Spring naar bijdragen

smileyman03

UltraGod
 • Aantal bijdragen

  244
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  5

Over smileyman03

Contact Methods

 • Discord
  smileyman03#8486
 • Minecraft naam
  smileyman03

Profile Information

 • Interesse's
  Torchcraft, Shooters, MMORPG's
 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

3223 profielweergaven
 1. Youtube Premium Zoals de titel al zegt ga ik 3 maanden lang Youtube Premium weggeven. Dit betekent dat ik de winnaar een code zal geven, deze code kan op youtube.com worden ingewisseld voor 3 maanden lang Youtube Premium. (klik "HIER" voor wat Youtube Premium inhoudt) Hoe werkt de give-away? Op zondag 22 augustus 2021 zal ik rond 19:00 uur (7 uur 's avonds) op de Creative server een give-away beginnen, hier kan je aan meedoen door in de chat "/giveaway join" te typen. Zodra iedereen er in zit wordt er door de plugin een willekeurig persoon als winnaar uitgekozen! Ik stuur vervolgens de winnaar de code voor Youtube Premium op discord, via het forum of in Minecraft (je mag zelf bepalen wat je het prettigst vindt). En als laatste - Deze give-away is GEEN officiƫle give-away en andere staff-leden dan ikzelf mogen dus ook meedoen en hebben geen invloed of extra informatie over de give-away! - De code heb ik gekregen door Discord Nitro, hij is dus legaal verkregen en werkt. Voor eventuele vragen, stuur mij een berichtje op het forum, Minecraft, of op discord. - En tot slot, als je komt, veel geluk met de give-away, maar vooral heel veel plezier!
 2. Ik ban @Tibo omdat hij groot grondbezitter is op survival!
 3. smileyman03

  /w Museum

  Hoor ik nou dat ik het gebied rondom warp museum moet claimen? >:D Ziet er goed uit tho Bing!
 4. Er moet iemand een kampioen in ingemaakt worden zijn! Dus ik kom jullie redden
 5. https://open.spotify.com/track/1f3yAtsJtY87CTmM8RLnxf?si=BjdEanPxSOqRUeHVx6RYhQ Smells like teen spirit van Nirvana kan er altijd wel door bij mij =3
 6. Wanneer je gewoon leuk aan het derpen bent met je derp face
 7. smileyman03

  Paasevent 2020

 8. smileyman03

  gooi voorwerpen

  *Gooit dart pijltje naar @SenorFlamingo* Oeps, ik schoot uitšŸ¤­
 9. smileyman03

  Extra plots in creative

  Dan kan je je plot helemaal vol doen met world edit, sinds alle spelers nu world edit mogen gebruiken, waardoor je gratis een extra plot krijgt? Denk niet dat dat de bedoeling is
 10. smileyman03

  VOORSTELLEN

  welkom op het forum @redelijque! Btw, je kan voor het forum de ultragod rank aanvragen door een ticket te maken (zegt de winkel in ieder geval dat het zo moet)
 11. ik ban @TDP06 omdat S2 niet meer bestaat. .-.
 12. smileyman03

  KitPVP plot

  Waarschijnlijk kennen alle 'oude' spelers van TorchCraft nog wel de gamemode 'KitPVP', die later werd samengevoegd met 'Creative' in 'Games' en nu volledig is verdwenen. Ik ben nu op het idee gekomen om KitPVP half terug te laten komen! Ik maak van een van mijn plots (Mijn 5e met plot ID 7;17) een 'KitPVP-Plot' waarop ik een map geschikt voor KitPVP maak met een spawn waar je kits kan krijgen. Ik ben nu nog op zoek naar een stel goede builders die willen helpen met het maken van de spawn en map. Als je wilt meehelpen kun je me een in-game mailtje sturen of hier een reactie achterlaten. Ook zoek ik nog goede ideeƫn voor het thema van de map, als er iets bij je te binnen schiet kan je die natuurlijk ook nog vertellen in een reactie.
 13. naam: smileyman03 reden: Guys, gratis geld. Wie wil nou niet gratis geld???
 14. smileyman03

  gooi voorwerpen

  *Gooit BitCoins naar @DaniPoesGames33*
 15. smileyman03

  Chests niet zichtbaar

  je kan ook door de combinatie f3 + a je chunks reloaden, misschien helpt dat.
×
 • Nieuwe aanmaken...