Spring naar bijdragen

Survival 1.18 + Nieuwe map!

Door jale1,26-04-22


survival_1.18.jpg

Hey iedereen,

 

Daar is hij dan… de enige echte survival 1.18 update! 

Jullie hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is alles er klaar voor en kunnen we jullie eindelijk vertellen dat hij er héél snel aan komt!

Wanneer komt 1.18?

Vrijdag 29/04 is het zover! Vanaf 15u gaat de survivalgamemode offline om de update voor te bereiden en vanaf 20u gaan de deuren van survival weer open! Ze gaan niet zomaar open, maar met een gloednieuwe map3!

 

Huh een map 3?

Jazeker! Omdat het zo’n toffe update is wat betreft biomes willen we jullie de kans geven deze volledig te gaan ontdekken in een nieuwe cleane map! Dus vanaf 29/04 om 20u zal deze map bereikbaar zijn met /warp map3. Ook zal /rtp werkend zijn in deze map.

Let ook op! Binnenkort volgt er meer info over wat er na deze update gaat gebeuren met map1. Maar we kunnen jullie sowieso al aanraden jullie map1 spulletjes te gaan verplaatsen naar map 2 en/of map 3! Als jullie hier nog ideeën over hebben horen wij het graag!  Dit betekent NIET dat map 1 meteen helemaal weg gaat of iets dergelijk, we zijn enkel nog de opties aan het bekijken!

Map 3 zal online komen met een diameter van 10 000 blocks. Dus alle ruimte om allemaal grote bouwprojecten op te beginnen! Ook gaan we ons best doen deze op regelmatige basis al dan niet aangekondigd te vergroten!

 

Hopelijk hebben jullie er net zoveel zin in als ons!

 

Het survival-team

  • 319 Views


×
×
  • Nieuwe aanmaken...