Spring naar bijdragen

Laurens8453

Users
 • Aantal bijdragen

  51
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Over Laurens8453

 • Rang
  Lid

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Laurens8453

  Tip: /warp Gras

  Jongens, thanks voor jullie support!😉 Ik hoop dat de staff hier snel iets aan kan gaan doen. Ik zat ook nog te denken, dat er geen gras meer ligt op /warp dirt vanwege een nieuwe plugin. Dus misschien moet er dan toch een (/warp gras) komen. (Zou wel handig zijn 😀) Want inderdaad, mensen gaan dan juist de omgeving vernielen voor extra gras.
 2. Laurens8453

  Tip: /warp Gras

  Hallo, mensen! Ik hoop dat ik het onderwerp in de goede categorie heb gezet. We weten het allemaal, het wordt drukker op survival. Er wordt meer gebouwd en weer 'gesloopt'. Als ik steeds door de survival server heen vlieg, zie ik vooral in de Regions veel oude gebouwen, met slecht landschap eromheen. Vroeger en nu de dagen ben ik ook veel van het landschap aan het proberen te herstellen. Ook weet ik dat de staff ook veel van het landschap probeert te repareren, maar er is 1 probleem: Sinds de 1.13 update, zijn de Farmsystemen veranderd. (Ik doe een suggestie over /warp dirt). Eerst lag er een prachtige laag van ,Gras, op onze /warp dirt. Sinds de update is ie 'foetsie'. Ik en de andere haalde er steeds het bovenste laagje Gras ervan af om het landschap zelf te herstellen. Mijn suggestie is dan ook: Kan misschien het laagje Gras weer over /warp dirt, en desnoods een /warp Gras te realiseren? Anders, zag ik in de playershops, dat je daar dan voor $0,75 het kan halen per stack. Maar, het is misschien leuker dat we met ons alle het landschap kunnen blijven herstellen, zonder te hoeven betalen. Dan blijft survival weer keurig netjes kwa landschap etc... 😀 Als je het leuk vindt, geef maar een reactie of +1! Nou, dat was mijn 'Tip' of suggestie. Groeten, Laurens!
 3. Laurens8453

  Ingame Currency Survival

  Laatst heb ik gezien dat voor de economie McMMO ook wel een goede toevoeging kan zijn, zodat mensen '''Jobs'' kunnen kiezen en vanuit daar zelf geld kunnen verdienen. Zoals bomen hakken, minen, vissen enz... En wordt het voor de speler zelf ook leuk om een echt doel te hebben. Want zelf vind ik dat het laatste punt van Jeroen tegenwoordig moelijk gaat. Mensen doen tegenwoordig meer zelf hun vloertje aanleggen, omdat ze gewoon te bang zijn dat de klusjesman aan hun chesten komt.., want het gebeurd toch in je knusse huisje... Kortom: iedereen wil alles zelf maar doen. Invidualisering. De daily-bonussen enzovoort kan je behouden, in de hoop er geen verkoopspam komt...
 4. Laurens8453

  nieuw vote systeem

  Ik vind het vote systeem wel lekker zitten, alleen weet ik niet of je coins ervoor krijgt...
 5. Boeit niet man. Ik zie nu ook nog plots met niet gepaste dingen. Dus..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...