Spring naar bijdragen

Hopper update Skyblock

Door SaintSDevastatoR,18-03-21


BannerHopperUpdate.png

Hey Torchcrafters!

Er zijn afgelopen update al een aantal dingen veranderd op skyblock. Volgende week is het tijd voor een tweede update! 

Wat gaat er deze keer veranderen?
We gaan het hopper systeem compleet vernieuwen, de huidige level hoppers worden vervangen door een nieuw hopper systeem. De functies die je met deze nieuwe hoppers kan gebruiken zullen ongeveer hetzelfde blijven, het zal er alleen net iets anders uit zien en een klein beetje anders werken. Verder zou deze nieuwe hopper plugin ervoor moeten zorgen dat er minder lagg is op de server!

Wat betekend dit voor de hoppers die nu op mijn eiland staan?
De oude hoppers zullen automatisch worden geconverteerd naar de nieuwe hoppers, dit betekend dat je de nieuwe hoppers niet opnieuw hoeft te linken. De links blijven hetzelfde als wat er nu is. De rest van de functies die de hopper had zoals bijvoorbeeld een filter of suction wordt niet meegenomen. Zorg er dus voor dat je goed oplet hoe het nou allemaal zit met de hoppers bij bijvoorbeeld een farm na de update.

Kan ik al bekijken hoe de nieuwe hoppers werken?
We krijgen op Skyblock dezelfde hoppers die Surival nu heeft. Wil je alvast weten wat je hier mee kan? Neem een kijkje bij Survival.

Wanneer wordt dit veranderd?
Deze hopper update staat gepland op woensdag 24 maart, let er dus op dat er op die dag misschien nog wat kleine bugs zijn die door de dag heen opgelost worden. Tussen 11:00 en 12:00 zal de server dan tijdelijk in onderhoud staan. Het is dan dus niet mogelijk om te joinen. Maar daarna kunnen jullie helemaal los!

Update 24-3-2021 13:15
Het heeft langer geduurd en meer moeite gekost dan verwacht. Tijdens de update zijn we tegen bepaalde problemen aangelopen.

Hoppers waarvan de oude hopper plugin de eigenaar niet wist zijn niet omgezet naar de nieuwe hopper plugin. Deze hoppers moet je dus opnieuw plaatsen.
Ook is het niet gelukt om de links met hoppers en andere containers over te zetten. Dit betekent dat je de hoppers opnieuw moet linken met hoppers of andere containers.

Wil je meer weten over het hopper systeem. Klik dan hier.

Met vriendelijke groet,

Het skyblockteam

  • 768 Views


×
×
  • Nieuwe aanmaken...