Spring naar bijdragen

Caingarn

Godlike++
 • Aantal bijdragen

  34
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over Caingarn

Contact Methods

 • Minecraft naam
  Caingarn

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Caingarn's Achievements

 1. Iedereen die ooit op mijn eiland is geweest weet dat ik graag gebruik maak van gold, gold uit mijn farm of wat ik koop met elke cent die ik verdien Nu is vandaag mijn farm helemaal uitgezet en bij meerdere mensen de lok machines uitgezet i.v.m lag, jammer natuurlijk maar het is nooit mijn bedoeling om lagg te veroorzaken. Als een van de grootste skyblock spelers zit ik snel tegen de grens aan van wat kan en wat niet kan. Ik wil het maximale uit het eiland halen zonder dat dit echt lagg veroorzaakt. Nu is het jammer als je tijd en moeite in iets stopt wat je vervolgens weer moet afbreken of niet kan gebruiken omdat het lagg geeft. Graag hoor ik hoe mensen hier over denken, maar ik hoor graag oplossingen, grotes/designs van zulke farms die wel mogen. Ik heb nu namelijk alleen een melding van dit moet anders en daar kan ik vrij weinig mee. Cain
 2. Caingarn

  Admin Waarderings Week

  Verdienen die het wel ;p
 3. Ik heb net het laatste stukje van de nieuwe shop gebouwed en ik dacht deze wil ik even delen Even om een idee te krijgen hoe groot en waardevol het is. De torens zijn 100 blocks hoog en de hele build geeft ongeveer 9.000 island levels.
 4. Is dit laatste ook niet al een keer gevraagt? Wat zou je voor UG++ er nog bij willen hebben? Is misschien een betere vraag. Voor mij hoeft het niet echt tenzij je dan creeper spawners krijgt dan ben ik voor. #wewantcreeperspawners
 5. Caingarn

  Leuke Skyblock foto's

  Mmm wat voor plannetjes zijn ze nu weer aan het maken... Betrapt op de skyblock spawn
 6. Caingarn

  Winkel update

  Creeper spawner voor skyblock.
 7. Caingarn

  Tips voor Skyblock

  Nu er net een hele mooie update geweest is voor skyblock, misschien daar mee ook de shop(jullie verkopen nu dingen die je niet meer krijgt zo als coins per uur) en wiki updaten. Er staat genoeg dingen in die er niet meer zijn, veranderd of nieuw zijn. Zou handig zijn als je alle bruikbare commands kan opzoeken.
 8. Caingarn

  Huisje boomje.. challenge

  Voor deze challenge moet je een pot maken waar je klei voor nodig hebt. Maar volgens mij krijg je van geen enkele challenge klei meer. Nu hebben veel spelers nog wel klei liggen maar voor nieuwe spelers is deze challenge niet te halen zonder hulp.
 9. Caingarn

  Tips voor Skyblock

  Een shop op spawn waar je niet/moeilijk verkrijgbaren spullen (decoratie blocks) kan kopen. Spiderwebs, Dead bush, Redsand, Andesite, Diorite, Graniti ect. Zou net als de nether toegang willen tot de end om de nieuwe blocks te kunnen krijgen. Misschien wel het start eiland protecten zo dat er niet een massale hoeveelheid obi het spel in komt. Als UG mogelijkheid tot uitbreiden van je eiland of extra eiland er bij.
 10. Caingarn

  skyblock community

  Sorry ik ben natuurlijk als godlike++ op deze server gekomen... Dat is ook echt het enige argument waar users mee kunnen komen of niet?
 11. De laatste voorbereidingen zijn bijna klaar en de tijd is nu bekend Zaterdag 30 januari rond 3 uur zal het event van start gaan!
 12. Caingarn

  skyblock community

  Daarom moet je ook altijd extra voorzichtig zijn als je dure spullen bij je hebt, en alleen het gene bij je hebben wat je nodig hebt. Mocht je vallen wat toch de hoofd doodsoorzaak is op op skyblock het zetten van je spawn in het water en snel typen van /is zorgt er voor dat je spullen het altijd overleven met kans dat je het zelf ook nog overleeft.
 13. Caingarn

  skyblock community

  Ik mag dan nu een rank hebben en ja dat maakt geld verdienen een stukje makkelijker maar, ik ben ook ooit begonnen als user. Toen ik user was was de enige manier om geld te verdien door goed op te letten in de chat of iemand iets nodig had en af en toe zelf wat aan te bieden. Er waren geen shops waar je spullen kon verkopen wanneer het jou uit kwam. Als je toen geklaagd had over het niet kunnen verdienen van geld owke maar, je kan gewoon in verschillende shop je spullen kwijt. Dus je hoeft niet eens opzoek naar iemand die het wil kopen. Een user die 3 maand speelt en maar 100 coins heeft doet gewoon iets fout zo simple is dat. En die vrienden hadden in de eerst paar uur dat ze speelden al meer geld verdiend simple weg door spullen in de ene shop te kopen en in een andere te verkopen, gewoon een kwestie van slim met je geld omgaan. En zij zijn niet de enige die dat doen ik heb meerde mensen gezien die goedkoop spullen proberen te kopen en het dan voor meer te verkopen. Iets dat goed te doen is met de paar coins die je krijgt van de eerste challenges + daar heb je niet eens een eiland voor nodig om dat te kunnen doen. En als je graag wil dat alles je op een gouden bordje krijgt voorgeschoteld, moet je misschien ook gewoon eens een andere gamemode proberen want dan ben je nog niet klaar voor skyblock.
 14. Caingarn

  skyblock community

  Er zijn wel vaker mensen die hier over beginnen, maar sorry er zijn genoeg mogelijkheden om geld te verdienen. Het gaat in het begin misschien niet zo snel, maar hoe meer farms jij bouwt en uitbreid hoe meer spullen jij krijgt en hoe meer je dus ook verdient. 2 vrienden van mij zijn net als jou paar weken geleden begonnen en hebben ondertussen als users al een paar 1000$ bij elkaar geraapt dus het is prima te doen. Ik ben zelf ook ooit begonnen als een user en toen waren er nog minder mogelijkheden om geld te verdienen. Tegenwoordig hebben mensen ook mogelijkheden om spullen in shops te verkopen. Waar onder mijn shop /is warp c. Ik koop genoeg dingen in hout, steen, cobble, dirt, sand, iron om ook voor users geld te kunnen verdienen. Zo als ik als zei zorg voor een grotere en betere farms als je niet weet hoe of wat te bouwen kijk eens hier voor wat ideeƫn dingen als sugarcane werken erg goed gezien je die met challenge om kan zetten naar Grass wat erg goed verkoopt. Als je een goeie stone generator hebt kan je makkelijk grote hoeveelheden stone en cobble wat altijd een leuk bedrag opleverde. Gebruik challenges om spawn eggs te krijgen die je dan weer kan verkopen. Maar net waar jij zin in hebt, maar genoeg manieren om geld te verdien als je maar even weet waar je moet zijn.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...