Spring naar bijdragen

compelintje

UltraGod++
 • Aantal bijdragen

  139
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  35

Over compelintje

Contact Methods

 • Discord
  Compelintje
 • Minecraft naam
  compelintje

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

7162 profielweergaven
 1. compelintje

  Help Compelintje naar F+

  Ik bouw op mijn plot aan een gaaf kasteel. Veel hebben hem waarschijnlijk al gezien. Alleen heb ik daar blokken voor nodig die pas vanaf mine F+ verkrijgbaar zijn. DUSSSS Comp wil naar F+ Welke rank is Comp nu? V Hoeveel heeft Comp nodig voor f+........ 15,5 miljoen Hoeveel geld heeft Comp al gespaard?.......... 5,78 miljoen. Wie wil helpen? Iedereen die helpt krijgt sowieso al een Dank bordje ergens in het kasteel
 2. https://imgur.com/a/MnT54Tw
 3. compelintje

  Paasevent 2020

  Hierbij het bewijs dat ik ze alle 40 heb gevonden
 4. compelintje

  Afscheid van Stafteam

  Lieve lieve Spelers. Heel lang heb ik lopen wikken en wegen. Ik wilde heel graag maar het lukt echt niet meer. Zoals jullie weten heb ik pasgeleden mijn ownertag ingeleverd en ben ik verder gegaan als admin. dit omdat het voor mij qua tijd in mijn privé leven niet meer te handelen was. ik hoopte dat het stapje terug doen ervoor zou zorgen dat ik mij beter kon focussen op de kleine dingen op de server. Dit is helaas niet zo gebleken. Ik ben in het afgelopen jaar van een werkweek van 2 dagen per week naar een werkweek van 5 dagen per week gegaan. Dit is hoera voor Comp haar portemonnee maar dag voor Comp haar Tijd en energie. Ik bleef hierdoor constant achter de feiten aanlopen en had nooit echt een moment dat ik er goed voor kon zitten om ideeën echt uit te werken en van de grond kon laten komen. Omdat dit ook voor de server niet goed is heb ik besloten om helemaal afstand te doen als staflid van Torchcraft. Ik zal Torchcraft niet helemaal verlaten. Maar zal als speler verder gaan. Ik wil jullie allemaal ontzettend bedanken voor de ongelofelijke steun, gezelligheid en vooral het plezier dat jullie mij hebben gegeven. En ik kom jullie vast als speler nog wel tegen Groetjes, Comp.
 5. compelintje

  Updates

  Prison: De bewaking is verscherpt op prison en de adminshop is door het nieuwe regime verwijderd. (Stiekem gaan we gewoon ergens anders verder met verkopen. Ik hoorde dat het Age gelukt is 1 van de deuren van de torens te slopen. Dit bied ons een heel nieuw stuk prison om te ontdekken) Test test test. Er zijn een aantal nieuwe mines getest we gaan zo snel mogelijk aan de slag met het bouwen van nieuwe locaties. We hebben een aantal leuke toevoegingen in petto. hier later meer over Een aantal bugs blijven helaas nog even bestaan. We zijn opzoek naar goede oplossingen/alternatieven om deze bugs zo snel mogelijk te verhelpen.
 6. compelintje

  Verdwenen Armorstands

  Beste prison Spelers Bij de update van prison naar 1.13 hebben we gemerkt dat de armorstands verdwenen zijn incl. de items die erop stonden. Mocht dit bij jou het geval zijn? dan heb je tot 7 juni 2019 de tijd om een ticket te sturen naar [email protected] vermeld hierin duidelijk het volgende Je ingame naam: De plots waarop armorstands stonden: Wat er ongeveer op de armorstands stonden: Wij zullen dan kijken wat er mogelijk is. Omdat wij niet eeuwig bezig kunnen blijven met onderzoeken welke items inderdaad verdwenen zijn hebben wij het limiet van 3 maanden ingevoerd. Tickets die na deze datum binnen komen kunnen wij niet meer verder behandelen. Aanvragen die via het forum of in-game worden gedaan nemen wij niet in behandeling. Het kan enige tijd duren voordat je reactie hebt op de ingestuurde ticket. wij zullen eerst zoveel mogelijk tickets verzamelen voordat wij op onderzoek uitgaan. Met vriendelijke groet Het prison team.
 7. compelintje

