Spring naar bijdragen

Saizis

UltraGod++
 • Aantal bijdragen

  120
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  7

Over Saizis

 • Rang
  Vast lid

Contact Methods

 • Minecraft naam
  Saizis

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

1907 profielweergaven
 1. Saizis

  Ideeën voor Prison update!

  Laten we wel even voorop stellen dat iedereen zijn of haar mening mag en kan geven over dit onderwerp. Diepte van een peuterbad of niet. Je kan niet heel makkelijk aan een OP mending setje komen. Een mendingboek doet nog steeds 50k of meer. Je moet er voor vissen en kost tijd om te verzamelen. Ook andere enchants zijn random. Gevolg: Mensen gaan geen pvp spelen met dat setje, maar verkiezen (grotendeels) de simpelere setjes. Die in de economie weinig tot niks doen. Op die manier behouden ze hun beste gear. Hier en daar een uitzondering daargelaten. Spelers zijn trots en gehecht aan hun OP gear. Niet dat ik ze ongelijk geef dat ze het doen. Laat ik dat ook voorop stellen. 1. Het heeft niks te maken met de items die users droppen, maar de kill. De kill voor het team. Of om topscorer te worden. Kortom het geliefde k/d ratio. 2. Straffen/aanspreken zou een optie kunnen zijn mocht het doorgevoerd worden. 3. Dat is wel heel makkelijk gezegd. Als je als user nieuw binnenkomt en er wordt je van alles beloofd dan ga je eerder overstag dan je denkt. Meerdere malen voor zien komen. Was voor het aantal spelers op prison ook niet erg fijn. Laten we ook niet vergeten dat Pvp door Minecraft zelf ook grotendeels om zeep is geholpen door de focus te verleggen naar bouwen en blokken ipv het vechtsysteem. Ik denk als je het op prison weer terug wil krijgen je geen teams meer moet hebben. Geen allianties. De gangs niet of nauwelijks laten meetellen om samen te kunnen werken en er een soort last person standing van moet maken die dan eventueel beloond wordt en met drops aan. Gelijke setjes voor iedereen voor de game begint. Dan komt het echt aan op je skills en de drang om te winnen. Daar pak je naar mijn mening de meeste spelers mee. KitPvP maar dan net iets anders. Of een soort hunger games op kleine schaal. Misschien dat we daar ook op kunnen voortborduren qua ideeën?
 2. Saizis

  Ideeën voor Prison update!

  Drops aan heeft in het verleden weinig goeds gebracht of toevoeging gehad voor de gamemode. Het teamen bleef en het werd een sport om nieuwe users de arena in te krijgen voor kills. De meeste pvp spelers hebben al een OP setje qua gear. Waarom zullen ze dat gaan riskeren om kwijt te raken? Dat de behoefte er is om weer te kunnen pvpen snap ik, maar ik zie het door de drops aan te zetten niet gebeuren.
 3. Saizis

  Paashaas-Ei Giveaway

  Hahahaha. Goed bezig. Op naar de 100+?
 4. Saizis

  Paashaas-Ei Giveaway

  Hey Name_For_Me. Wauw. Superblij dat ik gewonnen heb. Ik ga je online opsporen voor de overdracht hahaha. Nogmaals bedankt voor de leuke winactie. Ook bedankt aan de mensen die hebben meegedaan. We zijn een heleboel paasfeitjes rijker geworden met zijn allen :D.
 5. Saizis

  Paashaas-Ei Giveaway

  Thnx Gigakoos :D. Het zou verboden moeten worden om de paaseieren zo lekker te maken. Je blijft er van eten. Hoeveel eieren heb je ondertussen op?
 6. Saizis

  Paashaas-Ei Giveaway

  Allereerst. Wederom een leuke weggeefactie en het ei ziet er geweldig uit. ?. Het vinden van een paasfeit is nogal lastig. Niet omdat ze er niet zijn maar het zijn er zoveel ?. Mijn feit: 76% van de mensen die een paashaas van chocolade krijgen eten als eerste de oren op. Greetz Saizis
 7. Saizis

