken, maar een offer moest hiervoor worden gemaakt. Nieck zijn ouders waren dus vloekvrij.. Nieck zelf ook, maar hij was het offer..
   
   
  De paddenstoel begon zich om Nieck heen te vormen, hij wist dat vandaag zijn laatste dag was. Heel toevallig, alsnog net een week voor zijn 17e verjaardag. De paddenstoel nam Nieck op en groeide tot hoog in de lucht, zo hoog dat het gehele dorp het kon zien. De ouders en de rest van het dorp haastte zich er naar toe, om te zien hoe hun zoon was opgeofferd, maar iedereen zijn vloek was opgeheven. Sinds die dag was het dorp verhuisd naar de paddenstoel. De dorpelingen hadden de huizen en gebouwen eromheen gebouwd, voor lang hebben ze zorgeloos geleefd.. Inmiddels zijn hun huizen ruïnes, het dorp is leeg, maar nog steeds staat de paddenstoel! Deze magische gebeurtenis zal nooit iemand meer vergeten.
   
   
  Dat was het voor de Lore! Veel plezier met de nieuwe survival2 spawn!
  Gr, Skyjade & Reznov.
 23. Leuk
  TheIdiotManiac ontving een terugkoppeling van bert_POWER in Ik help jou!   
  Hey @Mathias_Plays_MC, is het niet veel overzichtelijker voor zowel jou als de kijkers van deze discussie als je deze updates plaatst bij je originele post? Gewoon een tip.
   
 24. Leuk
  TheIdiotManiac ontving een terugkoppeling van dirk2001 in Wat heb je aan mij   
  Weinig positiefs iig  Denk dat we het geen eens hoeven te vragen aangezien er dan alleen maar meer onzin van komt ;)
 25. Haha
  TheIdiotManiac koppelde terug aan Xoezer in Gevonden!   
  Whahahah naast helper ook hondenfluisteraar
×