  Updates

  Prison Eerste bugfix Mines zijn opnieuw ingesteld en werken nu. De mines resetten bij 25% leeg. (Signs werken niet) Koekiemonster bij /warp winkel is aangepast. hij koopt nu weer de juiste blokken in Er zullen binnenkort veranderingen te zien zijn in de map. We hebben plannen om de map hier en daar wat te veranderen of dingen toe te voegen. Voten werkt weer. Alleen Tokenshop werkt nog niet. Tab-complete werk op prison (op andere gamemodes kan hij nog buggen) Als een shop bij /warp shops verlopen is en opnieuw gehuurd wordt verdwijnen nu automatisch de signs van de vorige eigenaar. shops en inhoud blijft wel staan.
 8. compelintje

  12 days of christmas

  Beste Boefjes, Het leek alsof de kerstman Prison oversloeg dit jaar! Dus ik ging op onderzoek uit en ja hoor ik vond een geheime opslag onder prison vol met kisten. Nu hebben een aantal spelers en ik ontdekt dat op bepaalde dagen er telkens een kistje opengemaakt kan worden. Er zitten allemaal leuke goodies in de kisten dus zorg dat je de aankomende dagen elke dag even opzoek gaat in de opslag naar het kistje van de dag! Via /warp advent sta je voor de deur van de opslag Succes met Kistjes openen Groetjes, Compelintje Note. Misbruik van deze "Weggeefactie" door het verzamelen van veel alts (al dan niet van jezelf of van vrienden die nauwelijks spelen) resulteert in in beslag neming van de niet eerlijk verkregen items. en een ban van minimaal 3 maanden. Ik vind het jammer dat ik het hier moet benoemen bij een kerstactie waarvan ik hoopte dat spelers gewoon eerlijk mee konden doen. ook aangezien we hier een hele hoop zeldzame items gratis weggeven. maar het is gebleken dat er toch een aantal mensen het graag voor andere verpesten. daarom voel ik mij genoodzaakt deze regel toe te passen. Ik sta max 1 alt per persoon toe voor het openmaken van de kisten. niet meer. Merk ik dus dat er spelers zijn met opvallend veel doekoes of items dan staan de consequenties dus hierboven. WACHT OM ONDUIDELIJKHEDEN TE VOORKOMEN MET HET WEGGEVEN VAN DE DOEKOES TOT NA DE 12 DAYS OF CHRISTMAS
 9. compelintje

