Spring naar bijdragen

ChimpGamer

Admin
 • Aantal bijdragen

  92
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  40

Over ChimpGamer

Contact Methods

 • Discord
  ??????????#0251
 • Minecraft naam
  ChimpGamer

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

2594 profielweergaven
 1. ChimpGamer

  Updates

  Algemeen: - Ignore command werkt nu globaal. Als je een speler negeert dan negeer je die speler op al onze servers. De spelers die je voorheen genegeerd hebt zijn nu niet meer genegeerd. Survival: - Mending werkt nu ook met autopickup ingeschakeld! - Je kunt nu in-game spelers taggen in de chat (Gebruik @spelernaam). Dit is compatible met het ignore systeem. Help ons het systeem te testen en te verbeteren! Prison: - Er is een nieuwe verduidelijkte warp ores! Neem snel een kijkje door /warp ores te typen! Bedankt aan de bouwers!!!
 2. ChimpGamer

  Updates

  Survival: - Wool portals werken weer. - Statistieken bordjes werken weer. - Extra spatie uit de chat gehaald. - Kleur codes in chat en msg uitgeschakeld. Het is niet de bedoeling dat dit zomaar gebruikt kan worden. - Mogelijk enkele enchant bugs gefixed. Prison: - Vanaf VIP wordt je nu geinformeerd als je tools of armor durability onder de 10% komt. - Zodra je de vereiste kosten voor de volgende rank hebt bereikt komt in het scoreboard /rankup te staan.
 3. ChimpGamer

  Updates

  Survival: - AutoPickup, AutoSmelt en AutoBlock berichten opmaak gegeven. - Fixed RAW_IRON en RAW_GOLD die niet smelten met autosmelt. - Alle quest berichten op Nederlands gezet. - Chat tooltip toegevoegd. Prison: - /furnace set werkt nu ook op plots van andere als zij de allow-mobile-furnaces flag hebben ingeschakeld en je trust of add hebt op het plot.
 4. ChimpGamer

  Updates

  Survival: Als je zelf iets doet met shopkisten sign slopen/verkopen/kopen krijg je een legacy melding in de chat - Fixed Als je inv vol zit bij autopickup krijg je bij elk blokje een melding van een volle inv. - Cooldown van 5 seconden toegepast. Drowned zombies droppen geen copper - Fixed Het togglen van deathmessages gefixed 11 nieuwe vertaalde berichten ingesteld voor als spelers afk staan. Prison: Je kan nu weer meer dan 1 persoon trusten/toevoegen of weigeren van je plot. Het togglen van deathmessages gefixed Je kan nu je eigen skull kopen in de TC winkel. Je kan nu de functie /plot merge kopen in de TC winkel. Als iemand killt krijg je nu geen bounty meer op je naam. 11 nieuwe vertaalde berichten ingesteld voor als spelers afk staan. Lobby: Server bijgewerkt naar 1.17. Parkour systeem is het enige dat momenteel niet werkt. Wordt binnenkort gefixed.
 5. ChimpGamer

  Updates

  Prison Server bijgewerkt naar 1.17.1 Huidige (bekende) problemen: Repair Tokens. Er wordt gekeken of we deze nog kunnen fixen of dat hier een alternatief voor wordt gezocht. Als je gedood wordt door Drill Sergant dan staat er mogelijk een verkeerd deathmessage in de chat. AutoPickup. Het is mogelijk dat sommige blokken niet met autosmelt en/of autoblock werken. Als dat het geval is stuur dan even een mail naar [email protected] Er zijn veel meer blokken smeltable nu met autosmelt. Als je een bug hebt gevonden stuur dan even een mail naar [email protected] Survival Er zijn veel meer blokken smeltable nu met autosmelt.
 6. ChimpGamer

  Updates

  Survival Server bijgewerkt naar 1.17.1 Huidige (bekende) problemen: Woolportals. De plugin werkt niet meer op 1.17 en er wordt momenteel gewerkt aan een recode van de plugin die op 1.17 werkt. Stickers. Sommige stickers missen en worden door de loop der tijd opnieuw geplaatst. AutoPickup. Het is mogelijk dat sommige blokken niet met autosmelt en/of autoblock werken. Als dat het geval is stuur dan even een mail naar [email protected] Als je een bug hebt gevonden stuur dan even een mail naar [email protected]
 7. ChimpGamer

  Updates

  Creative Server is geupdate naar 1.17.1. BuildBattle werkt mogelijk niet. Het commando voor /pet is veranderd naar /pet gui Bugs melden via [email protected]
 8. ChimpGamer

  Updates

  SkyBlock: - Bug met stacked spawners opgelost. - Mobcoins worden nu opgeslagen als decimale getallen. - Looting enchant heeft nu invloed op het aantal mobcoins dat je kan krijgen van een mob. Survival: - Nieuwe deathmessages plugin. - Je kan deathmessages aan en uitzetten met /dm toggle. Dit wordt nu ook opgeslagen dus de volgende keer dat jij inlogd blijft het zoals jij het ingesteld had. Planning: Momenteel is er een focus om de servers te updaten naar 1.17.1. Daarom zal op 23-7-2021 de creative server offline zijn voor de update naar server versie 1.17.1. Het plan is om na de creative server de skyblock server te updaten naar 1.17.1. Deze update zal kort na de creative update volgen maar er is nog geen exacte datum bekend.
 9. ChimpGamer

