Spring naar bijdragen

Build_it_now

Godlike++
 • Aantal bijdragen

  148
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  6

Over Build_it_now

Contact Methods

 • Discord
  Build_it_now
 • Minecraft naam
  build_it_now

Profile Information

 • Interesse's
  Minecraft & Forza motorsport 6 :D
 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

2956 profielweergaven

Build_it_now's Achievements

 1. "Professor Ruud Koning van Rijksuniversiteit Groningen heeft voor ons berekend hoeveel kans je bij de Oudejaarstrekking van de Staatsloterij 2014 maakt op het winnen van de hoofdprijs (dit jaar een bedraag van netto €30.000.000). Dan maak je bij de Staatsloterij een kans van één op 4,4 miljoen." "Zelfs met staatloten verlies ik" --> Dat is niet zo gek.
 2. Build_it_now

  Survival Shulkers

  @Spaghettisliert3 aangepast
 3. Build_it_now

  Survival Shulkers

  Er ontstaat een beetje verwarring dus hier nog even een opsomming van de ideeën. Een aantal van ons zien graag shulkers respawnen in endkastelen via een plugin. Voor wie de datapack ook gechecked heeft weet dat dit niet iedere avond gebeurt, maar met langzame rates wanneer een speler in de buurt is van kastelen. Deze rates kunnen naar wens aangepast worden handig voor @SaintSDevastatoR. Link naar de datapack Om niet in één keer de waarde van de boxen te laten zakken had ik als oplossing om voordat eventueel zo'n plugin in werking treed je mensen hun boxen op spawn voor 1500 coins laat verkopen. Kan je nog muntjes krijgen voor je token boxen of je zelf "moeilijk" verkregen boxen. Na de plugin werkt gaat deze inkoop kist weg. Dan heeft iedereen de kans gehad om zijn geld eruit te halen en nu kan iedereen aan de slag gaan in de end! En ja iedereen kan homes neerzetten, maar ze spawnen niet elke nacht met genoemde data pack. Alsnog kan je dan lekker shulkers farmen, maar dat is ook wat wij willen! veel shulkerboxes ❤️ En ik wil iedereen bedanken voor het stemmen in de pol!
 4. Build_it_now

  Survival Shulkers

  Ook aan jou, lees berichten beter, die 1500 coins op spawn verkopen zou in onze ogen moeten voordat een plugin gaat werken! en geen endrest elke nacht. Zodat mensen nu kunnen verkopen voor de hoge prijzen die ze er voor betaald hebben en Na de reset, geen inkoop meer. Geen coinfarm.
 5. Build_it_now

  Survival Shulkers

  ik begrijp je opmerking niet, miss onze berichten nogmaals lezen, we hebben die bedoeling ook totaal niet
 6. Build_it_now

  Survival Shulkers

  @Spaghettisliert3 Dat is ook zeker een mooie prijs. Zat vooral nog met het feit als je ineens de prijzen laat zakken veel boze mensen hebt die er veel voor neergeteld hebben. Dus het best lijkt het me dat je voordat deze plugin in zou gaan je boxes op spawn zou kunnen verkopen voor zeg 1500 muntjes en dat je daarna pas met de plugin de prijs verlaagt om ze in te kopen. Veel minder boze spelers.
 7. Build_it_now

  Survival Shulkers

  Ik ben zekerweten heel benieuwd naar wat er allemaal komt. Met deze peilingen hoop ik voor mijzelf en voor andere toch wat meer inspraak te creëren. Naast tokens hoop ik ook erg dat ze dan ingekocht kunnen gaan worden in een adminshop. Voor genoemde farms en silo’s is dan een prijs van 250 coins echt wel het redelijkste wat je kan vragen. Vindt zelfs dat je nog lager moet. De boxen zullen natuurlijk nooit zo weinig waard worden dat voorop. Wat in mijn ogen belangrijk is dat “wat is iets waard” nu enorm belangrijk.En voor een aantal items is dat super goed! Endportalblocks skulls, prima. Maar items zoals spozen, shulkerboxes, endstone, purperblocks, elytra’s niet. Dit zijn items die je in de normale game in grote getalen kan krijgen, en gebruiken! Purperblocks zijn nu meestal ieders waardevolste blokjes, terwijl het een “normaal” bouwblok hoort te zijn. Ik wil er graag naartoe werken dat zulke dingen voor lage prijzen beschikbaar zijn en dat zulke blokken en items goed gebruikt gaan worden ipv dat het waardevolle/waardehoudende items zijn. Daar hebben we andere dingen voor.
 8. Build_it_now

