Spring naar bijdragen

ChimpGamer

Admin
 • Aantal bijdragen

  42
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  12

Over ChimpGamer

 • Rang
  Technisch aapje

Contact Methods

 • Discord
  ??????????#0251
 • Minecraft naam
  ChimpGamer

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

1423 profielweergaven
 1. ChimpGamer

  Updates

  Creative: Nieuwe Disguises: VIP++ krijgt de Pig disguise erbij! Godlike krijgt de Sheep disguise erbij! Godlike++ krijgt de Pillager disguise erbij! Ultragod krijgt de Panda disguise erbij! 🐼 Je kan eindelijk je eigen schematics opslaan! (Je kan dit vinden in het CreativeMenu) User kan 1 schematic opslaan. VIP kan 2 schematics opslaan. VIP++ kan 4 schematics opslaan. Godlike kan 6 schematics opslaan. Godlike++ kan 8 schematics opslaan. UltraGod kan 12 schematics opslaan. Pets werken weer. ElytraEffects werken weer. Aantal Vote problemen opgelost. Ook op Creative is het winter geworden. De spawn ligt nu helemaal onder de sneeuw! Thx @SUP3RK3V1N104 SkyBlock: De winter heeft ook SkyBlock getroffen. Vannacht was er een flinke sneeuw storm en die heeft de hele spawn ondergesneeuw 😮
 2. ChimpGamer

  Updates

  Creative: 1.14.4 update! yeey! Nieuwe blokken en nieuwe items. (Je kunt natuurlijk nog altijd met oudere clients verbinden maar dat wordt niet aanbevolen!) Nieuwe PvP plugin en verbeteringen bij /warp pvp. Helaas moeten we afscheid nemen van VoxelSniper maar wees niet getreurd! Die komt zeer binnenkort weer terug Ook is de DynMap voor een tijdje niet beschikbaar. Deze komt ook zeer binnenkort weer terug.
 3. ChimpGamer

  Updates

  Survival, SkyBlock, Prison Probleem met tokens in de tokenshop is opgelost.
 4. ChimpGamer

  Updates

  Survival Probleem met water en lava buckets opgelost. Deze zullen nu niet meer stacken. Je kan geen water meer plaatsen in de nether. (Dit was sws nooit de bedoeling maar om een of andere reden kon het toch). Probleem met 1.14.x clients opgelost. Je kan niet meer in de hoppers op claims waar je geen trust hebt. Probleem met Chat filter opgelost. Een aantal 1.13 glitches gefixed. Prison Probleem met 1.14.x clients opgelost. SkyBlock Probleem met 1.13.x en 1.14.x clients opgelost.
 5. ChimpGamer

  Updates

  Algemeen Je kan vanaf nu niet meer /survival1 gebruiken om naar survival te gaan. Inplaats daarvan kun je (al een langere tijd btw) /survival gebruiken. Dit hebben we besloten omdat er anders bepaalde problemen onstaan met onder andere de giveaway plugin. Ook hebben we het server menu aangepast en is Survival2 niet meer zichtbaar hierop. Problemen met de chat filter zijn ook opgelost. Ook zijn er een aantal problemen met de Anti-Cheat weer opgelost, hopelijk zijn er niet meer problemen bijgekomen Survival De Nether en de End zijn open en ja zeker met structures! In de nether is /speed niet toegestaan. In de End is /top, /speed, /jump, /dis, /j en /disguise niet toegestaan.
 6. ChimpGamer

  Updates

  Survival Je kan nu het commando /furnace & /oven tab-completen (Dat wil zeggen dat je het kan aanvullen met [TAB]. Bijv: Ik heb een oven ingesteld genaamd KoekenBakker dan kan ik /oven open Koe[TAB] doen en maakt hij er automatisch /oven open KoekenBakker van. Helaas hebben we de gehele autopickup plugin uit moeten schakelen omdat deze een "infinite loop" bevat en op 1.13 en 1.14 heel erg slecht werkt. Daarom zijn we nu opzoek naar een gloednieuwe. Weet jij toevallig een? Laat het ons weten! Backpack plugin bijgewerkt. TreeChop plugin bijgewerkt. Creative Probleem opgelost dat sommige spelers niet kunnen tpen. Voor de PvPer's onder ons hebben we op creative een /warp pvp gemaakt. Daarmee kun je pvp met wat je maar wilt. Prison Helaas hebben we de gehele autopickup plugin uit moeten schakelen omdat deze een "infinite loop" bevat en op 1.13 en 1.14 heel erg slecht werkt. Daarom zijn we nu opzoek naar een gloednieuwe. Weet jij toevallig een? Laat het ons weten! Backpack plugin bijgewerkt. TreeChop plugin bijgewerkt. Meer updates en extra's zullen deze week komen.
 7. ChimpGamer

  Updates

  Survival /furniture commands werken weer. Probleem opgelost met mob spawn range. Particles zijn terug? Het werkt nu iets anders en nog niet alle fucties zijn uitgedeeld. Het commando is /particles. Aantal problemen met het editen van warps opgelost. /tppos is uitgeschakel omdat er teveel misbruik van is gemaakt waardoor de server steeds bleef crashen. Creative Particles zijn terug? Het werkt nu iets anders en nog niet alle fucties zijn uitgedeeld. Het commando is /particles. Paar probleempjes opgelost met blockparticles Paar probleempjes met schematics opgelost. Sommige spelers konden niet inloggen op de server vanwege een error. Dit is nu ook opgelost!
 8. ChimpGamer

