Spring naar bijdragen

ChimpGamer

Admin
 • Aantal bijdragen

  74
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  29

Alles door ChimpGamer geplaatst

 1. ChimpGamer

  Updates

  SkyBlock Nieuwe bugs met Coinflip opgelost! Overgestapt op een nieuw spawner systeem. Alle spawner die actief zijn die zijn geconverteerd. Als je spawners in je inventory, chest, enderchest of backpack hebt plaats deze dan NIET! Maak een ticket aan of stuur een bericht in de TC discord (je kan mij taggen) met de vraag of iemand die voor je kan inruilen. Als je deze plaatst kunnen we hem NIET meer inruilen. In de TC winkel in-game kan je nu in de Trade Shop je oude elytra omruilen. Ik heb er 2 oude exemplaren ingezet die eventueel matchen met die van jouw. Als je elytra schade heeft en je kan hem niet repareren vraag dan aan iemand in-game die dat eventueel voor jou wilt doen. Nieuwe feature toegevoegd aan sellwands. Als je iets verkoopt kun je met de muis op de kassabon gaan slaan zodat je ziet hoeveel x items hebben opgebracht. De stats van een spawner kan je nu zien door Shift-click op een spawner te doen. Hier zie je veel details over je spawner(s). Maximale spawner stack aantal van 5 naar 12 verhoogd. Door een aantal wijzigingen zouden de server performance een stuk beter moeten zijn onder load.
 2. ChimpGamer

  Updates

  Lobby Server bijgewerkt naar 1.16.4 Portalen werken momenteel niet. SkyBlock Vanaf morgen zou de Coinflip broadcast niet 2x coins moeten bevatten en die &6 niet moeten tonen. Ook in het coinflip menu zou &6 niet moeten worden getoont. Survival De voteparty is nu bij 35 votes in plaats van 45 votes
 3. ChimpGamer

  Updates

  SkyBlock Server bijgewerkt naar 1.16.4 Heleboel problemen met CoinFlip opgelost maar nu is de vraag, verlies je nog steeds geld? Laat het ons weten! Na de restart komende nacht zouden blazes weer moeten spawnen in de nether! Ignore in server chat werkt nu. Survival Chestshop items zouden na de restart komende nacht weer moeten werken. Iemand was zo leuk om AIR te verkopen. Haha lol
 4. ChimpGamer

  Updates

  Algemeen Verschillende bugs opgelost. We hebben gemerkt dat sommige problemen hebben met Party. Dit wordt ook zsm opgelost! SkyBlock Een aantal chat en filter bugs opgelost (Nog niet allemaal). Aankopen in de mobcoin shop wordt nu gelogd. Mobcoins uitgegeven statistieken zouden moeten werken nu. Creative Server bijgewerkt naar 1.16.4. WorldEdit bijgewerkt. VoxelSniper is terug! (Alleen nog niet beschikbaar) Survival Bij het huren van een gebruikte shop zouden de chestshop bordjes weer moeten verdwijnen.
 5. ChimpGamer

  Updates

  SkyBlock /cartographytable command toegevoegd aan VIP++ (Klik hier voor meer info over cartographytable) /grindstone command toegevoegd aan Godlike (Klik hier voor meer info over grindstone) /smithingtable command toegevoegd aan Godlike++ (Klik hier voor meer info over smithingtable) /loom command toegevoegd aan Godlike++ (Klik hier voor meer info over loom) /stonecutter command toegevoegd aan Ultragod (Klik hier voor meer info over stonecutter) Survival 1.16.3 clients worden nu toegelaten op de server. AntiCheat bijgewerkt vanwege problemen.
 6. ChimpGamer

  Updates

  SkyBlock /ignore en /ignorelist werken weer. Generator systeem is bijgewerkt /is generator. Je moet de generators nu kopen met geld. Ook kan je nu kiezen welke generator je wilt activeren op je eiland. Meer informatie zal volgen op hulp.torchcraft.nl. Een bug met /tell gefixed. Vanaf morgen zouden er ook meer monsters spawnen in de nether.
 7. ChimpGamer

  Updates

  SkyBlock /msg en /r werken weer. Aan de andere chat tools wordt momenteel nog gewerkt. Omdat Zombie Pigman spawners niet meer werken in 1.16 is er in de winkel een trade shop gemaakt waar je een spawner kan inruilen voor de aankoop kosten (325000 coins). Je kan hoppers breken bij /warp shops. We hebben gemerkt dat er problemen zijn met de enchants die op sommige Elytra's zitten en momenteel zijn we opzoek naar een oplossing.
 8. ChimpGamer

