Spring naar bijdragen

ShiningSound

Users
 • Aantal bijdragen

  120
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

2 Volgers

Over ShiningSound

 • Rang
  Vast lid
 • Verjaardag 13-06-2001

Contact Methods

 • Discord
  ShiningSound#8956
 • Minecraft naam
  ShiningSound

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

696 profielweergaven
 1. Torchcraft webshop survival onduidelijk

  Waarom is voor bijna alles per se een ticket nodig?
 2. [Verbeterd] Mijn introductie!

  Hallo, en welkom bij mijn introductie! De volgende onderwerpen worden hierin verteld: Over mij Games die ik graag speel Extra informatie Over mij Hallo, ik ben ShiningSound (a.k.a Blobje_NL) en ik ben 16 jaar. In mijn vrij tijd game ik veel. Ik kwam ooit in TorchCraft doormiddel van een online-serverlijst genaamd Serverpact. Snel genoeg kwam ik in TorchCraft en had ik mijn plezier gevonden, ik begon te spelen in KitPvP omdat ik nogal veel van PvP hield. Ik kreeg daar vrienden zoals @Fearsum88. Na een tijdje begon PvP te veranderen naar 1.9 PvP met cooldown. Toen besloot ik eens een kijkje te nemen bij Survival 1 & 2. Ook daar had ik veel plezier. Games die ik graag speel De games die ik graag speel zijn: Getting Over It (In middels al 20x uitgespeeld) Minecraft H1Z1 Doki Doki Literature Club Call of Duty: Black Ops II Call of Duty: Black Ops III Garry's Mod 123 Slaughter me street 2 Bendy and the Ink Machine Extra informatie Ik zit in de vierde klas en heb binnenkort examens. Ik zit zowat bijna in calls met real-life vrienden. Ik houd van pizza. Dit was mijn (verbeterde) introductie! Als jullie nog vragen hebben, stel ze gerust in de reacties. - ShiningSound (a.k.a Blobje_NL)
 3. Weer terug!

  Bedankt allemaal! Ik ben vaak te vinden op Survival 2
 4. Weer terug!

  Hey allemaal, Na een lange tijd gestopt te zijn met TorchCraft omdat ik het nogal druk had met school ben ik weer terug. Om mij even kort voor te stellen; ik ben ShiningSound ook bekend als SoundSFM, PinkSound_ en Blobje_KGV. Ik ben 16 jaar oud en speel veel Minecraft en mijn favoriete Minecraft server is na al die jaren nog steeds TorchCraft vanwege de gezellige community en de hulp die je krijgt van staffleden. Ik speel TorchCraft al sinds 2015 en ben geregistreerd op het forum sinds januari 2016. Ik leerde veel vrienden kennen op TorchCraft (als ze me uberhaupt nog herinneren ) en ik zit ook in de TorchCraft Discord. Dit was even kort over mij en tot gauw in de server!
 5. Wel of geen ticket sturen?

  Alleen bij 112 hoef je meestal geen 24 tot 48 uur te wachten voor een antwoord
 6. Slecht ticket systeem

  Hier is een voorbeeld: Voorpagina De gebruiker komt bij de pagina waar ze moeten inloggen. (Optioneel) Dashboard Op de dashboard kunnen spelers alle huidige reports zien die ze gemaakt hebben en ook een report aanmaken via de knop "Maak een report". Maak een report pagina Op de pagina waar ze een report kunnen maken komen ze bij een formulier zoals hierboven. Wanneer alles is ingevuld kunnen ze de report sturen. De versturing Wanneer de gebruiker de report verstuurd wordt het verzonden formulier verzonden naar [email protected] waar ze de reports kunnen zien en behandelen. Als je nog vragen hebt, stuur me gerust een PM. P.S sorry voor mijn onduidelijkheid, ik heb moeite met typen.
 7. Slecht ticket systeem

  Mijn idee is: Maak een aparte report forum of subdomein waar spelers andere spelers kunnen reporten doormiddel van een formulier in te vullen. Dit kan handig zijn omdat dan alle reports in een site blijven en niet door alle tickets heen. - SoundGamingNL
 8. De despawn regel voor dieren is wat vaag uitgelegd

  Waarom wordt tegenwoordig voor bijna alles een ticket sturen gebruikt? Slaat nergens op.
 9. Prison handleiding voor beginners :)

  heel oud topic maar ok.
 10. Nether Castle

  Hmm helaas heb ik geen zand.
 11. Maak de zin af! (spel)

  aan de gevangenis. Als ik ergens zin in heb is dat....
 12. Factions

  Ik snap TC niet 100% meer. Eerst Factions, toen PvP en nu vervolgens Terra .
 13. Factions

  Maar wie zegt dat de oude spelers komen?
 14. GRIEVEN

  Griefen is toegestaan op Survival 1 en Survival 2.
 15. Tutorial: ''Farmhuis''

  Leuk gedaan!
×