Spring naar bijdragen

ChimpGamer

Moderator
 • Aantal bijdragen

  28
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  6

Over ChimpGamer

 • Rang
  Nieuw
 • Verjaardag 30-05-2000

Contact Methods

 • Discord
  ??????????#0251
 • Minecraft naam
  ChimpGamer

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

959 profielweergaven
 1. ChimpGamer

  Teleurstelling...

  Nou, over de teleurstelling. Jullie kunnen deze kerst in iedergeval als jullie zin hebben genieten van een stukje TorchCraft geschiedenis op Games.
 2. ChimpGamer

  HAHA

  #4 HAHA
 3. ChimpGamer

  Armor stand poses

  Op Creative is dit vanaf VIP++ al mogelijk. Het zit namelijk in het Creative Menu. Maar wat op Prison wordt gedaan is helemaal een Monk en comp natuurlijk
 4. ChimpGamer

  Slecht ticket systeem

  Het idee van een report command is nog zo slecht niet alleen de gedachte er achter is niet efficient. Ik zou het geen report command noemen maar een helpop command. Dat command zou je dan alleen kunnen gebruiken als er staff op de server aanwezig is. Ook heb je dan een cooldown van x aantal minuten en moet je reden voor een helpop x aantal woorden bevatten om geldig te zijn. Het is maar een voorbeeld van een efficient staff help command. (Misschien dat jullie dan met betere ideeën komen).
 5. ChimpGamer

  SkullHunt

  Dan vind ik het zeer vreemd dat het bij alle andere wel gewoon heeft gewerkt.
 6. ChimpGamer

  SkullHunt

  Ik had duidelijk gezegd dat je als reward geen VIP rank kreeg maar een VIP kit voor 1 uur en WorldEdit werkt ook maar voor 1 uur alleen op de plots waar jij bouw rechten hebt. Waarschijnlijk heb je dit niet mee gekregen omdat je zo weer weg was. Verder wil ik hier ook niet op in gaan!
 7. ChimpGamer

  Banner zoektocht

  Het is prison wat verwacht je. Sws heeft Monk al jaren ervaring in de bak dus dat zal voor hem een kipnugget van eigen kip zijn
 8. ChimpGamer

  SkullHunt

  Hey allemaal, Vandaag hebben we iets nieuws uitgebracht op Games genaamd skullhunt. Je zou het kunnen zien als een nieuwe game maar tijdelijk. Nou even over de game zelf. Het doel van de game is dat je opzoek gaat naar halloween skulls die versprijd zijn over de games lobby, de normale creative spawn en de creative godlike spawn. Als je 10 skulls hebt gevonden wordt je beloond met 10 coins, bij 20 skulls 20 coins en bij 25 skulls krijg je 2 keys. Met die 2 keys kun je een crate openen. Als je 25 skulls hebt gevonden heb je alle skulls gevonden! De Game zal waarschijnlijk eindigen op 1 November. Je krijgt 2 tips. 1ste Tip alle skulls hebben een halloween skin. 2de Tip als er particles van een skull afkomt zie je dat je die an hebt gevonden. LET OP! Als je die keys niet krijgt of er zijn problemen mee. Meld het dan even! Veel skullhunt plezier! De skullhunt is afgelopen! Gefeliciteerd aan iedereen die alle skulls wist te vinden!
 9. ChimpGamer

  plot gegrieft maar niemand kan dat?

  Hey smileyman03, Je kunt het beste een ticket maken en daar meer informatie bij opgeven zodat we kunnen kijken of het mogelijk is om je plot te herstellen met een backup.
 10. ChimpGamer

  Creative -> Games

  Hey allemaal, Verhuizing is voltooid! Als je problemen hebt met je rank stuur een mail! Vandaag hebben we Games met succes geupdate naar 1.12.2. Zoals jullie waarschijnlijk al weten gaat Creative naar Games verhuizen. Morgen rond 13:00 gaat Creative uit en Games wordt whitelisted. In die tijd wordt de data van Creative overgezet naar Games. De huidige plotwereld wordt opgeslagen maar zal niet meer toegankelijk zijn voor jullie. Als je een plot had op de oude plotwereld en je die graag op een Creative plot zou willen stuur dan een mailtje naar [email protected] met je Minecraft naam en plot-id (Als je die nog weet) dan wordt je plot zo snel mogelijk overgezet. LET OP! Je Creative plot zal niet verloren gaan! Zodra alles is geregeld gaat de whitelist van Games en kunnen jullie allemaal gezellig op Games spelletjes komen spelen en natuurlijk Creative. Eventueel kunnen er bugs zijn maar ik hoop van niet maar als ze er zijn stuur dan een mailtje naar [email protected]
 11. ChimpGamer

  Nieuwe moderator!

  Bedankt allemaal. En btw het is Developer is mod kleurtjes ?
 12. ChimpGamer

  kijken hoeveel hi!\''s we kunnen krijgen

  Hiiiiii
 13. ChimpGamer

  Disposal sign

  Beste SpiekerJozef, Ik weet dat er een command is /prullenbak (Dat weet ik omdat ik het gemaakt heb ) maar voor zo ver ik weet is die alleen beschikbaar voor GodLikePlus (Dat heb ik niet bepaald).
 14. ChimpGamer

  Bomberman in kitpvp te op?

  Ik ben met het idee en de uitwerking van de kit gekomen op kitpvp en het al meerderemalen geprobeerd om de kit minder "OP" te maken. Het verlagen van de schade helpt wel maar maakt de TNT erg slap bijv je zit 5 blokken van de TNT af en je krijgt dan 20 damage (standaard bijv) als ik dan de TNT 20 damage minder laat doen dat zal in die radius van 5 blokken en hoger geen schade worden gedaan maar dan wordt je eigenlijk alleen weg geblazen en dat vond ik dan eigenlijk de TNT verpesten.
 15. ChimpGamer

  Event/Game: The Maze Runner!

  Uhmm noem een Datum, Tijd en een slachtoffer
×