  Updates

  SkyBlock De server is eindelijk bijgewerkt naar 1.16.3! Slaapeloze nachten (Letterlijk). Het warp menu is een beetje buggy en hier wordt aan gewerkt. [item] in de chat werkt momenteel niet met 1.16. Problemen melden via ticket. Dit kan via http://help.torchcraft.nl/ of [email protected]
 9. ChimpGamer

  Updates

  SkyBlock /redeem command toegevoegd om mcmmo credits te verzilveren. McMMO credits kan je in de mobcoins shop kopen als ze daar beschikbaar zijn (Items in de mobcoin shop veranderen iedere 24 uur). /thru & /ptime toegevoegd aan Godlike++ 2x compressed cobblestone kun je nu ook ruilen in de winkel. Spawners op spawn functioneren weer als normaal.
 10. ChimpGamer

  Updates

  Lobby Je kan nu met beide muisknopper klikken op een NPC om de server te joinen. SkyBlock Twee nieuwe NPC's zijn op spawn geplaats. Kits & Warps. Vanaf 19-09-2020 zal het niet meer mogelijk zijn om compressed cobble stone te maken. Voor die tijd kun je de cobblestone terug zetten naar normale cobblestone. Na die datum wordt er een tradeshop opgezet waar je als nog je cobble stone kunt wisselen. Deze zal een tot twee maanden beschikbaar zijn. Creative Server bijgewerkt naar 1.16.3. BlockParticles kunnen weer gebruikt worden vanaf godlike.
 11. ChimpGamer

  Updates

  Part 2 SkyBlock Nieuw home systeem. Alle homes zijn omgezet naar dit nieuwe systeem. Het /homes command is qua layout hetzelfde geblezen maar functioneert nu beter. Bugfixes voor eiland biomes. Sellwands afkomstig van kits glitchen niet meer.
 12. ChimpGamer

  Updates

  Part 1 SkyBlock SkyBlock Levels systeem verbeterd. Skulls laden nu in /is top en je kunt zelfs meer statistieken van je eigen statistieken zien door op je eigen skull te klikken! SellWands hebben een nieuwe functie. Als je ermee op een container (kist, shulkerbox, etc) slaat zonder te shiften dan zie je hoeveel verkoopbare items erin zitten en hoeveel ze het in totaal waard is. MobCoins toegevoegd. Voor meer informatie zie: http://help.torchcraft.nl/skyblock2/mobcoins Nieuwe /warp warzone toegevoegd. Thx @Jeroen123. Er zijn nog een aantal problemen waar aan gewerkt wordt.
 13. ChimpGamer

  Updates

  Creative Creative server geüpdate naar 1.16.2. Schematics plakken werkt weer. ChatFormat is weer normaal dus je naam is niet meer wit. SkyBlock MobHeads droppen niet meer. De Handelaar NPC blijft nog een tijdje staan. Binnenkort komen we met iets nieuws en beter in de plaats voor dit.
 14. ChimpGamer

  Updates

  Creative Creative server geüpdate naar 1.16.1. Het Creative/Plot menu aangepast. Particles zullen hopelijk binnenkort beschikbaar zijn in het menu! Het home systeem is verbeterd. Het menu is qua uiterlijk niet veranderd maar wel is stabieler geworden.
 15. ChimpGamer

  Updates

  Skyblock Standaard Warp icoon is nu een Gras Blok inplaats van je eigen hood. Dit is om toekomstige problemen te voorkomen. Je kan weer experience ruilen via /trade maar niet meer in levels vanwege een bug. Je kunt nu nog maar 1 shop tegelijkertijd huren. Je kan end portals weer slopen met de speciale golden pickaxe. Vanaf morgen werken de statistieken bordjes weer.
 16. ChimpGamer

  Updates

  SkyBlock Hopper plugin geupdate. Alle bugs met MobHeads gefixed. Je krijgt nu wel je geld en je kan weer Blaze, Cave Spider, Enderman. Slime, Spider, Witch en Zombie Pigman skulls inruilen. Probleem met hoppers opgelost waardoor items verloren zouden raken. Creative De "Klik op mij!" npc's op spawn werken weer. Je kan weer een schematic maken met /schematics Hey, volgens mij zag ik een paar plots verderop nog een Dino! Algemeen We hebben gemerkt dat je pets niet meer kan berijden en niet meer op je hoofd kan zetten. We zijn bezig met een oplossing voor dit probleem en zullen dit hopelijk binnenkort hebben opgelost.
 17. ChimpGamer

