Spring naar bijdragen

ParanormalSound

Users
 • Aantal bijdragen

  141
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  4

2 Volgers

Over ParanormalSound

 • Rang
  Vast lid
 • Verjaardag 13-06-2001

Contact Methods

 • Discord
  ShiningSound#8956

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

999 profielweergaven
 1. Dag iedereen! Ik ben ParanormalSound en kom even mijn kanaal tonen hier als het toegestaan is. Laten we beginnen! Wat is SoundGaming? SoundGaming is een gaming en creepypasta kanaal waar gameplays en creepypasta readings worden geupload zonder mijn stem. Je vindt hier een grote variatie van gameplays, creepypasta readings en meer. Ik heb momenteel maar 15 abonnees, maar ik doe het voor het plezier om mijn gaming ervaring te delen met anderen. https://www.youtube.com/channel/UCOeG9LoLUEJn4xcopMcC0UQ Upload Ik probeer elke Maandag, Woensdag en Vrijdag te uploaden. En dat gaat als volgt; Maandag: Gameplay video Woensdag: Creepypasta video Vrijdag: Gameplay video Trailer: - ParanormalSound
 2. Ik ben ik!

  Hoeft niet. Het betekend dat je gewoon op hetzelfde geslacht valt. Dus meisjes vallen op meisjes, en jongens vallen op jongens.
 3. 98% vd mensen kan dit niet oplossen *geen clickbait*

  Hi! Waarschijnlijk is het zo'n persoon die probeert grappig te zijn. Maar de afbeelding is Julius Caesar dus ik denk dat het iets met hem heeft te maken
 4. Heerlijk chillen boven de spawn.

  This response w
 5. Torchcraft loopt leeg

  Heb je überhaupt al op de TorchCraft Webshop gekeken in de afgelopen maanden of jaren dat je inactief bent? Want er zijn haast geen features. En zo wel, leg dan eens goed uit over welke features jij het over hebt.
 6. Torchcraft loopt leeg

  Klopt ook ja. Lijkt mij ook niet heel moeilijk. Ze zullen het kunnen doen als je het mij vraagt.
 7. Torchcraft loopt leeg

  Komt waarschijnlijk omdat mensen dan teveel tokens krijgen in 1 keer.
 8. Torchcraft loopt leeg

  Misschien ook een idee dat er YouTube video's komen zodat TorchCraft wat meer opvalt.
 9. Gloednieuwe introductie!

  Hey TorchCrafters, Mijn naam is SolidSoundDrive en welkom bij mijn gloednieuwe 2018 introductietopic! In dit topic vind je verschillende onderwerpen van informatie over mij. Dus laten we beginnen! Wie ben ik Ik ben SolidSoundDrive en ben 17 jaar. Ik woon in Friesland en heb 4 Juli mijn examen uitreiking. Mijn hobbies zijn Gamen en muziek luisteren. De meeste games die ik speel zijn: Minecraft, Garry's Mod, Black Ops II, Black Ops III en (soms) GTA V. Buiten Minecraft, etc Buiten mijn computer leven ben ik echt heel anders. Ik ben heel verlegen, bescheiden en praat niet veel. Wanneer een random persoon tegen mij begint te praten begin ik al in paniek te raken. Meer over sociaal volgt in het volgende onderwerp. Sociale angst Yep, ik heb sociale angst. Ik durf niet tegen meestal niet tegen mensen te praten. Daarom zit ik ook de meeste tijd van de dag achter mijn computer. En dat is soms ook met Discord calls trouwens. School Na de zomervakantie ga ik hoogstwaarschijnlijk naar de Friese poort in Leeuwaarden naar school. Daar ga ik de opleiding ICT-support niveau 2 doen. Vervolgens de opleiding Medewerker ICT-beheerder niveau 3. TorchCraft Ik vind TorchCraft echt een super leuke server en zo ver ik me kan herinneren ook de allereerste server die ik joinde toen ik Minecraft kreeg. Ik startte daar met het spelen van KitPvP waar ik mijn allereerste TorchCraft vrienden kreeg, maar helaas spelen die geen TorchCraft of Minecraft spelen. Iemand die nog herken van vroeger is @xLonyxPonyx en om niet te vergeten de moderator @Fearsum88 . Ook zit ik in de TorchCraft Discord. Dit was mijn nieuwe introductie! Als jullie nog vragen hebben, stel ze gerust in de reacties!
 10. Torchcraft loopt leeg

  Waarom moet de tekst perse in rood
 11. Torchcraft loopt leeg

  Volgens mij omdat vroeger Survival veel drukker was waardoor er minder ruimte was voor nieuwe spelers om een plekje te claimen.
 12. Torchcraft loopt leeg

  Mijn idee is: Maak Survival eén gamemode door de wereld van Survival 2 in Survival 1. Daardoor kan de scheiding van Survival 1 en 2 gestopt worden en komen er waarschijnlijk ook meer spelers.
 13. Een nieuwe command voor de survival rank

  +1 Lijkt mij een leuk idee voor survival!
 14. Torchcraft webshop survival onduidelijk

  Waarom is voor bijna alles per se een ticket nodig?
×