Spring naar bijdragen

ChimpGamer

Admin
 • Aantal bijdragen

  70
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  25

Over ChimpGamer

 • Rang
  Technisch aapje

Contact Methods

 • Discord
  ??????????#0251
 • Minecraft naam
  ChimpGamer

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

1894 profielweergaven
 1. ChimpGamer

  Updates

  SkyBlock /cartographytable command toegevoegd aan VIP++ (Klik hier voor meer info over cartographytable) /grindstone command toegevoegd aan Godlike (Klik hier voor meer info over grindstone) /smithingtable command toegevoegd aan Godlike++ (Klik hier voor meer info over smithingtable) /loom command toegevoegd aan Godlike++ (Klik hier voor meer info over loom) /stonecutter command toegevoegd aan Ultragod (Klik hier voor meer info over stonecutter) Survival 1.16.3 clients worden nu toegelaten op de server. AntiCheat bijgewerkt vanwege problemen.
 2. ChimpGamer

  Updates

  SkyBlock /ignore en /ignorelist werken weer. Generator systeem is bijgewerkt /is generator. Je moet de generators nu kopen met geld. Ook kan je nu kiezen welke generator je wilt activeren op je eiland. Meer informatie zal volgen op hulp.torchcraft.nl. Een bug met /tell gefixed. Vanaf morgen zouden er ook meer monsters spawnen in de nether.
 3. ChimpGamer

  Updates

  SkyBlock /msg en /r werken weer. Aan de andere chat tools wordt momenteel nog gewerkt. Omdat Zombie Pigman spawners niet meer werken in 1.16 is er in de winkel een trade shop gemaakt waar je een spawner kan inruilen voor de aankoop kosten (325000 coins). Je kan hoppers breken bij /warp shops. We hebben gemerkt dat er problemen zijn met de enchants die op sommige Elytra's zitten en momenteel zijn we opzoek naar een oplossing.
 4. ChimpGamer

  Updates

  SkyBlock De server is eindelijk bijgewerkt naar 1.16.3! Slaapeloze nachten (Letterlijk). Het warp menu is een beetje buggy en hier wordt aan gewerkt. [item] in de chat werkt momenteel niet met 1.16. Problemen melden via ticket. Dit kan via http://help.torchcraft.nl/ of [email protected]
 5. ChimpGamer

  Updates

  SkyBlock /redeem command toegevoegd om mcmmo credits te verzilveren. McMMO credits kan je in de mobcoins shop kopen als ze daar beschikbaar zijn (Items in de mobcoin shop veranderen iedere 24 uur). /thru & /ptime toegevoegd aan Godlike++ 2x compressed cobblestone kun je nu ook ruilen in de winkel. Spawners op spawn functioneren weer als normaal.
 6. ChimpGamer

  Updates

  Lobby Je kan nu met beide muisknopper klikken op een NPC om de server te joinen. SkyBlock Twee nieuwe NPC's zijn op spawn geplaats. Kits & Warps. Vanaf 19-09-2020 zal het niet meer mogelijk zijn om compressed cobble stone te maken. Voor die tijd kun je de cobblestone terug zetten naar normale cobblestone. Na die datum wordt er een tradeshop opgezet waar je als nog je cobble stone kunt wisselen. Deze zal een tot twee maanden beschikbaar zijn. Creative Server bijgewerkt naar 1.16.3. BlockParticles kunnen weer gebruikt worden vanaf godlike.
 7. ChimpGamer

  Updates

  Part 2 SkyBlock Nieuw home systeem. Alle homes zijn omgezet naar dit nieuwe systeem. Het /homes command is qua layout hetzelfde geblezen maar functioneert nu beter. Bugfixes voor eiland biomes. Sellwands afkomstig van kits glitchen niet meer.
 8. ChimpGamer

  Updates

  Part 1 SkyBlock SkyBlock Levels systeem verbeterd. Skulls laden nu in /is top en je kunt zelfs meer statistieken van je eigen statistieken zien door op je eigen skull te klikken! SellWands hebben een nieuwe functie. Als je ermee op een container (kist, shulkerbox, etc) slaat zonder te shiften dan zie je hoeveel verkoopbare items erin zitten en hoeveel ze het in totaal waard is. MobCoins toegevoegd. Voor meer informatie zie: http://help.torchcraft.nl/skyblock2/mobcoins Nieuwe /warp warzone toegevoegd. Thx @Jeroen123. Er zijn nog een aantal problemen waar aan gewerkt wordt.
 9. ChimpGamer

  Updates

  Creative Creative server geüpdate naar 1.16.2. Schematics plakken werkt weer. ChatFormat is weer normaal dus je naam is niet meer wit. SkyBlock MobHeads droppen niet meer. De Handelaar NPC blijft nog een tijdje staan. Binnenkort komen we met iets nieuws en beter in de plaats voor dit.
 10. ChimpGamer

