Spring naar bijdragen

ChimpGamer

Admin
 • Aantal bijdragen

  38
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  10

Over ChimpGamer

 • Rang
  Nieuw

Contact Methods

 • Discord
  ??????????#0251
 • Minecraft naam
  ChimpGamer

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

1149 profielweergaven
 1. ChimpGamer

  Updates

  Survival Paar server settings aangepast waardoor de server iets smoother zou moeten lopen. We hebben Dagelijkse beloningen aan Survival toegevoegd. Je kunt je dagelijkse beloning ophalen bij spawn. Daar staat vanaf nu een NPC. De meeste weten het waarschijnlijk al maar AutoPickup is tijdelijk uitgeschakeld. Het bleef steeds crashes veroorzaken. We hebben AutoSmelt & AutoBlock wel nog ingeschakeld. Paar kleine probleempjes met het bekijken van 1.13 chunks op de dynmap opgelost.
 2. ChimpGamer

  Updates

  Survival Hopper systeem bijgewerkt. Ze zouden nu onderwater moeten functioneren. Ook zijn er wat duplication bugs gefixed en een probleem met de filter. Het zou kunnen dat je de filter opnieuw moet instellen! Een probleem met skulls opgelost. Een paar probleempjes met warps zouden zijn opgelost. Een probleem met de entity limiter is opgelost. De zand mine bij /warp zand is gefixed. Ik moet alleen nog kijken naar het probleem met de schep. Kamiel heeft een sjieke tokenshop gemaakt. Kleine probleempjes met de wool portals opgelost. Naast het oplossen van problemen hebben we ook geconstateerd dat de crashes van survival1 voornamelijk wordt veroorzaakt door de autopickup plugin. Hier wordt naar gekeken maar als we het niet kunnen oplossen zijn we helaas genoodzaakt om deze functie of zelfs de hele plugin uit te schakelen.
 3. ChimpGamer

  Updates

  Survival Survival draait nu op 1.13.2. Heleboel veranderingen dus. Vanaf nu wordt dus ook de 1.13.2 client aangeraden om op deze server te spelen. De warp plugin heeft een grote update gehad. Sommige server warps zijn verdwenen maar die komen nog terug. Het kan zijn dat er nog wat problemen zijn met de plugin dus wees er nog voorzichting mee. De problemen met voten zijn opgelost. Het Hopper systeem dat lang geleden is beloofd is dan nu eindelijk hier! Je kan er al gebruik van maken. Uitleg hierover zal later hier op het forum volgen. Ook Survival draait nu op het nieuwe permission systeem. Nieuwe Anti-Cheat. Nieuwe TreeChop plugin met een cool effect. *Pas op! Daar gaat een boom vallen!* Er zijn ook een aantal dingen die niet meer werken: De sign portals werken niet meer. We hebben besloten dat deze worden vervangen door de wool portals dus je kan nu vanaf godlikeplus woolportals maken en users kunnen deze gewoon gebruiken. Het shout command werkt niet meer. We zijn nog bezig met een vervanger voor dit command. /pp voor particles werkt ook niet meer. We zoeken hier nog een vervanger voor. Kamiel kan geen Giveaway starten >:D
 4. ChimpGamer

  Updates

  Algemeen TorchCraft ondersteund vanaf vandaag de MineCraft 1.14.2. Paar probleempjes met voten opgelost. TokenSysteem verbeterd waardoor het een stuk sneller moet zijn (Scheelt eigenlijk maar zo'n 80 milliseconden :P). SkyBlock Bugs met stacker plugin geupdate. We hebben nu dagelijkse beloningen. Op de spawn staat een NPC waar je dagelijkse beloningen kunt claimen.
 5. ChimpGamer

  Updates

  SkyBlock Het nieuwe permission systeem draait nu ook op SkyBlock. Als je problemen ondervindt met permissions meldt het dan even! /anvil command werkt weer. Nieuwe AntiCheat op SkyBlock. Paar problemen met tab-complete opgelost. Een aantal plugins bijgwerkt voor betere stabiliteit.
 6. ChimpGamer

