Spring naar bijdragen

SoundGaming

Users
 • Aantal bijdragen

  148
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  4

1 Volger

Over SoundGaming

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

3213 profielweergaven
 1. SoundGaming

  Torchcraft factions

  Nope, gaat wss niet gebeuren
 2. TC gaat sws een keer dood
 3. Dag iedereen! Ik ben ParanormalSound en kom even mijn kanaal tonen hier als het toegestaan is. Laten we beginnen! Wat is SoundGaming? SoundGaming is een gaming en creepypasta kanaal waar gameplays en creepypasta readings worden geupload zonder mijn stem. Je vindt hier een grote variatie van gameplays, creepypasta readings en meer. Ik heb momenteel maar 15 abonnees, maar ik doe het voor het plezier om mijn gaming ervaring te delen met anderen. https://www.youtube.com/channel/UCOeG9LoLUEJn4xcopMcC0UQ Upload Ik probeer elke Maandag, Woensdag en Vrijdag te uploaden. En dat gaat als volgt; Maandag: Gameplay video Woensdag: Creepypasta video Vrijdag: Gameplay video Trailer: - ParanormalSound
 4. SoundGaming

  Ik ben ik!

  Hoeft niet. Het betekend dat je gewoon op hetzelfde geslacht valt. Dus meisjes vallen op meisjes, en jongens vallen op jongens.
 5. Hi! Waarschijnlijk is het zo'n persoon die probeert grappig te zijn. Maar de afbeelding is Julius Caesar dus ik denk dat het iets met hem heeft te maken
 6. Hey TorchCrafters, Mijn naam is SolidSoundDrive en welkom bij mijn gloednieuwe 2018 introductietopic! In dit topic vind je verschillende onderwerpen van informatie over mij. Dus laten we beginnen! Wie ben ik Ik ben SolidSoundDrive en ben 17 jaar. Ik woon in Friesland en heb 4 Juli mijn examen uitreiking. Mijn hobbies zijn Gamen en muziek luisteren. De meeste games die ik speel zijn: Minecraft, Garry's Mod, Black Ops II, Black Ops III en (soms) GTA V. Buiten Minecraft, etc Buiten mijn computer leven ben ik echt heel anders. Ik ben heel verlegen, bescheiden en praat niet veel. Wanneer een random persoon tegen mij begint te praten begin ik al in paniek te raken. Meer over sociaal volgt in het volgende onderwerp. Sociale angst Yep, ik heb sociale angst. Ik durf niet tegen meestal niet tegen mensen te praten. Daarom zit ik ook de meeste tijd van de dag achter mijn computer. En dat is soms ook met Discord calls trouwens. School Na de zomervakantie ga ik hoogstwaarschijnlijk naar de Friese poort in Leeuwaarden naar school. Daar ga ik de opleiding ICT-support niveau 2 doen. Vervolgens de opleiding Medewerker ICT-beheerder niveau 3. TorchCraft Ik vind TorchCraft echt een super leuke server en zo ver ik me kan herinneren ook de allereerste server die ik joinde toen ik Minecraft kreeg. Ik startte daar met het spelen van KitPvP waar ik mijn allereerste TorchCraft vrienden kreeg, maar helaas spelen die geen TorchCraft of Minecraft spelen. Iemand die nog herken van vroeger is @xLonyxPonyx en om niet te vergeten de moderator @Fearsum88 . Ook zit ik in de TorchCraft Discord. Dit was mijn nieuwe introductie! Als jullie nog vragen hebben, stel ze gerust in de reacties!
 7. +1 Lijkt mij een leuk idee voor survival!
 8. Hallo, en welkom bij mijn introductie! De volgende onderwerpen worden hierin verteld: Over mij Games die ik graag speel Extra informatie Over mij Hallo, ik ben SolidSoundDrive (a.k.a SSD) en ik ben 17 jaar. In mijn vrij tijd game ik veel. Ik kwam ooit in TorchCraft doormiddel van een online-serverlijst genaamd Serverpact. Snel genoeg kwam ik in TorchCraft en had ik mijn plezier gevonden, ik begon te spelen in KitPvP omdat ik nogal veel van PvP hield. Ik kreeg daar vrienden zoals @Fearsum88. Na een tijdje begon PvP te veranderen naar 1.9 PvP met cooldown. Toen besloot ik eens een kijkje te nemen bij Survival 1 & 2. Ook daar had ik veel plezier. Ik ben in-game een heel erg sociaal persoon die graag houd van praten met anderen via de chat. Ik speel TorchCraft nu al een aantal jaren (vraag @Fearsum88 maar na) en ik blijf het nog steeds een leuke server blijven om op te spelen wat andere ook zeggen. Ook ben ik een kleine Youtuber met 11 of 12 abonnees Games die ik graag speel De games die ik graag speel zijn: Getting Over It (In middels al 29x uitgespeeld) Minecraft H1Z1 Doki Doki Literature Club Call of Duty: Black Ops II Call of Duty: Black Ops III Garry's Mod 123 Slaughter me street 2 Bendy and the Ink Machine Extra informatie Ik heb mijn examens gehaald. Ik zit zowat bijna in calls met real-life vrienden. Ik houd van kipnuggets. Dit was mijn (verbeterde) introductie! Als jullie nog vragen hebben, stel ze gerust in de reacties. - SolidSoundDrive (a.k.a SSD)
 9. SoundGaming

  Weer terug!

  Bedankt allemaal! Ik ben vaak te vinden op Survival 2
 10. SoundGaming

  Weer terug!

  Hey allemaal, Na een lange tijd gestopt te zijn met TorchCraft omdat ik het nogal druk had met school ben ik weer terug. Om mij even kort voor te stellen; ik ben ShiningSound ook bekend als SoundSFM, PinkSound_ en Blobje_KGV. Ik ben 16 jaar oud en speel veel Minecraft en mijn favoriete Minecraft server is na al die jaren nog steeds TorchCraft vanwege de gezellige community en de hulp die je krijgt van staffleden. Ik speel TorchCraft al sinds 2015 en ben geregistreerd op het forum sinds januari 2016. Ik leerde veel vrienden kennen op TorchCraft (als ze me uberhaupt nog herinneren ) en ik zit ook in de TorchCraft Discord. Dit was even kort over mij en tot gauw in de server!
 11. Waarom wordt tegenwoordig voor bijna alles een ticket sturen gebruikt? Slaat nergens op.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...