Spring naar bijdragen

Kamiel

Moderator
 • Aantal bijdragen

  358
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  9

Over Kamiel

 • Rang
  Vast lid
 • Verjaardag 3 mei

Contact Methods

 • Minecraft naam
  Kamiel

Profile Information

 • Interesse's
  Mezelf ;-)
 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

2030 profielweergaven
 1. Bouwwedstrijd

  De eerste bouwwedstrijd is jammer genoeg weer afgelopen, er hebben 3 mensen een mooie prijs gewonnen! 1e plaats: build_it_now - Kortingscoupon - Skull van een speler naar keuze - NPC in de lobby tot de volgende bouwwedstrijd 2e plaats: JustHusky - Kortingscoupon - NPC in de event spawn 3e plaats: Backslide999 - Skull van een speler naar keuze Van harte gefeliciteerd met jullie prijzen! Jullie kunnen een ticket sturen naar [email protected] om jullie prijs in ontvangst te nemen. Met vriendelijke groet, Het eventteam
 2. Ideeën voor Prison update!

  Ik vind het een beetje apart dat iemand eerst naar iemands mening gaat vragen maar vervolgens hun mening helemaal niet wilt
 3. Event/Game: The Maze Runner!

  Daarnaast zijn er ook weer nieuwe eventmanagers voor Event o.O Jale1 en ik zijn de gelukkigen @Chief_Thomas117! Je kan mij of Jale altijd bereiken via discord! Ik heb mijn discord naam plus tag via een prive berichtje naar je gestuurd!
 4. Ideeën voor Prison update!

  Tof dat je zoveel ideeën hebt! Zelf heb ik alleen een beetje moeite met de no drops arena die weggaat. Wat ik denk dat er gaat gebeuren is dat alsnog de ranks de arena gaan domineren, aangezien zij ook het beste gear hebben. Een simpele user kan daar vrij weinig tegenover beginnen. Daarnaast zou ik persoonlijk niet zomaar gaan pvpen, aangezien ik nogal zuinig ben op m'n spullen. De rest van je ideeën vind ik zeker wel leuk, het is alleen kijken of ze haalbaar zijn & goed aansluiten bij de ideeën die spelen bij prison.
 5. Scoreboard

  Winnaars van Halloween Event 2018 (speedrun): 1. Reszs (4 punten) 2. GamerLittleKing (2 punten) 3. Fearsum88 (1 punt)
 6. LisaRaveleijn

  Dan kan je hem toch opnieuw aanvragen .-.
 7. LisaRaveleijn

  Welkom op het forum!! Je speelt toch wel op S1 he Waarom heet jij age111 op het forum terwijl je ingame 111age bent, dat is pas verwarrend!
 8. Stel je voor

  Gewoon op Survival 1 blijven spelen hoor, je wilt niet die Estrulta op je dak hebben Maar welkom op het forum & de server!
 9. Wie zei dat ook al weer?!

  Beste Torchcrafters, aangezien het nogal stil is wil ik een spel weer herintroduceren! Het spelletje is meer dan 6 jaar geleden bedacht door een bepaald persoon. De bedoeling; Plaats de meest grappige/vreemde/rare opmerking die je in TorchCraft voorbij hebt zien komen en zet er een naam bij! Bijvoorbeeld: Ik heb eens zitten denken.. -Jale1 Succes!
 10. X-Ray

  Twee keer hetzelfde doen is ook niet het handigste wat je kan doen
 11. Vragen topic

  Dat vraag ik mij ook af
 12. Vragen topic

  Beste spelers, Dit is het vragentopic, voor al uw vragen (over event) groot en klein moet u bij dit topic zijn! Wij helpen je dan graag verder! Met vriendelijke groet, Kamiel & Jale1
 13. Ik ban jou omdat... (Deel 2)

  Ik ban @SenorFlamingo omdat het Flamingo's helemaal geen snorren kunnen hebben
 14. Ik ban jou omdat... (Deel 2)

  Ik ban @_HerobrineYT_ omdat ik meer bans wil dan Ringo >:D
 15. account

  Je kan altijd een ticket sturen naar [email protected] Hoe bedoel je dat je alles bent vergeten? Als je online komt kunnen helpers en moderators je altijd helpen!
×