Spring naar bijdragen

dirk2001

UltraGod
 • Aantal bijdragen

  111
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  9

6 Volgers

Over dirk2001

Contact Methods

 • Minecraft naam
  dirk2001

Profile Information

 • Interesse's
  Andere superhelden en daden die ik als dirkman kan oplossen <3
 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

4183 profielweergaven

dirk2001's Achievements

 1. Leuk om te horen dat er blijkbaar nog steeds tijd in prison wordt gestoken, Of een reset nieuw leven in prison gaat blazen betwijfel ik, daarnaast is het erg zonde van iedereen zijn harde werk dat alle items, in het bijzonder de zeldzame items waar mensen vrij hard voor gewerkt hebben nu zullen verdwijnen. Als je kijkt naar de reset/het verdwijnen van survival 2 laatst kregen de spelers de mogelijkheid om iets van een kist aan items mee te nemen. Nu snap ik dat dit zorgt voor maar een halve reset qua economie maar alle items laten verdwijnen lijkt me erg onredelijk. Daarnaast is het vergroten van de plots ook onnodig, alweer een plotwipe zal er voor zorgen dat nog meer spelers die al maar half actief/nauwelijks actief waren (Waaronder ikzelf) niet meer terug zullen komen. De plots die al vergroot zijn van de oude plotwereld met daarnaast nog de /merge optie is totaal overbodig. Dan zou je beter iedere user 2 plots kunnen geven zodat ze, als ze dat willen ze zelf kunnen mergen. Of misschien kan je zoals het toen ook ooit was eerst de escape een tijdje naast de plotworld kunnen laten bestaan, maar ook dit kan weer niet met die wipe. De wipe zal naar mijn idee meer spelers die nog wel is langs komen wegjagen dan andere spelers aantrekken Verder hoop ik wel dat de Adminshop in het riool terugkomt en een paar flinke easter eggs, misschien wel weer een echte escape, eentje die in een vrije wereld uitkomt.
 2. dirk2001

  Prison Herinneringen

  Leukste herinnering blijft de escape en hoe dit helemaal verziekt werd en b.v het parkour naar de escape toen die er nog was. Misschien een idee om in het museum alle mappen van de afgelopen Spawns te hangen. Leuke herinneringen waren de pvp toen die nog actief waren en altijd met item drop en hoe mensen daar over het randje boven gingen hangen om elkaar net te kunnen slaan. En nieuwe plots betekent toch niet dat iedereen (Weer) alles opnieuw moet gaan bouwen???
 3. dirk2001

  weer terug

  Jeroen, pas nou op met dat vuur
 4. dirk2001

  gedrag op Skyblock

  Dit vind ik nogal een bizarre vergelijking, een m16 in een kleuterschool roept bij mij nogal een heftig beeld op gezien het verleden van school shooters in Amerika. Sowieso lijkt mij het praten over M16's niet geschikt om over te praten op een torchcraft forum.
 5. dirk2001

  gedrag op Skyblock

  Dit is nou typisch zo'n topic waar mensen lastig doen om het lastig doen
 6. dirk2001

  Hoe ik TC nu zie.....

  ik sluit me volledig bij @Fluenzy aan in deze discussie
 7. dirk2001

  gedrag op Skyblock

  lijkt me nogal afhankelijk van de context, sommige dingen kan je toch wel op een normale manier bespreken?
 8. dirk2001

  Ideeën voor Prison update!

  dat werkt niet want dan gaat niemand naar de item dorp arena, back in the days werkte pvp veel beter omdat je ook iets te verliezen had als je de pvp in gaat en dood gaat de op stuff kan je zo ook kwijt maken en de mensen die dan "domineren" lopen ook het risico om extreem goede spullen met evt prot 4 of zelfs mending kwijt te raken. verder sluit ik me aan bij je ideeen
 9. dirk2001

  Nieuw begin

  Je wordt helper? Of je wilt helper worden op die gamemode's? Vandaar dat je opeens voor de x aantal forum posts zit te grinden, volgensmij hoeft dat helemaal niet meer, maar leuk! ;}
 10. dirk2001

  Wat heb je aan mij

  torchcraft #desperate
 11. dirk2001

  PRISON IDEE

  Hmmm het is alleen een beetje zo dat mensen dan dus emerald blocks etc op hun plot gaan zetten zo veel mogelijk terwijl het doel van prison is eigenlijk geld verdienen en minen of vechten, we hebben dus al zoiets alleen dat is de /baltop, dus in plaats van dat kan je al je blocks verkopen en zo hoog mogelijk komen ;)))
 12. “Ex helper op games” hoeveel minuten was dat asnoek! Niet liegen he :)))))
 13. gefeliciteerd met je verjaardag

  1. xItsMeBlue

   xItsMeBlue

   Robin hoe was je stage?

×
 • Nieuwe aanmaken...