  Updates

  Survival Bug met spawn eggs gefixed. Je kan spawners vanaf nu stacken. Dat doe je door een spawner te plaatsen en daar om heen een andere spawner van hetzelfde type te plaatsen. Mob spawn limiet weer goed gezet. Een nieuwe commando /spawnerinfo. Hierdoor kun je informatie over een spawner stack opvragen.
 9. ChimpGamer

  Updates

  Survival Paar server settings aangepast waardoor de server iets smoother zou moeten lopen. We hebben Dagelijkse beloningen aan Survival toegevoegd. Je kunt je dagelijkse beloning ophalen bij spawn. Daar staat vanaf nu een NPC. De meeste weten het waarschijnlijk al maar AutoPickup is tijdelijk uitgeschakeld. Het bleef steeds crashes veroorzaken. We hebben AutoSmelt & AutoBlock wel nog ingeschakeld. Paar kleine probleempjes met het bekijken van 1.13 chunks op de dynmap opgelost.
 10. ChimpGamer

  Updates

  Survival Hopper systeem bijgewerkt. Ze zouden nu onderwater moeten functioneren. Ook zijn er wat duplication bugs gefixed en een probleem met de filter. Het zou kunnen dat je de filter opnieuw moet instellen! Een probleem met skulls opgelost. Een paar probleempjes met warps zouden zijn opgelost. Een probleem met de entity limiter is opgelost. De zand mine bij /warp zand is gefixed. Ik moet alleen nog kijken naar het probleem met de schep. Kamiel heeft een sjieke tokenshop gemaakt. Kleine probleempjes met de wool portals opgelost. Naast het oplossen van problemen hebben we ook geconstateerd dat de crashes van survival1 voornamelijk wordt veroorzaakt door de autopickup plugin. Hier wordt naar gekeken maar als we het niet kunnen oplossen zijn we helaas genoodzaakt om deze functie of zelfs de hele plugin uit te schakelen.
 11. ChimpGamer

  Updates

  Survival Survival draait nu op 1.13.2. Heleboel veranderingen dus. Vanaf nu wordt dus ook de 1.13.2 client aangeraden om op deze server te spelen. De warp plugin heeft een grote update gehad. Sommige server warps zijn verdwenen maar die komen nog terug. Het kan zijn dat er nog wat problemen zijn met de plugin dus wees er nog voorzichting mee. De problemen met voten zijn opgelost. Het Hopper systeem dat lang geleden is beloofd is dan nu eindelijk hier! Je kan er al gebruik van maken. Uitleg hierover zal later hier op het forum volgen. Ook Survival draait nu op het nieuwe permission systeem. Nieuwe Anti-Cheat. Nieuwe TreeChop plugin met een cool effect. *Pas op! Daar gaat een boom vallen!* Er zijn ook een aantal dingen die niet meer werken: De sign portals werken niet meer. We hebben besloten dat deze worden vervangen door de wool portals dus je kan nu vanaf godlikeplus woolportals maken en users kunnen deze gewoon gebruiken. Het shout command werkt niet meer. We zijn nog bezig met een vervanger voor dit command. /pp voor particles werkt ook niet meer. We zoeken hier nog een vervanger voor. Kamiel kan geen Giveaway starten >:D
 12. ChimpGamer

  Updates

  Algemeen TorchCraft ondersteund vanaf vandaag de MineCraft 1.14.2. Paar probleempjes met voten opgelost. TokenSysteem verbeterd waardoor het een stuk sneller moet zijn (Scheelt eigenlijk maar zo'n 80 milliseconden :P). SkyBlock Bugs met stacker plugin geupdate. We hebben nu dagelijkse beloningen. Op de spawn staat een NPC waar je dagelijkse beloningen kunt claimen.
 13. ChimpGamer

  Updates

  SkyBlock Het nieuwe permission systeem draait nu ook op SkyBlock. Als je problemen ondervindt met permissions meldt het dan even! /anvil command werkt weer. Nieuwe AntiCheat op SkyBlock. Paar problemen met tab-complete opgelost. Een aantal plugins bijgwerkt voor betere stabiliteit.
 14. ChimpGamer

  Updates

  Creative Meeste berichten van WorldEdit & VoxelSniper zijn nu Nederlands. Users hebben nu bepaalde WorldEdit commands ○ //wand ○ //pos1 & //pos2 ○ //set ○ //replace ○ //overlay ○ //move ○ //center ○ //undo ○ //redo ○ //desel ○ /unstuck Bepaalde type blokken kun je nu niet meer plaatsen met WorldEdit i.v.m. misbruik. Nieuwe rechten voor WorldEdit toegevoegd aan de ranks. Meer info hier over later in de winkel. TabComplete werkt nu op meer commands. Het secret blocks menu werkt weer naar behoren.
 15. ChimpGamer

  Updates

  SkyBlock: Omdat de meeste het toch een stuk prettiger vonden om een traditionele auction te hebben is die weer terug! Je kan een veiling starten met /auction start en bieden op een veiling stuk met /bid. Ook hebben we vanaf vandaag een VoteParty. We hebben dit ingesteld op 30 votes op het moment. Bij 30 votes krijgt iedereen een beloning. Daarnaa begint de teller weer bij 0. De Skyblock top 10 hologram, de scorebord score bordjes & de nether mine hebben een kleine update gehad.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...