Spring naar bijdragen

Kamiel

Moderator
 • Aantal bijdragen

  362
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  10

Over Kamiel

 • Rang
  Vast lid
 • Verjaardag 3 mei

Contact Methods

 • Minecraft naam
  Kamiel

Profile Information

 • Interesse's
  Mezelf ;-)
 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

2829 profielweergaven
 1. Kamiel

  Bouwwedstrijd

  Hey Torchcrafters!! We zijn weer terug met een event! Na doorslaand succes organiseren we weer een nieuw bouwwedstrijd! De vorige bouwwedstrijd was build_it_now de winnaar! Het thema komt vanuit het publiek! Voor de tweede editie van de bouwwedstrijd is het thema: Water. Het event zal plaatsvinden vanaf 24 februari tot 3 maart! Dit betekent dat je 1 week hebt om jouw mooiste, beste of origineelste creatie neer te zetten. Hoe doe doe ik mee? Om 24 februari typ je /event, vervolgens typ je /plot auto. Nu kan je op jouw plot jouw ideeën maken! Wie beoordeelt mijn creatie? Een jury bestaande uit staffleden en eventbouwers gaan punten uitdelen, het plot met de meeste punten wint! Voor de winnaars zijn er natuurlijk leuke prijzen! Word jij de beste bouwer van deze bouwwedstrijd? Succes met bouwen! Met vriendelijke groet, Het eventteam
 2. Kamiel

  Scoreboard

  Winnaars van het Valentijns Event 2019 (spleef én pvp): 1. Werken23 (5 punten) 2. Nienke_076 (3 punten) 3. MutantHulk (2 punten)
 3. Kamiel

  Stoppen

  Topic gesloten, verdere discussie is overbodig. Als je ontevreden bent met je ban kan je een ticket sturen naar [email protected]
 4. Kamiel

  Teleurstelling...

  Warns ontlopen kan je natuurlijk niet gestraft voor worden.. Jails daaraantegen wel.. Het is natuurlijk wel makkelijk om zomaar dingen te zeggen zonder de context te weten.
 5. Kamiel

  Bouwwedstrijd

  De eerste bouwwedstrijd is jammer genoeg weer afgelopen, er hebben 3 mensen een mooie prijs gewonnen! 1e plaats: build_it_now - Kortingscoupon - Skull van een speler naar keuze - NPC in de lobby tot de volgende bouwwedstrijd 2e plaats: JustHusky - Kortingscoupon - NPC in de event spawn 3e plaats: Backslide999 - Skull van een speler naar keuze Van harte gefeliciteerd met jullie prijzen! Jullie kunnen een ticket sturen naar [email protected] om jullie prijs in ontvangst te nemen. Met vriendelijke groet, Het eventteam
 6. Kamiel

  Ideeën voor Prison update!

  Ik vind het een beetje apart dat iemand eerst naar iemands mening gaat vragen maar vervolgens hun mening helemaal niet wilt
 7. Kamiel

  Event/Game: The Maze Runner!

  Daarnaast zijn er ook weer nieuwe eventmanagers voor Event o.O Jale1 en ik zijn de gelukkigen @Chief_Thomas117! Je kan mij of Jale altijd bereiken via discord! Ik heb mijn discord naam plus tag via een prive berichtje naar je gestuurd!
 8. Kamiel

  Ideeën voor Prison update!

  Tof dat je zoveel ideeën hebt! Zelf heb ik alleen een beetje moeite met de no drops arena die weggaat. Wat ik denk dat er gaat gebeuren is dat alsnog de ranks de arena gaan domineren, aangezien zij ook het beste gear hebben. Een simpele user kan daar vrij weinig tegenover beginnen. Daarnaast zou ik persoonlijk niet zomaar gaan pvpen, aangezien ik nogal zuinig ben op m'n spullen. De rest van je ideeën vind ik zeker wel leuk, het is alleen kijken of ze haalbaar zijn & goed aansluiten bij de ideeën die spelen bij prison.
 9. Kamiel

  Scoreboard

  Winnaars van Halloween Event 2018 (speedrun): 1. Reszs (4 punten) 2. GamerLittleKing (2 punten) 3. Fearsum88 (1 punt)
 10. Kamiel

  LisaRaveleijn

  Dan kan je hem toch opnieuw aanvragen .-.
 11. Kamiel

  LisaRaveleijn

  Welkom op het forum!! Je speelt toch wel op S1 he Waarom heet jij age111 op het forum terwijl je ingame 111age bent, dat is pas verwarrend!
 12. Kamiel

  Stel je voor

  Gewoon op Survival 1 blijven spelen hoor, je wilt niet die Estrulta op je dak hebben Maar welkom op het forum & de server!
 13. Kamiel

  Wie zei dat ook al weer?!

  Beste Torchcrafters, aangezien het nogal stil is wil ik een spel weer herintroduceren! Het spelletje is meer dan 6 jaar geleden bedacht door een bepaald persoon. De bedoeling; Plaats de meest grappige/vreemde/rare opmerking die je in TorchCraft voorbij hebt zien komen en zet er een naam bij! Bijvoorbeeld: Ik heb eens zitten denken.. -Jale1 Succes!
 14. Kamiel

  X-Ray

  Twee keer hetzelfde doen is ook niet het handigste wat je kan doen
 15. Kamiel

  Vragen topic

  Dat vraag ik mij ook af
×