Spring naar bijdragen

Warp update survival

Door SaintSDevastatoR,29-06-20


Hey Survivalers!

De afgelopen periode is ons opgevallen dat veel spelers met een lager rank dan UltraGod een warp bezitten. Dit kwam namelijk door de weggeef-functie. Een UltraGod of UltraGod++ zet dan een warp, en gaf de warp via deze functie aan iemand met een lager rank. Dit zorgde ervoor dat de warp uit het limiet van de UltraGod/++ ging, waardoor er unlimited warps gezet konden worden.

De warp weggeef-functie is bij de update weggehaald, maar de mogelijkheid om voor iemand een warp te zetten blijft. Dit gaat momenteel wel van je eigen limiet af. Deze limieten zijn 3 voor UltraGod en 6 voor UltraGod++

Spelers die een warp bezitten, maar een lager rank dan UltraGod zullen hun warp kwijt raken. We doen dit om de warps  "speciaal" te houden en het warp menu overzichtelijk te houden. Daarnaast zijn ze gezet buiten het limiet van de UltraGod's en UltraGod++-ers om. Uiteraard krijgen alle warp eigenaren die geen UltraGod/++ zijn hun 2.5k coins terug. Je warp wordt dus verwijderd omdat deze ‘illegaal’ is. Je warp is ‘illegaal’ omdat je normaal geen warp kan zetten, en dus ook geen eigenaar kan zijn. Vanaf UltraGod kan je een warp zetten en zelf eigenaar zijn.

Als je geen warp kan zetten maar wel graag mensen naar je shop wilt is /w shops een goed alternatief!

Het verwijderen van de desbetreffende warps zal plaats vinden op woensdag 1 juli! Warp eigenaren hoeven hier niks voor te doen!

Daarnaast willen we jullie graag duidelijk maken dat het niet nodig is om meerdere warps naar dezelfde locatie (of dichtbij) te zetten.

 

We hopen jullie voldoende geïnformeerd te hebben over deze beslissing. Mochten er nog vragen zijn kun je die achterlaten in het reactie forum van deze post!

 

Met vriendelijke groet,

Het Survival-team

 

  • 488 Views

×
×
  • Nieuwe aanmaken...