Spring naar bijdragen

MijnNaamIsStef

Users
 • Aantal bijdragen

  64
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  6

Over MijnNaamIsStef

Contact Methods

 • Discord
  MijnNaamIsStef
 • Minecraft naam
  MijnNaamIsStef

Profile Information

 • Interesse's
  Youtube, minecraft, TCforum
 • Geslacht
  Onbekend

Recente profielbezoeken

2971 profielweergaven

MijnNaamIsStef's Achievements

 1. MijnNaamIsStef

  Map Downloads?

  Hey iedereen! Ik speel denk ik nu al 5 - 6 jaar op TC en ik heb er mijn beste en leukste Minecraft herinneren op bleeft. Ik vroeg me alleen af, of sommige mappen eens downloadable worden. Ik speel voornamelijk op prison en er zijn in de 7 jaar dat prison ongeveer bestaat iets van 3 -4 mappen geweest. Hetzelfde gelt voor kitpvp of alle lobbies die TC ooit gehad heeft. Het zou echt super tof zijn om terug te gaan naar deze mappen. Groetjes Stef (IGN: MijnNaamIsStef)
 2. Hey. Ik heb zelf ook een kanaal met 900 subs. Als je vragen hebt over Youtube kun je altijd bij mij terecht. Stuur mij een ingame mail of stuur mij een bertichtje op het forum zelf. Veel plezier nog!
 3. MijnNaamIsStef

  Hoe ik TC nu zie.....

  Hallo iedereen. Ik wil het eens hebben over de toekomst van de server en hoe ik dat als old-school speler zie. De server is erg veranderd in de afgelopen jaren. Vroeger was alles anders. Er was redelijk wat lag als je na 16:00 op Torchcraft speelde en de gamemode games bestond nog niet eens. Zelfs skywars en factions waren er toen nog. Het waren simpelere tijden. En nu heb je (helaas) fortnite die alle spelers bij MineCraft wegtrekt. De simpelere tijden waren rond 2013 - 2016. Dit was ook het top punt van TorchCraft en Minecraft. Toen speelde er 300+ mensen op de server en nu zijn het er maximaal 60. Die daling komt een deel door Minecraft zelf en een deel door TorchCraft zelf. Op TorchCraft waren toen de top gamemodes skyblock, prison, kitpvp en survival. Alleen een probleem daarvan is dat ze niet vaak ge-update werden. Dit doet Fortnite wel en dat is 1 van de redenen waarom het zo groot is en voorlipig blijft. Af en toe had je in gamesmode een map change of een kleine update, maar meer niet. Misschien hadden ze af en toe een grote update, maar vaak was het een grote flop zoals eggwars De staff en community is ook drastisch veranderd. Vroeger speelde iedereen op de server, maar nu zijn het alleen nog maar fanatieke 43 en 7 jarige spelers. De staff is ook erg veranderd. Veel staffleden verlaten TorchCraft of nemen een stapje terug. Bij de gamemode is het nu nog maar een beetje P2W (pay 2 win) en wordt je als beginner een beetje buitengesloten door de hogere spelers. Ik weet dat veel meer ''oude'' spelers zoals ik dit vinden en hopen op iets nieuws. Torchcraft en Minecraft hebben beide een grote update nodig om te groeien, maar uit mijn perspectief heb ik in 2018 bijna tot geen update gezien in Torchcraft. Ik hoop dat er snel een grote update komt in alle gamemodes en dat er misschien wat opgeruimt moet worden.Misschien een Torchcraft 2.0?? Groetjes MijnNaamIsStef
 4. MijnNaamIsStef

  Ideeën voor Prison update!

  Ik kan nog herinneren dat ik zo'n noob was en, zo erg is het eigenlijk niet. Itemdrops mogen van mij aan. Als je goed genoeg samenwerkt cominuceert, online bent en traint kun je heus wel mensen verslaan in pvp. Het is meer een questie van veel online zijn en hoger op komen zoals in het echte leven. Zoals eerder genoemt, als je er geen zin in heb dat je jouw items verliest, ga dan gewoon naar kitpvp. gang leden verlagen een goed idee. Minecraft wordt steeds minder gespeeld en dus ook minder spelers op TC. Als je idd straks maar 4 á 5 leden in een gang kan hebben worden gangs steeds actiever. Ook vindt ik dan challenges of daily quests toegevoegd moeten worden. Dit is een toevoegen om spelers elke dag op de server in te loggen en wat te doen. Zo heeft de server ook iets meer spelers en wordt het misschien wat drukker. Ook vindt ik dat er misschien een keer een reset moet komen in de ranks. De laatste reset was volgensmij in 2014 toen alle nieuwe ranks aangekondigd waren. Dit is nu alweer een tijdje terug is vindt ik het wel weer tijd. Ik hoop ook echt dat Minecraft zelf weer een keer een super update krijgt waardoor weer meer mensen Minecraft gaan spelen. Ook hoop ook echt dat Fortnite snel een beetje dood gaat zodat mensen weer andere dingen gaan spelen. Maar ja dat zien we dan wel weer.
 5. Hey, Ik ben 830 subs en ik upload al een tijdje niet. Weet je tips hoe ik het snel kan oppakken? Kanaal is: MijnNaamIsStef
 6. Er staat:'Nieuwe ranks dus nieuwe prijzen'. Betekend dit dat alle prijzen tussen rank A t/m Z goedkoper worden? En als dat zo is krijg je al wel het geld terug aan hoeveel je te veel heb betaald voor deze update?
 7. Het zou tof zijn dan om de week de prison afwisselen. Zo is er telkens wat anders. Misschien zou het tof zijn als je om de week bij elke prison ook weer andere items verkrijgbaar zijn ofzo.
 8. MijnNaamIsStef

  Help me <3

  Dwegy misschien?
 9. MijnNaamIsStef

  werken aan warp B

  Een keer samen werken @FireBoy_02
 10. Hoe heb je dat nou weer voor elkaar
 11. Hey TC'ers, Het is weekend. Heerlijk. Dat betekend voor veel TC'ers heerlijk de heledag TC en dat geld ook voor mij >:D . Voor mij betekend voor mijn 9 van de 10 keer lekker moderators plagen (Soms wel spelers) Want als boef is het heerlijk om kattekwaad uit te halen. Hier de foto's >:D http://imgur.com/a/tBZm4
×
×
 • Nieuwe aanmaken...