  Survival Shulkers

  Mensen gaan dan gewoon homes zetten bij castle's om zo elke dag al die shulkers te killen. Los je denk ik niet het probleem mee op, zorg je alleen voor meer shulkers in het spel. Er zijn gelukkig over de hele map heel veel kastelen, dus om iedere dag alle kastelen af te gaan is ook teveel werk, en het mooie, bovenstaande link is een datapack die alleen de mobs regenereerd als er een player bij is en dan in lage maten. Dus geen complete end reset. @SaintSDevastatoR
 9. Build_it_now

  Survival Shulkers

  @SaintSDevastatoR Dit was mijn oplossing, ipv hele end resetten elke dag https://www.madcatgaming.com/shulker-respawn-data-pack/ En @Spaghettisliert3 Ik wil bereiken wat in een normale survival ook mogelijk is. Hier zitten we met een beperkte grootte van de end en met heel veel spelers. Van alle items die al minder te krijgen zijn doordat we niet in de end kunnen minen vindt ik dat deze een goeie compensatie kan bieden. En 2500 coins maakt het bij lange na niet mogelijk om de leuke dingen te doen die je zou horen te kunnen. 25.000,00 coins voor een kleine opslag is gewoon niet leuk. Wat je zegt, rijkere spelers kunnen investeren in zo'n opslag. Ranked mensen meestal. Eigenlijk altijd. Dat wil ik doorbreken. Zelf heb ik een ton uitgegeven aan mijn boxen, maar maakt me niks uit als ik weet dat iedereen straks kan profiteren en we echt een grote verbetering in mijn ogen kunnen krijgen in o.a. farm opslag.
 10. Build_it_now

  Survival Shulkers

  Hi, Met de grote survival update naar 1.13 komt er ook weer een reset van, The End. Geweldig alleen ditmaal zouden veel spelers shulkers zien respawnen nadat ze gedood zijn. Er zullen ook zeer zeker tegenstanders zijn en daarvoor wil ik graag mijn idee toelichten. We hebben sinds de invoering van de shulkers (1.12) gezien dat ze binnen een week, en wellicht sneller allemaal uit de end verdwenen. Dit meestal door mensen met de ranks. Vooroplopend mensen met flyspeed. Shulkers worden meestal tot shulkerbox gecraft en af en toe wordt er wel eens een verkocht. Dit voor 2500 tot 3500 muntjes per stuk. Een speciaal item dus. Het jammere hierbij is dat een shulkerbox een "normaal" item zou moeten zijn. Een waarmee je mooie compacte massa opslagen kan maken. Of de manier om heel veel items mee te nemen in je enderchest! Prachtige dingen zijn dat, alleen op de huidige manier niet te doen op tc. En dat is jammer. Hierom stel ik voor dat shulkers voortaan respawnen in end-kastelen. En iedereen weer kans maakt op de veelzijdige boxen. Voor en Nadelen van het respawnen: Voordelen: Iedereen is dan in staat om op natuurlijke wijze aan shulkerboxen te komen. Zonder achteraf veel geld te betalen per box Massa opslag met veel minder hoppers! (Voor de mods een hele winst op lagg!) Via "shulker Fillers" kan je heel veel items opslaan met de minste hoppers. Geen hopper voor iedere kist meer! Je kan je vetste creaties maken. Naast mooie opslag doeleinden kan je ze zelfs als decoratie gebruiken! Daarnaast heb je natuurlijk de enderchest toepassing, waarmee je altijd gevulde shulkerboxes met veel items bij je kan hebben. Als je geen /back hebt is dat een must! Nadelen: Ze worden vele malen minder waard. Ze zullen gaan van 3000 coins naar 100? Wie weet, Zet je eigen rijkdom opzij voor meer speel plezier voor anderen! Of kies voor je eigen gewin.. Teveel plezier van de vele toepassingen... Vergeet niet te stemmen in de Pol! Ben heel benieuwd wat iedereen van dit idee vindt. Hieronder links naar shulkerbox video's en wat er allemaal mee kan!
 11. Build_it_now

  Ik stel me voor

  Welkom @Loek037! je hebt de juiste server gevonden.
 12. @SaintSDevastatoR Moeten we op de survivals al onze armorstand tijdelijk niet opbergen om te voorkomen dat ze wegglitchen net als prison?
 13. Build_it_now

  gedrag op Skyblock

  bovenstaande dingen zitten twijfelgevallen tussen en zodra er twijfel kan ontstaan is het beter om het in prive chats te doen als er zo nodig over gepraat moet worden. Vandaag weer opmerkingen over tc mensen op tinder in skyblock chat, kom op, al weten kinderen niet wat het is, dat kan gewoon niet hier. Hoort in minecraft niet thuis.
 14. Build_it_now

  gedrag op Skyblock

  Goed dat je hierover een topic maakt. helemaal mee eens.
 15. Build_it_now

  enderpearl

  Ingame aan build_it_later vragen of hem mailen, die heeft heel veel.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...