  Updates

  Survival: Diverse problemen met hoppers opgelost waaronder de problemen met minecart hoppers naar hoppers met upgrades en een zeldzame bug dat items van het midden naar onder werden verplaats in een dubbele kist in plaats van boven naar beneden. SkyBlock: Chest access wordt nu gelogd door logblock. Ultragod spelers kunnen dit vanaf nu dus terug zien met /lb tool. [item] werkt nu ook met items in je "2de hand". Bug gefixed waardoor spelers zonder ultragod rank anvils op spawn niet meer kon openen. Diverse problemen met hoppers opgelost waaronder de problemen met minecart hoppers naar hoppers met upgrades. Prison Staffleden kunnen nu allemaal giveaways starten, wil je eens wat weggeven kunnen zij dus zorgen dat iemand willekeurigs wint. Gezien banktop scoreboard echt voor geen meter werkte (Beetje teveel nullen) is deze nu weg op spawn, ter vervanging kunnen jullie nu /bank top money of /bank top xp voor deze top. De anvils op spawn werken nu ook echt daadwerkelijk It'll be my last for a while!
 10. ChimpGamer

  Updates

  Survival: Server software en een aantal plugins bijgewerkt die wat bugs verhelpen. Villager dupe bug gefixed. Als een nieuwe speler een shop huurt waar chestshops van een andere speler in staan worden de bordjes gewist. Prison: Server software en een aantal plugins bijgewerkt die wat bugs verhelpen. Als een nieuwe speler een shop huurt waar chestshops van een andere speler in staan worden de bordjes gewist. Betere unbreakable anvils op spawn (hopelijk)
 11. ChimpGamer

  Updates

  Lobby: Bij het parkour in de lobby wordt nu je tijd bijgehouden. Behaal jij de snelste tijd? Creative: Nieuwe Deathmessages plugin geinstalleerd. De oude had wat problemen waardoor lange witte teksten in beeld kwamen. Je kan deathmessages aan en uitzetten met /dm toggle. Dit wordt nu ook opgeslagen dus de volgende keer dat jij inlogd blijft het zoals jij het ingesteld had. SkyBlock Nieuwe Deathmessages plugin geinstalleerd. De oude had wat problemen waardoor lange witte teksten in beeld kwamen. Je kan deathmessages aan en uitzetten met /dm toggle. Dit wordt nu ook opgeslagen dus de volgende keer dat jij inlogd blijft het zoals jij het ingesteld had. /dvs werkt weer. Hiermee kan je je eigen disguises zien. Een aantal bugs gefixed in het /disgui, /dismenu, disguisesmenu. Ook is het nu duidelijker welke filter is toegepast en is er een undis item toegevoegd waarmee je je disguise kan verwijderen. Thx @Jeroen123 Hoppers breken niet meer als je ze direct op de vanilla manier aan elkaar koppelt en er items doorheen laat stromen. Anvils op spawn zijn nu unbreakable.
 12. ChimpGamer

  Updates

  Creative: Verschillende plugin updates uitgevoerd. SkyBlock Je kan nu de vloer van je godlike shop veranderen! Nieuwe disguises! Klik hier om te zien welke disguises jouw rank heeft! /disgui, /dismenu, disguisesmenu toegevoegd. Thx voor het maken @Jeroen123 Verder zijn we vol op bezig met de voorbereidingen voor 1.17 en alles wat daar bij komt kijken!
 13. ChimpGamer

  Updates

  Prison Spelers die /afk hadden gekocht voor de reset kunnen dit commando weer gebruiken. SkyBlock Je kan nu mobcoins van je account opnemen in fysieke mobcoins met /mobcoins withdraw <amount>. Deze kan je dan opslaan in kisten, ruilen met anderen of verkopen op /ah. Telkens als een speler de mobcoin shop ververst komt er een melding in de chat dat de mobcoin shop ververst is. Leden van je eiland zouden nu je hoppers mogen aanpassen als jij hier rechten voor hebt gegeven. De droprate van mobcoins voor iron golem is verlaagd naar 15% en die van Witches verhoogd naar 20% omdat bij het balanceren van de droprates er geen rekening mee is gehouden dan de witch spawner alleen te koop is in de mobcoin shop.
 14. ChimpGamer

  Updates

  Survival Je kan nu "vanilla" suction gebruiken op de hoppers door "custom" suction uit te schakelen in het hopper menu. SkyBlock Je kan nu "vanilla" suction gebruiken op de hoppers door "custom" suction uit te schakelen in het hopper menu. Voor 50k coins kan de mobcoin shop worden ververst met kans op nieuwe rewards. Mobcoins worden niet langer opgepakt door hoppers! Creative Je kan nu weer kleuren gebruiken op een bordje vanaf vip++ Je kan nu weer armorstands plaatsen met het /ast commando vanaf vip++
 15. ChimpGamer

  Updates

  Algemeen Op alle gamemodes, incl. lobby onze join motd aangepast. Creative Schematics maken en laden werkt weer met /schematics Je ziet nu de selectie die je maakt met worldedit d.m.v. Particles. Godlike++ kan de omvang van een furniture nu zie als ze die willen plaatsen d.m.v. Particles. Meer informatie m.b.t. Deze functies volgt. SkyBlock Alle mobcoin commands geherprogrammeerd. We hebben ook 3 nieuwe commands toegevoegd aan de mobcoin commands. /mobcoins pay (hiermee kan je andere spelers betalen met mobcoins), /mobcoins top en /mobcoins grindtop. Een bug met /trade opgelost.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...