  Updates

  SkyBlock MobHeads toegevoegd. Helaas hebben we door een bug in de minecraft server software de custom heads moeten weghalen voor nu. Dit probleem hebben we gerapporteerd en wachten nu op een oplossing. Op spawn kan je ze inruilen voor rewards. Deze rewards zijn nog relatief laag omdat de plugin nog in beta zit. Zodra we er zeker van zijn dat alle problemen zijn opgelost worden de rewards verbeterd. SellWands item is nu een stick. Dit hebben we veranderd omdat we van Golden Hoe in de toekomst een ander custom item van willen maken. Morgen vroeg is er tot uiterlijk 12 uur onderhoud gepland op SkyBlock. We gaan aandacht besteden aan een aantal system op SkyBlock die we niet zomaar kunnen updaten en dus problemen kunnen veroorzaken als we ze zomaar updaten vandaar dat we een onderhoud hebben gepland.
 18. ChimpGamer

  Updates

  Algemeen: Foutje met party bericht bij joinen. Giveaway alert gefixed. Lobby: Je ziet nu je huidige token saldo in het scorebord van de lobby. SkyBlock: Aantal problemen met warp opgelost. Items despawnen nu na 1 minuut. Als je een usershop of godlike shop verlengt worden je chestshops niet meer gereset. Chestshop limieten ingesteld. Klik hier om de limieten te checken! Oven limieten aangepast. Deze zijn een stuk redelijker. Klik hier om de limieten te checken! Mobs uit spawners stacken nu behalve op spawn. Eiland limieten document gepubliceerd Scoreboard aangepast Coinflip plugin toegevoegd. Problemen met hoppers verholpen voor nu. Het kan wel zo zijn dat sommige hoppers weer level 1 zijn. Hier kunnen wij helaas niets aan doen! Kleine performance aanpassingen.
 19. ChimpGamer

  Updates

  Algemeen: Een aantal problemen opgelost met torchie. Voornamelijk problemen met registreren. Die heel vervelende bug opgelost dat af en toe bij commands waar je : in gebruikt dat die Onbekend Commando aangeeft. SkyBlock: /sellhand is verplaats van godlike naar vip++. Godlike krijgt in de plaats van /sellhand het /shop command. Daarmee kunnen zij de shop openen waar ze maar willen. Eiland limieten bijgewerkt. Je mag nu maar maximaal 50 villagers, 25 iron golems en 250 itemframes op je eiland. Dit hebben we gedaan omdat we hebben gemerkt dat dit veel lag veroorzaakt en speler daar zelf geen rekening mee houden. Later gaan we dit heroverwegen om aan te passen. Fancy Join Motd toegevoegd. Sellwands toegevoegd in de tokenshop. Met sellwands kun je super snel de inhoud van kisten verkopen zo in de shop! Spelers die furnaces hadden ingesteld moeten deze helaas opniew instellen vanwege een update. Furnaces, Blast Furnaces en Smokers worden nu ondersteund door het /furnace command. Ook de ChestShops worden getroffen vandaag. Alle items boven de shops zijn verdwenen maar als je de shop even opnieuw maakt komen ze zo weer te voorschijn. Dit komt doordat ik systeem aanpassingen hebben gedaan voor toekomstige nieuwe functies. Prison: De limieten van de chestshops zijn gefixed.
 20. ChimpGamer

  Suggesties & Feedback!

  Beste Skyblockers, Skyblock 2.0 is nu al een poosje online en we zien dat het enorm heeft aangeslagen! We zijn blij met de grote hoeveelheid spelers die geniet van de nieuwe update. Om Skyblock nog beter te maken hebben we een formulier gemaakt met een paar vraagjes aan jullie. En uiteraard staat er een beloning tegenover! Uit alle mensen die het formulier netjes en op basis van opbouwende feedback hebben ingevuld worden vijf winnaars gekozen voor een paar leuke prijzen! Wat de prijzen zijn? Nou om eerlijk te zijn gaan we die niet bekend maken maar wat we wel kunnen verklappen is dat ze uit in-game items bestaan. De prijzen zijn dus een verassing. Met jullie feedback willen we Skyblock nog leuker maken! Klik hier om naar het formulier te gaan: Let op: Je kunt prijzen winnen tot 31 maart 23:59. Formulieren die later worden ingeleverd maken geen kans op een prijs. Heel erg bedankt, en tot snel in-game! Groetjes, Het Skyblock team, werken23, SirRohan en TheIdiotManiac
 21. ChimpGamer

