Spring naar bijdragen

Build_it_now

Godlike++
 • Aantal bijdragen

  99
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over Build_it_now

 • Rang
  Lid
 • Verjaardag 27-07-1999

Contact Methods

 • Discord
  Build_it_now
 • Minecraft naam
  build_it_now

Profile Information

 • Interesse's
  Minecraft & Forza motorsport 6 :D
 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

656 profielweergaven
 1. Elytra Challange

  sweet! ik doe ook mee
 2. hey, ik ben nieuw hier

  Heyy welkom, kom snel eens op Survival2 kijken
 3. Userhuizen

  Goed bezig @TDP06!
 4. Hopper limiet

  mee eens, hopperlimiet is ook gewoon kut. spelbederf.
 5. Dipsy, laat ik maar een verhaaltje schrijven!

  hi welkom Dipsy eneee op survival2 is het nog rustig ;)
 6. ''Progress in het Dorp''

  warp vliegsteen
 7. AFK vis regeling

  alt account, waar je niet mee speelt, is gewoon een account dat afk aan het vissen is... mag nie :/
 8. ''Progress in het Dorp''

  Super mooi sky! Boom blijft tof enee als ideetje, berg/grot met als ingang een mega waterval
 9. Nieuwe ideeën

  Winkel foutjes/fouten 1. Onderstaand krijg je bij [Survival -> Ranks -> Ultragod++] toch niet meer? of wel weer? Je krijgt totaal 50.000 protectieblokjes gratis. 2. Ook bij [Survival -> Ranks -> Ultragod++], /anvil werkt niet meer: Deze is vervangen door /tools waarna je de nieuwe tool commands ziet, naamlijk: /prullenbak /werkbank (maar voor de oplettende speler staat er ingame 2x prullenbak als je /tools typt) /aambeeld (Daar is je anvil terug) /betoveringstafel 3. Dat brengt me bij het volgende punt; /furnace was samen met /brewingstand toch wel handig om bij je te hebben. Mooie toevoeging voor /tools. 4. /recipe werkt niet, en is tevens overbodig geworden aangezien iedereen het recipe boekje in zijn of haar inventorie heeft. 5. geef /vip [Survival] iets extra's /zit zou een leuke zijn. 6. Als vip++ vond ik het altijd verveld om te moeten eten, dus geef vip++ /Heal of /feed. Dit is nu een godlike functie. Maar ja een godlike heeft /god om niet dood te gaan en niet te hoeven eten. Geef vip++ dan /heal. Ik plaats er later wel wat extra bij ben even eten
 10. Nieuwe ideeën

  "Nu de warps:" Een handeling voor de warps die ik graag uitgevoerd zou zien worden is net als op skyblock, alle warps uit /warp onzichtbaar maken totdat de eigenaar die warps weer actief maakt door er naartoe te warpen. Dat ruimt op Survival ook lekker op, en maakt het menu weer wat overzichtelijker. (dat zijn iig weer 12 warps minder). Nog een warp idee. Geef geld terug bij het verwijderen van een warp. Wanneer een warp niet meer actief is, of niet meer gebruikt wordt. Een warp is redelijk duur dus een niet actieve laat je nu liever staan en dus wordt de warp lijst voller met niet actieve warps. Het kost zelfs nog eens 100 coins extra om deze te verwijderen. Mijn idee, geef 2000 coins terug. En de de warplijst blijft netter. Oja! Voor ik het vergeet, dit is een vind ik hele belangrijke en soms ook vervelend iets. Als je een tekst schrijft voor jou warp, de warp activeert en daarna in /warp, en alle warps jou muis op een jou warp zet, dan zie je soms dat 50 procent van de geschreven tekst niet zichtbaar is doordat deze buiten beeld valt. Tja dat is gewoon zonde. Dit kan verholpen worden! het is een keer voorgekomen dat de tekstballonnen met warp info netjes binnen de kaders van je beeldscherm bleven. Dit was echter na een week weer terug naar de oude situatie.
 11. Nieuwe ideeën

  Nog een detail, maar wel iets wat de 'TAB' functie af maakt; Geef Users in tab ook de blauwe kleur net zoals in de chat. Een leuke Survival extra zou zijn dat je in de /warp Adminshop ook je cactus kwijt kan, of net zoals op Survival2, met de vuurwerk actie, cactus kan ruilen voor een andere blok of eten. Dan word cactus net ietsjes minder nutteloos. Je hoeft voor cactus niet de hoofdprijs te krijgen. Net zoals de mobdrops 0,10 per stack. Dan kan je het kwijt maar word je niet gelijk miljonair .
 12. Nieuwe ideeën

  In het survival gedeelte van de winkel kan je bij rank: UltraGod++ stickers maken. Graag zou ik hiervan een uitlegvideo zien. Ook is 60 seconden voor een sticker niets, dan moet jij er telkens bijzijn als iemand hem wil zien, of zelfs opnieuw de link invoeren. Onhandig. En waar zijn de stickerpacks te vinden? Ja ze zijn gratis dus zal wel uitblijven, maar toch, kom op en doe ze erbij... Je kan /sticker <link> gebruiken om een foto van het internet in Minecraft te tonen. Deze blijft 60 seconden staan. Link moet eindigen op .jpg of .png. Notitie: binnenkort komen er ook gratis stickerpacks (met bijvoorbeeld verkeersborden) voor UltraGod++ die wel permanent blijven.
 13. Nieuwe ideeën

  De functie op de survival servers dat je je anvils kon repareren was ook erg handig. (Met iron-ingots en rechtermuisknop). Deze mag ook wel weer terugkomen. En voor de servers [Prison, Skyblock, Survival1, Survival2] In de winkel http://www.winkel.torchcraft.nl/ toevoegen dat je extra shopsigns kan kopen. 5 extra signs voor 1.50. (signs geven extra serverlagg dus men betaald voor de extra belasting v/d server). Verder kan er om lagg van deze signs te voorkomen ervoor gekozen worden om de zwevende items erboven stil te zetten en/of een maximaal aantal signs per chunk toe te voegen. (net zoals de hopperlimiet)
 14. Nieuwe ideeën

  Nu ik toch bezig ben, De command /pet remove zit er ook niet meer bij. Hiermee kon je voorheen je pet voor zolang als je je pet niet activeerde je pet weghalen. Nu moet je telkens als je weer online komt (of na 24/12 uur) weer via /pet je pet deactiveren of op je pet klikken om hem weer weg te krijgen. Ook hierbij, ik ken het probleem alleen op survival2, maar vermoed dat het ook op andere servers zo is.
 15. Nieuwe ideeën

  nog een dringende tip: Haal de cooldown van commands weer weg, of zet ze op 1 seconde. Heb erge last van de "wacht 1/2 seconden voor je een volgende command uitvoerd" melding. dit vooral bij: snel /backpack en /enderchest snel /back /warp /home /spawn snel /wb /furnace etc. Bij deze commands moet die cooldown weg. Terrible Ik heb hier alleen last van op Survival2 of dit ook op andere servers speelt weet ik niet.
×