  GIVEAWAY: Iron Farm S2

  Gefeliciteerd @alwaysrobin. Veel plezier met je nieuwe Ironfarm. Mijn complimenten voor de leuke winactie @Estrulta. Altijd leuk om dit voorbij te zien komen ?.
 8. Saizis

  GIVEAWAY: Iron Farm S2

  Er zijn ongeveer 14.000 schapen op Texel. Leuk feitje erbij (Vind ik dan) is dat er ongeveer net zoveel schapen als mensen wonen op Texel. Of dat het feitje is waar je op doelt weet ik niet ?
 9. Saizis

  Villagers met skulls XDDDD

  Leuke Foto! Staat jullie goed die skulls hahaha.
 10. Mijn mening is dat de oude prison map niet terug gaat keren. Om de redenen zoals hierboven aangegeven. Onstabiel. Verouderd en niet lekker speelbaar. Ook met het oog op de toekomst plannen van Prison is het niet mogelijk terug te keren naar de oude wereld. Wellicht kunnen we goede elementen van de oude prison map terug brengen naar de nieuwe?
 11. Altijd leuk om een goede discussie te zien voor de gamemode Prison. De kans dat de oude map gaat terugkeren is denk ik nihil. De map is zoals aangegeven verouderd en er is te vaak aan gesleuteld om lekker stabiel te kunnen draaien. Het is wel zo dat Torchcraft zich moet blijven ontwikkelen om aantrekkelijk te zijn en te blijven in de huidige minecraft server markt. Één van de redenen dat Prison nu een Semi open wereld is. Waar ik wel benieuwd naar ben (en ik denk de rest van het Prison team ook) is welke elementen jullie echt goed dan wel fijn vonden aan de oude Prison map. Wellicht kunnen we dat meenemen in het huidige plan hoe wij Prison willen gaan vormgeven. Dat wij niks met jullie input doen is niet helemaal waar. Input vanuit jullie wordt meegenomen in overleggen en waar het kan proberen wij het ook door te voeren om jullie zoveel mogelijk tegemoet tekomen. Helaas is dit niet altijd mogelijk. Het is de bedoeling dat er een goede balans tussen oude en nieuwe elementen op Prison te vinden zal zijn zodat zowel de oude garde als de nieuwe generatie boeven plezier aan Prison kunnen beleven. Nogmaals. Welke elementen vonden jullie fantastisch aan de oude prison wereld? Groeten Saizis
 12. Saizis

  Dit gaat me echt te ver

  Hey Hoi Peter17 Ik snap je gedachtengang maar ik zal het proberen uit te leggen waarom het woord homo toch in de chatfilter staat. Torchcraft wil graag een fijne en veilige spelomgeving bieden voor alle spelers. Ongeacht Leeftijd, Geslacht, Huidskleur, Geloof, Geaardheid of enig andere vorm. Iedereen mag en moet zichzelf kunnen zijn op de server en daar streven wij ook naar. Het woord homo is opgenomen in de chatfilter omdat zoals _HerobrineYT_ hierboven netjes heeft verwoord, het woord homo nog te vaak op de verkeerde manier gebruikt wordt. In de vorm van schelden of iemand belachelijk maken. Het klinkt voor diegene die het zegt misschien heel onschuldig maar een speler die online is en er mee worstelt of gewoon weet van zichzelf dat hij/zij LGBTQ is kan het pijnlijk overkomen. Daarom is het woord opgenomen in de chatfilter. Om op die manier een stukje bescherming te kunnen bieden. Ik hoop dat het zo een klein beetje duidelijker is geworden voor je? Wel wil ik even zeggen dat ik het fijn vind dat je het aangeeft en ook laat zien dat het voor jou niks uitmaakt. Top! Groeten Saizis
 13. Saizis

  Help me <3

  Boomer
 14. Saizis

  Hi Ik ben Matthijs

  Nou de explosieve Matthijs past beter op Prison hoor ?. Welkom terug Matthijs. Zie je vast ingame eens verschijnen. Psssttttt op Prison hè. Greetz Saizis
×
×
 • Nieuwe aanmaken...