Spring naar bijdragen

ChimpGamer

Admin
 • Aantal bijdragen

  30
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  6

Over ChimpGamer

 • Rang
  Nieuw

Contact Methods

 • Discord
  ??????????#0251
 • Minecraft naam
  ChimpGamer

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

1041 profielweergaven
 1. ChimpGamer

  Updates

  SkyBlock: Omdat de meeste het toch een stuk prettiger vonden om een traditionele auction te hebben is die weer terug! Je kan een veiling starten met /auction start en bieden op een veiling stuk met /bid. Ook hebben we vanaf vandaag een VoteParty. We hebben dit ingesteld op 30 votes op het moment. Bij 30 votes krijgt iedereen een beloning. Daarnaa begint de teller weer bij 0. De Skyblock top 10 hologram, de scorebord score bordjes & de nether mine hebben een kleine update gehad.
 2. ChimpGamer

  Updates

  SkyBlock: Entities als mobs & items worden nu gestacked. Bij mobs wordt rekening gehouden met verschillende dingen waaronder: getemde mobs & mobs die je kan fokken. Ook Spawners kun je nu stacken! Door spawners van hetzelfde typen naast elkaar te plaatsen komen ze samen. Voten is weer gefixed en we zijn overgestapt naar nieuwe plugins maar daar zul je nu nog niets van merken. Het systeem dat de portals verzorgde is vervangen met een beter systeem. ChopTree is ook vervangen. Je krijgt nu een fancy animatie als je een boom omhakt! Het command /opdracht(en) heeft een nieuw menu gekregen! Laat ons weten wat jullie vinden van het stacken en misschien passen we het ook toe op de andere servers!
 3. ChimpGamer

  Teleurstelling...

  Nou, over de teleurstelling. Jullie kunnen deze kerst in iedergeval als jullie zin hebben genieten van een stukje TorchCraft geschiedenis op Games.
 4. ChimpGamer

  HAHA

  #4 HAHA
 5. ChimpGamer

  Armor stand poses

  Op Creative is dit vanaf VIP++ al mogelijk. Het zit namelijk in het Creative Menu. Maar wat op Prison wordt gedaan is helemaal een Monk en comp natuurlijk
 6. ChimpGamer

  Slecht ticket systeem

  Het idee van een report command is nog zo slecht niet alleen de gedachte er achter is niet efficient. Ik zou het geen report command noemen maar een helpop command. Dat command zou je dan alleen kunnen gebruiken als er staff op de server aanwezig is. Ook heb je dan een cooldown van x aantal minuten en moet je reden voor een helpop x aantal woorden bevatten om geldig te zijn. Het is maar een voorbeeld van een efficient staff help command. (Misschien dat jullie dan met betere ideeën komen).
 7. ChimpGamer

  SkullHunt

  Dan vind ik het zeer vreemd dat het bij alle andere wel gewoon heeft gewerkt.
 8. ChimpGamer

  SkullHunt

  Ik had duidelijk gezegd dat je als reward geen VIP rank kreeg maar een VIP kit voor 1 uur en WorldEdit werkt ook maar voor 1 uur alleen op de plots waar jij bouw rechten hebt. Waarschijnlijk heb je dit niet mee gekregen omdat je zo weer weg was. Verder wil ik hier ook niet op in gaan!
 9. ChimpGamer

  Banner zoektocht

  Het is prison wat verwacht je. Sws heeft Monk al jaren ervaring in de bak dus dat zal voor hem een kipnugget van eigen kip zijn
 10. ChimpGamer

  SkullHunt

  Hey allemaal, Vandaag hebben we iets nieuws uitgebracht op Games genaamd skullhunt. Je zou het kunnen zien als een nieuwe game maar tijdelijk. Nou even over de game zelf. Het doel van de game is dat je opzoek gaat naar halloween skulls die versprijd zijn over de games lobby, de normale creative spawn en de creative godlike spawn. Als je 10 skulls hebt gevonden wordt je beloond met 10 coins, bij 20 skulls 20 coins en bij 25 skulls krijg je 2 keys. Met die 2 keys kun je een crate openen. Als je 25 skulls hebt gevonden heb je alle skulls gevonden! De Game zal waarschijnlijk eindigen op 1 November. Je krijgt 2 tips. 1ste Tip alle skulls hebben een halloween skin. 2de Tip als er particles van een skull afkomt zie je dat je die an hebt gevonden. LET OP! Als je die keys niet krijgt of er zijn problemen mee. Meld het dan even! Veel skullhunt plezier! De skullhunt is afgelopen! Gefeliciteerd aan iedereen die alle skulls wist te vinden!
 11. ChimpGamer

  plot gegrieft maar niemand kan dat?

  Hey smileyman03, Je kunt het beste een ticket maken en daar meer informatie bij opgeven zodat we kunnen kijken of het mogelijk is om je plot te herstellen met een backup.
 12. ChimpGamer

  Creative -> Games

  Hey allemaal, Verhuizing is voltooid! Als je problemen hebt met je rank stuur een mail! Vandaag hebben we Games met succes geupdate naar 1.12.2. Zoals jullie waarschijnlijk al weten gaat Creative naar Games verhuizen. Morgen rond 13:00 gaat Creative uit en Games wordt whitelisted. In die tijd wordt de data van Creative overgezet naar Games. De huidige plotwereld wordt opgeslagen maar zal niet meer toegankelijk zijn voor jullie. Als je een plot had op de oude plotwereld en je die graag op een Creative plot zou willen stuur dan een mailtje naar [email protected] met je Minecraft naam en plot-id (Als je die nog weet) dan wordt je plot zo snel mogelijk overgezet. LET OP! Je Creative plot zal niet verloren gaan! Zodra alles is geregeld gaat de whitelist van Games en kunnen jullie allemaal gezellig op Games spelletjes komen spelen en natuurlijk Creative. Eventueel kunnen er bugs zijn maar ik hoop van niet maar als ze er zijn stuur dan een mailtje naar [email protected]
 13. ChimpGamer

  Nieuwe moderator!

  Bedankt allemaal. En btw het is Developer is mod kleurtjes ?
 14. ChimpGamer

  kijken hoeveel hi!\''s we kunnen krijgen

  Hiiiiii
×