  Chimp Voor Admin

  Ja Ja beste Torchcrafters, Als Developer was hij al ruimschoots aanwezig. En we hebben dit nu nog officiëler gemaakt! @ChimpGamer heeft vanaf vandaag de naam Admin gekregen van Torchcraft. Omdat hij hoog zakelijk als Developer zijn taken zal blijven doen en ons daarnaast dus met wat Admin taken zal versterken heeft hij nog steeds het predicaat Developer als ingame tag. maar dan met de Admin rode kleuren. Je zal al dicht bij het vuur maar alsnog welkom in de meest gestoorde afdeling van TC Wel zwaaien hé als je hem ingame tegenkomt.
 10. Beste Torchcraft spelers, Even een nieuws bericht om jullie op de hoogte te houden van de gang van zaken achter de schermen. Dit omdat er van verschillende spelers een aantal vragen zijn langsgekomen. Waar blijft 1.13?! Momenteel zijn we druk bezig achter de schermen met kijken naar onze mogelijkheden voor 1.13. Waarom duurt dit zo lang? Met de update van 1.13 is er veel veranderd in Minecraft zelf. hierdoor werken heel veel van onze plugins niet meer naar behoren. Dit betekend dat bijna al onze plugins ook geupdate moeten worden naar een goed werkende 1.13 versie en weer opnieuw op elkaar afgestemd moeten worden. Helaas is voor sommige plugins nog geen 1.13 update beschikbaar. Ook komen we bij sommige plugins tegen dat er geen update zal komen. Dit betekend dus dat we een alternatieve plugin zullen moeten vinden. Dit is waar wij op dit moment druk mee bezig zijn. We hebben gelukkig een geweldig technisch team die daar druk naar aan het kijken zijn. Daarnaast is één van deze problemen dat het aantal plugins die geupdate zal worden langzaam minder word. Dit heeft te maken met het feit dat de populariteit van Minecraft langzaam afloopt. Hierdoor is het voor ons lastiger om geschikte, goed werkende plugins te vinden. Kunnen jullie ons een deadline geven? Op dit moment nog niet. We kunnen helaas niet met 100% zekerheid weten of de plugins en update die we vinden meteen goed werken. Voor sommigen zullen we zelf een alternatief moeten verzinnen/vinden/maken. Dit kost de meeste tijd. Weet in ieder geval dat we zeker niet stil zitten achter de schermen. Hoe zit het met de updates van de gamemodes Ook voor de gamemodes zitten we niet stil. Ook daar zijn we druk bezig met updates voorbereiden, in te zetten en te bedenken. We blijven ook altijd openstaan voor ideeën van jullie. Schroom je niet die eventueel in te zenden via een mail. Hoe zit het met de komende periode? Sint, Kerst..... De feestdagen liggen op de loer..... en ja dat gaat ook weer sale betekenen. Wanneer die precies beginnen en hoeveel korting er zal zijn houden we nog even geheim Blijf dus goed de site in de gaten houden.
 11. Beste Spelers, Halloween is in aantocht en daar hoort een Eventje bij. Op Prison is een Skullhunt uitgezet. en niet zomaar een Skullhunt maar een Puzzelhunt. Zoek in Prison naar de Halloween Skulls (tip ze zijn alleen binnen de muren van de gevangenis te vinden) Een voorbeeld van de Skulls die je moet zoeken staat bij Spawn in de buurt. Puzzel met alle letters die je vind het woord in elkaar en stuur die op via deze link --> Halloween inlever formulier Uit alle spelers die het goede woord gevonden hebben trekken we een winnaar die een coupon wint voor de Torchcraft winkel. Je kan van 24-10-2018 tot 04-11-18 op zoek naar Skulls Veel zoek plezier Groetjes het Prison team. De Winnaar! De Winaar is bekend! het is namelijk LittleGoatLau! Gefeliciteerd jouw naam is getrokken uit alle mensen die het goede antwoord hebben gevonden. Jij wint een coupon van 25% korting in de TC-Shop Stuur een Ticket naar [email protected] voor je prijs. Doordat het ons opviel dat ik meerdere namen tegen kwam die op 1 ip-adres speelde heb ik bij deze wedstrijd besloten om 1 speler per ip-adres mee te laten doen. Ik kan helaas niet controleren wie wel of niet familie van elkaar is. Had jij dus wel een goed antwoord maar stond je niet in de lijst? dan komt het dus doordat je een ip-adres deelt met een andere speler. Ik hoop jullie bij het volgende eventje terug te zien
 12. compelintje

  Prison mines gekopieerd?

