Spring naar bijdragen

Fijne feestdagen en skullhunt!

Door SaintSDevastatoR,25-12-20


Kerstbanner.jpg

Hey TorchCrafters!

Allereerst, namens het gehele TorchCraft team, fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar gewenst!
laten we er samen een jaar van maken om 2020 snel weer te vergeten!

Nieuwe Moderator
De afgelopen periode heeft @DanceGirlAmbie laten zien dat ze het in zich heeft om het skyblock team te versterken als moderator! We zijn erg blij met haar komst in het moderator team en wensen haar dan ook veel succes en plezier toe met deze nieuwe uitdaging. Doen jullie haar een lief berichtje in de discord? (www.torchcraft.nl/discord)

Skullhunt!
Om de donkere dagen door te komen en om tijdens het uitbuiken van al het kersteten iets leuks te doen hebben we een vette speurtocht op gezet op verschillende gamemodes! En wat voor een! Het is van de grootste die TorchCraft ooit gehad heeft! De kerstman is tijdens het bezorgen van zijn cadeautjes op 1e kerstdag een heel aantal elfjes verloren! Vind ze allemaal om kerst 2021 te redden! Dit kan je doen door op hun hoofd te klikken als je er 1 vindt! De skulls liggen alleen op spawn's en op eilanden die vast zitten aan spawns (bijv. warp shops op survival).
- Survival: 25
- Creative: 8
- Skyblock: 19
- Lobby: 25
 

Met het commando /skullhunt kun je je voortgang bekijken! En natuurlijk... zit er een prijsje aan vast! Voor de mensen die alle skulls hebben gevonden ligt er een prachtige winterskull klaar! Deze mensen kunnen wij uit de database halen en wij zullen hiervan een lijst publiceren na de skullhunt. Jullie hebben tot en met 29 december! om de skullhunt af te maken! Veel succes!

Met vriendelijke groet,

Het TorchCraft Team!

  • 327 Views


×
×
  • Nieuwe aanmaken...