  Updates

  Creative Creative server geüpdate naar 1.16.1. Het Creative/Plot menu aangepast. Particles zullen hopelijk binnenkort beschikbaar zijn in het menu! Het home systeem is verbeterd. Het menu is qua uiterlijk niet veranderd maar wel is stabieler geworden.
 11. ChimpGamer

  Updates

  Skyblock Standaard Warp icoon is nu een Gras Blok inplaats van je eigen hood. Dit is om toekomstige problemen te voorkomen. Je kan weer experience ruilen via /trade maar niet meer in levels vanwege een bug. Je kunt nu nog maar 1 shop tegelijkertijd huren. Je kan end portals weer slopen met de speciale golden pickaxe. Vanaf morgen werken de statistieken bordjes weer.
 12. ChimpGamer

  Updates

  SkyBlock Hopper plugin geupdate. Alle bugs met MobHeads gefixed. Je krijgt nu wel je geld en je kan weer Blaze, Cave Spider, Enderman. Slime, Spider, Witch en Zombie Pigman skulls inruilen. Probleem met hoppers opgelost waardoor items verloren zouden raken. Creative De "Klik op mij!" npc's op spawn werken weer. Je kan weer een schematic maken met /schematics Hey, volgens mij zag ik een paar plots verderop nog een Dino! Algemeen We hebben gemerkt dat je pets niet meer kan berijden en niet meer op je hoofd kan zetten. We zijn bezig met een oplossing voor dit probleem en zullen dit hopelijk binnenkort hebben opgelost.
 13. ChimpGamer

  Updates

  SkyBlock MobHeads toegevoegd. Helaas hebben we door een bug in de minecraft server software de custom heads moeten weghalen voor nu. Dit probleem hebben we gerapporteerd en wachten nu op een oplossing. Op spawn kan je ze inruilen voor rewards. Deze rewards zijn nog relatief laag omdat de plugin nog in beta zit. Zodra we er zeker van zijn dat alle problemen zijn opgelost worden de rewards verbeterd. SellWands item is nu een stick. Dit hebben we veranderd omdat we van Golden Hoe in de toekomst een ander custom item van willen maken. Morgen vroeg is er tot uiterlijk 12 uur onderhoud gepland op SkyBlock. We gaan aandacht besteden aan een aantal system op SkyBlock die we niet zomaar kunnen updaten en dus problemen kunnen veroorzaken als we ze zomaar updaten vandaar dat we een onderhoud hebben gepland.
 14. ChimpGamer

  Updates

  Algemeen: Foutje met party bericht bij joinen. Giveaway alert gefixed. Lobby: Je ziet nu je huidige token saldo in het scorebord van de lobby. SkyBlock: Aantal problemen met warp opgelost. Items despawnen nu na 1 minuut. Als je een usershop of godlike shop verlengt worden je chestshops niet meer gereset. Chestshop limieten ingesteld. Klik hier om de limieten te checken! Oven limieten aangepast. Deze zijn een stuk redelijker. Klik hier om de limieten te checken! Mobs uit spawners stacken nu behalve op spawn. Eiland limieten document gepubliceerd Scoreboard aangepast Coinflip plugin toegevoegd. Problemen met hoppers verholpen voor nu. Het kan wel zo zijn dat sommige hoppers weer level 1 zijn. Hier kunnen wij helaas niets aan doen! Kleine performance aanpassingen.
 15. ChimpGamer

  Updates

  Algemeen: Een aantal problemen opgelost met torchie. Voornamelijk problemen met registreren. Die heel vervelende bug opgelost dat af en toe bij commands waar je : in gebruikt dat die Onbekend Commando aangeeft. SkyBlock: /sellhand is verplaats van godlike naar vip++. Godlike krijgt in de plaats van /sellhand het /shop command. Daarmee kunnen zij de shop openen waar ze maar willen. Eiland limieten bijgewerkt. Je mag nu maar maximaal 50 villagers, 25 iron golems en 250 itemframes op je eiland. Dit hebben we gedaan omdat we hebben gemerkt dat dit veel lag veroorzaakt en speler daar zelf geen rekening mee houden. Later gaan we dit heroverwegen om aan te passen. Fancy Join Motd toegevoegd. Sellwands toegevoegd in de tokenshop. Met sellwands kun je super snel de inhoud van kisten verkopen zo in de shop! Spelers die furnaces hadden ingesteld moeten deze helaas opniew instellen vanwege een update. Furnaces, Blast Furnaces en Smokers worden nu ondersteund door het /furnace command. Ook de ChestShops worden getroffen vandaag. Alle items boven de shops zijn verdwenen maar als je de shop even opnieuw maakt komen ze zo weer te voorschijn. Dit komt doordat ik systeem aanpassingen hebben gedaan voor toekomstige nieuwe functies. Prison: De limieten van de chestshops zijn gefixed.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...