Spring naar bijdragen

IMittie

Godlike++
 • Aantal bijdragen

  13
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over IMittie

 • Rang
  Nieuw

Contact Methods

 • Discord
  Als je interesse hebt, vraag maar! (Via een bericht.)
 • Minecraft naam
  IMittie

Profile Information

 • Interesse's
  Interesse in UltraGod?

Recente profielbezoeken

1412 profielweergaven
 1. IMittie

  Ingame Smiley's

  Hoi Pingie, Ik postte zostraks een linkje op de TorchServer, en toen reageerde Xoezer, met een smiley, die voor mij onbekend was. En toen vroeg ik, heb je die smiley, door je Admin functie? En toen zei Xoezer: Nee, die heb ik gewoon via Google gekopieerd. Maar misschien heb je ook wel gelijk, en hebben mods ect. wel van zulke smiley's, die wij niet hebben. Ik zou het eerlijk gezegd niet weten En ik heb ook geen flauw idee, hoe dat allemaal in elkaar zit met Plug- in ect. Dus misschien kunnen ze het ook op een eenvoudigere manier doen. Maar daar heb ik zoals ik al zei, allemaal geen verstand van MVG IMittie
 2. IMittie

  Ingame Smiley's

  Beste TorchCrafters, Ik heb een voorstel, aan heel TorchCraft, en het Staff team. Het leek mij een leuk idee, om nog meer smiley's toe te voegen, ingame! Je hebt nu een aantal smiley's, zoals: , en <3 En dat zijn ze volgens mij. Nou leek het mij super leuk, om nog meer smiley's toe te voegen (Als dat mogelijk is) zodat spelers, nog meer emoties kunnen uiten. Het zou misschien een idee zijn, om onder andere , , :/ , -__- en ;'( toe te voegen. Misschien zijn er nog tientallen meer smiley's, maar dit zijn de smiley's, die volgens mijn idee het meest gebruikt worden. En ik heb het even op google opgezocht, en er bestaat iets als een SmileyChat Plugin. Maar voor de rest heb ik daar geen verstand van SmileyChat Plugin linkje --> http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/smileychat/# Misschien dat meer spelers van TorchCraft dit een leuk idee zouden vinden? Daarom dacht ik, ik post het op het Forum, en niet in een Ticket Dus laat het dan even weten! En misschien dat het staff team van TorchCraft er dan wel wat mee wil doen! Met vriendelijke groet, IMittie
 3. IMittie

  torchcraft is geweldig

  Ik zie het linkje nu inderdaad staan! Toffe video man! Geweldig, om te zien dat mensen de moeite willen nemen, om een hele video over TorchCraft te maken! Ik hoop nog meer van je te zien! MVG IMittie (Tip: Post je youtube channel, en een linkje van je video even, in het Topic van TorchCraft Youtube ofzo )
 4. IMittie

  torchcraft is geweldig

  Hoi sgamer123, Zoals Troes zegt. Er is inderdaad geen linkje naar een video. Hoop dat je die er snel bij zet, ben namelijk erg benieuwd naar de video MVG IMittie?
 5. IMittie

  het dorpje in opbouw

  Leuk idee Raoulh! Ik heb nog wel een klein vraagje. Is het ook de bedoeling, dat spelers zo'n shop in de winkelstraat kunnen huren of kopen? Ik zou namelijk wel belang hebben, op de screens, ziet alles er super uit! MVG IMittie ?
 6. IMittie

  Kerst!

  Wat heeft dit te betekenen?
 7. IMittie

  Kerst!

  Wordt tof!
 8. IMittie

  kleuren van UltraGod

  Mij lijkt lichtrood (&a) ook een hele toffe kleur, voor de kleur van een party chat!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...