  Updates

  Creative Meeste berichten van WorldEdit & VoxelSniper zijn nu Nederlands. Users hebben nu bepaalde WorldEdit commands ○ //wand ○ //pos1 & //pos2 ○ //set ○ //replace ○ //overlay ○ //move ○ //center ○ //undo ○ //redo ○ //desel ○ /unstuck Bepaalde type blokken kun je nu niet meer plaatsen met WorldEdit i.v.m. misbruik. Nieuwe rechten voor WorldEdit toegevoegd aan de ranks. Meer info hier over later in de winkel. TabComplete werkt nu op meer commands. Het secret blocks menu werkt weer naar behoren.
 7. ChimpGamer

  Updates

  SkyBlock: Omdat de meeste het toch een stuk prettiger vonden om een traditionele auction te hebben is die weer terug! Je kan een veiling starten met /auction start en bieden op een veiling stuk met /bid. Ook hebben we vanaf vandaag een VoteParty. We hebben dit ingesteld op 30 votes op het moment. Bij 30 votes krijgt iedereen een beloning. Daarnaa begint de teller weer bij 0. De Skyblock top 10 hologram, de scorebord score bordjes & de nether mine hebben een kleine update gehad.
 8. ChimpGamer

  Updates

  SkyBlock: Entities als mobs & items worden nu gestacked. Bij mobs wordt rekening gehouden met verschillende dingen waaronder: getemde mobs & mobs die je kan fokken. Ook Spawners kun je nu stacken! Door spawners van hetzelfde typen naast elkaar te plaatsen komen ze samen. Voten is weer gefixed en we zijn overgestapt naar nieuwe plugins maar daar zul je nu nog niets van merken. Het systeem dat de portals verzorgde is vervangen met een beter systeem. ChopTree is ook vervangen. Je krijgt nu een fancy animatie als je een boom omhakt! Het command /opdracht(en) heeft een nieuw menu gekregen! Laat ons weten wat jullie vinden van het stacken en misschien passen we het ook toe op de andere servers!
 9. ChimpGamer

  Teleurstelling...

  Nou, over de teleurstelling. Jullie kunnen deze kerst in iedergeval als jullie zin hebben genieten van een stukje TorchCraft geschiedenis op Games.
 10. ChimpGamer

  HAHA

  #4 HAHA
 11. ChimpGamer

  SkullHunt

  Dan vind ik het zeer vreemd dat het bij alle andere wel gewoon heeft gewerkt.
 12. ChimpGamer

  SkullHunt

  Ik had duidelijk gezegd dat je als reward geen VIP rank kreeg maar een VIP kit voor 1 uur en WorldEdit werkt ook maar voor 1 uur alleen op de plots waar jij bouw rechten hebt. Waarschijnlijk heb je dit niet mee gekregen omdat je zo weer weg was. Verder wil ik hier ook niet op in gaan!
 13. ChimpGamer

  Banner zoektocht

  Het is prison wat verwacht je. Sws heeft Monk al jaren ervaring in de bak dus dat zal voor hem een kipnugget van eigen kip zijn
 14. ChimpGamer

  SkullHunt

  Hey allemaal, Vandaag hebben we iets nieuws uitgebracht op Games genaamd skullhunt. Je zou het kunnen zien als een nieuwe game maar tijdelijk. Nou even over de game zelf. Het doel van de game is dat je opzoek gaat naar halloween skulls die versprijd zijn over de games lobby, de normale creative spawn en de creative godlike spawn. Als je 10 skulls hebt gevonden wordt je beloond met 10 coins, bij 20 skulls 20 coins en bij 25 skulls krijg je 2 keys. Met die 2 keys kun je een crate openen. Als je 25 skulls hebt gevonden heb je alle skulls gevonden! De Game zal waarschijnlijk eindigen op 1 November. Je krijgt 2 tips. 1ste Tip alle skulls hebben een halloween skin. 2de Tip als er particles van een skull afkomt zie je dat je die an hebt gevonden. LET OP! Als je die keys niet krijgt of er zijn problemen mee. Meld het dan even! Veel skullhunt plezier! De skullhunt is afgelopen! Gefeliciteerd aan iedereen die alle skulls wist te vinden!
×