Spring naar bijdragen

FPsStone

Users
 • Aantal bijdragen

  107
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

2 Volgers

Over FPsStone

 • Rang
  Vast lid

Contact Methods

 • Discord
  Vraag me maar via privé bericht.
 • Minecraft naam
  iPingx

Profile Information

 • Interesse's
  Minecraft, BF:4, Clash of Clans, PS3 FTW!

Recente profielbezoeken

1960 profielweergaven
 1. FPsStone

  Anti Cheat plug-in fly?

  Autosoup is niet eens erg. Je kan ze dan toch droppen.
 2. FPsStone

  ModPack

  More explosives
 3. FPsStone

  Goodbye!

  Ze zeggen dat ik een mail kreeg, maar ik kan 'm echt niet vinden. En als ik hem had verwijderd dan maakte dat niet uit want als ik een mail naar [email protected] stuur met Minecraft als subject (onderwerp) met mijn moeders e-mail en met mijn 1e minecraft e-mail zelfs dan sturen ze terug dat zij me niet kennen, wat dus weer aansluit aan het feit dat mijn account gone is. Ik kan verder niks doen, want het moet via mijn e-mail en als ze me niet herkennen heeft het geen zin.
 4. FPsStone

  Desert Spleef Event [2v2]

  Ik meld me af, mijn account krijg ik niet meer terug... Veel succes & plezier Fpss
 5. FPsStone

  Goodbye!

  Ik dacht dat andere mail beter zou zijn, maar heb het toch weer terug verandert. _________ Ik heb gister mail terug ontvangen... Zij willen transaction ID maar ik kan die zelfs niet op mijn moeders e-mail vinden dus ik heb verder geen bewijs. En als ik mail stuur naar skrill met mijn eerste mc e-mail zegt hij ook dat die e-mail onbekend is samengevat: ik ben onbekend bij hun. :/ weet iemand het probleem? Ik heb mc gekocht 2013 10 tot 18 maart, wss 15 maart. Anders zal ik maar moeten sparen voor een nieuw account. Thanks iedereen, Fpss
 6. FPsStone

  Desert Spleef Event [2v2]

  Als ik mijn account terug heb ben ik lone wolf! Team naam: Eenmans Speler: FpsStone Slogan: 'Rest in Pieces!' R.I.P.
 7. FPsStone

  Goodbye!

  Ik heb de mail gestuurd, en zij hebben het ontvangen. Nu nog afwahten... Nogmaals, thanks iedereen!
 8. FPsStone

  Goodbye!

  Bedankt! Iedereen! Die heeft gereageerd, dit geeft mij weer een fijn gevoel! Sorry
 9. FPsStone

  Goodbye!

  Thanks, maar kan dat ook met de vele mails die ik van hun heb ontvangen? Want ik kan niet inloggen en dat betekent dat ik ook niet op dat scherm kan komen. Tenzij je een andere bedoelt.
 10. FPsStone

  Goodbye!

  Bedankt iedereen voor de reactie, en hulp. Ik zal alles proberen, alleen heb ik geen idee hoe ik Mojang hiermee kan informeren. Ik kreeg van de eerste mail een confirmation en alles klopte, bij de 2e mail zie ik niks, eigenlijk is die niet eens aangekomen. Als ik indd zoals je zegt mijn e-mail verkeerd heb ingetoetst ben ik wss mijn account voorlopig kwijt. Hopelijk zal dit probleem wat jij hebt ook het zelfde zijn bij mij. Maar voor nu ben ik machteloos en heb ik geen idee wat ik zou moeten doen, of hoe ik mojang hiermee kan inlichten.
 11. FPsStone

  Goodbye!

  Hi TorchCrafters, misschien hebben jullie het al door dat ik geen TC meer speel. Eigenlijk Minecraft gewoon niet. Afgelopen zondag heb ik mijn E-Mail veranderd van mijn account, later dacht ik (5 minuten later) laat ik het maar terug veranderen. Alles klaar en toen kon ik niet meer inloggen op Minecraft. Niet op Mojang site, niet op Optifine.net niet in de launcher en al doe ik 'wachtwoord vergeten' met beide e-mails krijg ik niks binnen. Dus simpel gezegd: mijn accoumt heeft geen e-mail meer. Dus helaas r.i.p. mijn account. Toch wil ik jullie bedanken voor een geweldige ervaring 3 jaar lang op een van de grootste Nederlandse servers! Iedereen nog veel plezier & succes! Maak er wat moois van --- FpsStone (Jullie kennen mij waarschijnlijk als: iPingx & Fpss) (mocht je me kunnen helpen en weten wat het probleem is, zou dat geweldig zijn )
 12. FPsStone

  Het spookt... Brrr

  Zo dom ben ik ook weer niet. En een paar dagen later moet je weer zo nodig de slimme jongen spelen. Ik heb dit zelf allang geleden. Ik heb dit trouwens allang gevraagd aan Pixiio, dus ik weet wel dat het mag. Dit heeft geen zin meer, dus einde discussie.
 13. FPsStone

  [Terreuraanslag] TnT!

  Ik denk dat we haar maar gewoon moet opsluiten.
 14. FPsStone

  Het spookt... Brrr

  Nee geeft je voordeel. Dus eigenlijk mag geen enkel mod wat OptiFine geeft ook voordeel. :/
×