Spring naar bijdragen

Jubileum Torchcraft - 10 jaar!

Door Backslide,27-12-21


Banner_10Jtc.jpg

Beste Torchcrafters,

Op dit moment zitten we in midden in de feestdagen! Ook op Torchcraft laten we dit zeker niet aan ons voorbij gaan, zo hebben we dan ook de kerstsale met 30% korting
tot 9 januari

Naast deze prachtige actie, al het lekker eten, de leuke kerstfilms op tv en hectiek van familie over de vloer heeft Torchcraft nog een mooie aankondiging.

Op 28 januari 2022 vieren wij namelijk ons 10-jarig bestaan!

Natuurlijk is dit reden voor een groot feest! Aangezien jullie, de spelers, medeverantwoordelijk zijn voor dit grote succes hebben wij besloten om in de hele maand januari allemaal toffe events, leuke quests en super giveaways te organiseren! Als klap op de vuurpijl hebben we nog wat extra festiviteiten gepland op 28 januari, zodat we samen deze fantastische mijlpaal kunnen vieren. Blok deze datum dus vast in je agenda, want hier wil je bij zijn!

Afgelopen 10 jaar hebben we diverse gamemodi gezien op Torchcraft. En om iedereen nog eens een goed beeld te geven van wat er allemaal voor leuke dingen te doen zijn op Torchcraft, heeft elke gamemode haar eigen questlijn opgezet. Als je deze weet te voltooien, wacht er een klein presentje voor je! Heb je op 28 januari alle quests voltooid, dan krijg je van ons nog een extra
kleinigheidje erbij! Onderaan dit bericht zie je een overzicht van de quests en wanneer je ze kunt doen!

Uiteraard is dit niet het enige wat wij in deze glorieuze maand te bieden hebben. Zo zullen we tussendoor nog wat kleinere events organiseren om het zo gezellig mogelijk te maken voor iedereen. Daarnaast lijkt het ontzettend leuk om wat oude herinneringen met elkaar op te halen en te delen. Heb je nog leuke screenshots van factions, of een leuk filmpje van Terra? Deel deze ervaringen dan in ons #oude-screenshots kanaal op discord!

Wij als team hebben ontzettend veel zin om dit samen met jullie te mogen vieren, en hopelijk hebben jullie er net zoveel zin in! 


Een overzicht van de quests en andere belangrijke data;
 1 -  7 januari Survival
 8 - 14 januari Skyblock
15 - 21 januari Prison
22 - 27 januari Creative + Lobby
28 januari Eindfeest!

 

Groetjes,

Het Torchcraft team

  • 372 Views


×
×
  • Nieuwe aanmaken...