  Updates

  Algemeen: Torchie heeft een update gekregen waardoor zijn functies net ietsjes beter functioneren nu en hij een paar nieuwe features heeft. SkyBlock: Als je een spawner probeert te breken zonder silktoch pickaxe krijg je nu een melding. Teleporteer systeem geupdate. Aantal andere commands geupdate. Oude Cheque plugin uitgeschakeld. Godlike kan nu /pweather gebruiken om persoonlijk weer in te stellen. Die vervelende groene berichtjes in de chat zijn weg. Paar aanpassingen in de shop doorgevoerd. Ultragod kan nu schilderijen aanpassen (Shift klik op het schrilderij en scrollen om te veranderen) Speef toegevoegd. PvP toegevoegd. Blockwaardes veranderd. Ice van 5 naar 2, packed ice van 5 naar 4 en blue ice naar 6 Fishing getweaked Creative: VIP kan nu /distance gebruiken om afstanden te meten. Godlike kan nu met /jump een stukje springen. Prison: Nieuw command /autosell toegevoegd aan ultragod++. Dit verkoopt als je items die je in de shop kan verkopen iedere 60 seconden automatisch! Bij de meeste mines de holograms terug gezet.
 22. ChimpGamer

  Updates

  SkyBlock: User en godlike shops werken weer op spawn! Ook werken de cobblegens en anvils weer. UltraGod kan nu weer /jump gebruiken. Als je met je muis in de chat op iemand's prefix gaat staan kan je een aantal statistieken van die speler zien. /disgui toegevoegd voor de spelers die dat fijn vinden. Ghasts zouden geen schade meer moeten doen aan je nether eiland.
 23. ChimpGamer

  Updates

  SkyBlock: Ultragod kan nu /signedit. Hiermee kun je bordjes editen 😮 Bug gefixed waardoor spelers gratis eiland resets kregen. Generator percentages geprefectioneerd 👌 Vanaf godlike kun je fly en die gaat nu automatisch aan! Ook bij Login! Probleem opgelost met foxes, villages en snow golems waar bepaalde functies niet meer van werkte. /is generator level en /is generator levelsall duidelijker gemaakt qua kleuren. Probleem met een plugin opgelost die crashes kon veroorzaken. /is chat is terug! De plugin waar je cheques mee kon maken is uitgeschakeld vanwege een duplication bug. Hier hebben we een nieuwe vervanger voor /cheque. fox spawn egg bij de shepherd challenge toegevoegd hopper challenges minder duur gemaakt 7 nieuwe challenges toegevoegd. Prison: Je kunt nu /sellall hand en /sellall <material> gebruiken om alleen alles van een bepaald blok te verkopen. (Wat ben ik toch geweldig! 🤩)
 24. ChimpGamer

  Updates

  Het regent updates deze maand! 🌧️ SkyBlock: Op /ah sell staat nu een cooldown van 5 seconden om te voorkomen dat de hele chat wordt ondergespamt. Ultragod heeft een nieuwe disguise! Panda panda panda! Prison: Lagg issues zijn gefixed. Prison draait nu lekker smooth (en zacht 😏). Alle mines zijn gefixed. /sellhand & /sellall werkt weer. Spelers kunnen nu het nieuwe chestshop systeem gebruiken. Klik hier voor meer informatie.
 25. ChimpGamer

  Updates

  SkyBlock: Van alle spelers die items zoals kersttorches en elytra's hadden op gegeven zijn overgezet. Via een ticket kan ik eventueel nog regelen dat je je kersttorches of elytra kan krijgen op de nieuwe server. Doe dit optijd! Aantal items dat je kan verkopen in veilingshuis verhoogt per-rank. Kleine verbeteringen aan warp menu toegepast. Vanaf vip kun je /ext. Hiermee kun je jezelf blussen als je in brand staat. Je kunt nu ook /repair gebruiken in plaats van fix. Spelers kunnen nu balance van andere opvragen d.m.v. /bal [naam] Tab wordt nu georderd op rank. Prison: Helaas maar het is waar. Prison is 1.15.2! Ook prison heeft nu de overgang gemaakt (lol). Hierdoor zijn er een aantal dingen veranderen en werken sommige dingen niet meer. Wees gerust, troes en age gaan dit verder oppakken en waar het nodig is dingen duidelijker maken hoe en wat nu werkt. Geen 1.8 pvp meer 😮 Performance boost! That's more like it! Pet bugs zijn eindelijk gefixed. Nu kun je dus weer lekker kloemelen met die gekke pets! Creative: Bij een aantal plots de weg gefixed. Deze was van quartz blokken. Bij vele wegen is dit nog steeds het geval maar ik ga proberen bij zoveel mogelijk plots dit te fixen!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...