  Een mens haalt ergens inspiratie vandaan. Het idee van een piramide met een ravijn ervoor waar bruggen overheen lopen is inderdaad van dit filmpje Toch zijn er aardig wat verschillen te zien 1. Ik heb geen zwevende woestijnblokken vastgeketend met kettingen gemaakt (wilde het wel semirealistisch houden) 2. De indeling van het ravijn en versiering op de piramide is eigen ontwerp bij mij. heb alleen de basis van piramide en ravijn overgenomen. 3. De binnenkant van de piramide is compleet anders als het filmpje 4. er komt geen vuur bovenuit mijn piramide
 13. compelintje

  Torchcraft team

  Op deze pagina zullen alle wijzigingen in ons staffteam bijgehouden worden. Ook al ze huidige bezetting van stafleden inclusief helpers op deze pagina bijgehouden worden. Ons stafteam momenteel: Eigenaars: Tendonsie Admins Cees SaintsDevastator Pixiio ChimpGamer Compelintje Survival Moderators Kamiel (Survival 1) Ringo1978 (Survival 1) P2Paul (Survival 2) Helpers Jale1 (Survival 1) Jeroen123 (Survival 1 en 2) Skyblock Moderators TheIdiotManiac Sjules Helpers Estrulta Werken23 Creative Moderators SUP3RK3V1N104 Prison Moderators xRobert010 Fearsum88 111Age Helpers Troes1 Event Managers Jale1 Kamiel
 14. Hi Torchcrafters!! Achter de schermen staan we zeker nooit stil. Zo zijn we altijd aan het kijken naar juiste verdelingen in ons staffteam. Dat betekend dat twee toppers promotie hebben gekregen! Namens het hele team een warm welkom aan: @PapaTheBoss en @P2Paul, die vanaf vandaag als moderators verder gaan. @PapaTheBoss zal prison nog (on)veiliger maken en @P2Paul gaat Survival 2 op zijn kop zetten. We wensen beide toppers veel succes met hun nieuwe taken en uitdagingen. Groetjes, - Het TC-Staffteam p.s. Helper solicitaties worden ook druk bekeken! Nog niet gesolliciteerd? Klik dan snel hier!
 15. Prison in 2018. Er lijkt een tijdje niet veel gebeurd te zijn op prison Het is een aantal spelers opgevallen dat er weinig ingame veranderd is aan prison de laatste tijd. Maar we hebben niet helemaal stil gezeten! Wat doen jullie dan de hele tijd? Er zijn op dit moment voor een begin van het toevoegen van de nieuwe ranks al mines gemaakt. Deze mines zijn ook al af. Alleen is het toevoegen van de nieuwe ranks niet zo gemakkelijk als het bouwen van de mines. Nieuwe ranks betekend namelijk ook nieuwe prijzen voor die ranks. Nieuwe mines betekend ook nieuwe percentages voor de mines. Nieuwe percentages betekend nieuwe opbrengst. Nieuwe opbrengst betekend een compleet nieuwe indeling van het hele mine systeem....... Jup Mine systeem op de schop. Dit houdt in dat wij momenteel achter de schermen druk bezig zijn met het berekenen van de huidige mine percentages, zodat we voor de nieuwe mines goede percentages kunnen handhaven. Waarom duurt dit zo lang?! Nou om een goed percentage van een mine te berekenen moeten we rekening houden met de verschillend manieren waarop gemined word. Dit hebben we terug gebracht naar 4 manieren. /kit pickaxe Dia Pickaxe met Fortune (zonder Autosmelt) Dia Pickaxe met Silk Touch (zonder Autosmelt) Dia Pickaxe met Fortune (Met Autosmelt) Dit betekend dan ook dat elke mine minimaal 4 keer getest moet worden. Wat houdt dit testen in? Elke mine wordt 4x 5 min getest. We minen 5 min in de mine met vier verschillende pickaxen, daarna verkopen we de geminede ores. Het totale aantal coins dat de ores opleveren noteren we in een schema, uiteindelijk krijgen we dan een gemiddelde coin opbrengst per mine. Nu hebben we 26 user mines. en 6 donatormines. 32 mines die 4x 5 min getest moeten worden. Hier zit dus het lange werk in. per mine zijn we toch al bijna een half uur bezig. Gelukkig heb ik hier en daar wat hulp van vertrouwde spelers. die goed van tevoren geïnstrueerd zijn. Prison updates komen er aan! maar jullie weten nu waarom het lijkt alsof er niets gebeurd
×
×
 • Nieuwe aanmaken...