Spring naar bijdragen

ChimpGamer

Users
 • Aantal bijdragen

  12
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

5 Volgers

Over ChimpGamer

 • Rang
  Nieuw
 • Verjaardag 30-05-00

Contact Methods

 • Minecraft naam
  ChimpGamer

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

301 profielweergaven
 1. Disposal sign

  Beste SpiekerJozef, Ik weet dat er een command is /prullenbak (Dat weet ik omdat ik het gemaakt heb ) maar voor zo ver ik weet is die alleen beschikbaar voor GodLikePlus (Dat heb ik niet bepaald).
 2. Bomberman in kitpvp te op?

  Ik ben met het idee en de uitwerking van de kit gekomen op kitpvp en het al meerderemalen geprobeerd om de kit minder "OP" te maken. Het verlagen van de schade helpt wel maar maakt de TNT erg slap bijv je zit 5 blokken van de TNT af en je krijgt dan 20 damage (standaard bijv) als ik dan de TNT 20 damage minder laat doen dat zal in die radius van 5 blokken en hoger geen schade worden gedaan maar dan wordt je eigenlijk alleen weg geblazen en dat vond ik dan eigenlijk de TNT verpesten.
 3. Event/Game: The Maze Runner!

  Uhmm noem een Datum, Tijd en een slachtoffer
 4. Event/Game: The Maze Runner!

  Waarom niet
 5. Event/Game: The Maze Runner!

  Dit zou misschien iets kunnen zijn voor de Games server die er aan komt.
 6. Hallo Monk_NL ik wil me graag opgeven voor het staff team. Ik hoor dat jullie hulp zoeken en wil hierbij mijn hulp aanbied.

  Reageer als je interesse hebt en/of meer over mij wilt weten.

  Groetjes ChimpGamer

  1. Jonko1991

   Jonko1991

   Ik denk dat je hier net te laat mee bent, 2 maanden geleden waren er namelijk sollicitaties voor helper.. en een maand geleden hebben ze de nieuwe helpers bekend gemaakt.. Dus ben bang dat ze momenteel niemand meer zoeken.

   Wat je wel kan proberen is een mail sturen naar hulp@torchcraft.nl waarin staat dat je wilt solliciteren voor helper. Ik kan je niet beloven dat dit enige nut heeft..
   Maar je kan het altijd proberen!

   Veel succes!

  2. ChimpGamer

   ChimpGamer

   oke bedank voor je hulp ben namelijk heel handig met minecraft severs en plugins en heb zin om andere server hier mee te helpen.

×