Spring naar bijdragen

Vragenlijst

Door Pixiio,06-05-17


gPC2VLZ.png

Hi all! We hebben een vragenlijst opgesteld met verschillende vragen waarin je jouw mening kan uiten over TorchCraft. Met deze mening kunnen we TorchCraft blijven verbeteren en jouw inbreng erin verwerken. Daarnaast verloten we onder alle inzendingen 3x een 10 euro coupon.

Het invullen duurt ongeveer 2 minuten. Ready? Klik hier.

Alvast bedankt!
- TorchCraft team

PS: werkt de link niet? Klik dan hier.

  • 617 Views
  • 19 CommentsComments

Het is vooral een mooie peiling wat mensen over TorchCraft denken en kijken wat er beter kan, het is geen 'wedstrijd' :) En je moet aan het einde steeds je mc of mail invullen, het is dus mogelijk voor de maker om dubbele namen eruit te vissen ;P.

Deel deze opmerking


Link naar opmerking

Daarom quote ik ook wedstrijd omdat het ook niet is. Maar het is een soort wedstrijd voor de coupon niet de vragen zelf. En ik hoop dat dat werkt anders kan ik miljoenen keren de vragenlijst invullen en dan krijg je het sowieso xD

Deel deze opmerking


Link naar opmerking
1 uur geleden zei TheIdiotManiac:

Ik doe 't niet voor de coupon, die mogen ze aan een ander gever. Enige wat ik wilde was m'n mening kwijt kunnen en dat is nu gebeurd! Nu is 't nog maar afwachten of er wat mee gebeurd.

Same here! :D Als ik hem krijg geef ik hem gewoon weg :)  hopelijk kan ik er iemand gelukkig mee maken! 

Deel deze opmerking


Link naar opmerking
1 uur geleden zei iIDreamingGirlIi:

Wanneer worden de winnaar bekend gemaakt?:cookie::cookie:

Zal nog wel even duren, denk dat ze zoveel mogelijk mensen nog de kans willen geven om dit in te kunnen vullen zodat hun er ook wat meer mee kunnen doen. Geduld is niet mijn sterkste vak dus ik snap dat mensen dit zouden willen weten! xD

Deel deze opmerking


Link naar opmerking
23 minuten geleden zei TheIdiotManiac:

Zal nog wel even duren, denk dat ze zoveel mogelijk mensen nog de kans willen geven om dit in te kunnen vullen zodat hun er ook wat meer mee kunnen doen. Geduld is niet mijn sterkste vak dus ik snap dat mensen dit zouden willen weten! xD

Nog wel een aantal dagen :)

Deel deze opmerking


Link naar opmerking
17 minuten geleden zei Smellypizza:

Same maar het maakt toch niet uit. want mijn minecraft werkt NOG STEEDS NIET :/

Dat weten we nu wel na dit bericht een stuk of 10x tegen te zijn gekomen op het forum lol. 

Deel deze opmerking


Link naar opmerking
Op 6-5-2017 at 23:57 zei funny_men300:

Same here! :D Als ik hem krijg geef ik hem gewoon weg :)  hopelijk kan ik er iemand gelukkig mee maken! 

Hi, ik spaar voor vip en een pet. Dus als jij de coupon niet wil zou ik hem graag willen ;D ik hoop dat je op prison /mail send UnleqitGuyzz_ kan doen. Gr. Unleqit [John]

Deel deze opmerking


Link naar opmerking

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×