Spring naar bijdragen

Torchcraft 11 jaar!

Door DanceGirlAmbie,23-01-23


11JaarTC_event2.png

Lang zal die leven, lang zal die leven in de gloria….. Hieperdepiep… Hoera!

Torchcraft bestaat op 28 januari alweer 11 jaar! Dit moet natuurlijk groots gevierd worden. Op bijna elke gamemode is er wel iets leuks te doen in dit weekend. Daarnaast is er in de winkel ook nog is een korting van 10% op alles! 

Event

Allereerst is er op de event server een 2-daags event!

Op 28 januari wordt er TNT-Run en een Parkour georganiseerd.
Kom gezellig lang op event vanaf 14:30. Om 15:00 zal het event starten!

Op 29 januari gaan we daarna verder met iets van heel lang geleden, namelijk…… Kitpvp! Test je beste PvP skills en wordt de winnaar! Vanaf ongeveer 20:00 kan je gezellig naar de event server komen.

Natuurlijk zijn er leuke prijzen te winnen, doe dus zeker mee!

 

Skyblock

Torchcraft wordt 11 jaar! Was dat al gezegd? Om dit op Skyblock te vieren zal er een speciale set verjaardag challenges uitkomen! Behaal ze allemaal en verdien leuke prijzen….

Naast nieuwe challenges is er een nieuwe mobarena die gespeelt kan worden, compleet in TC 11 jaar style! Extra informatie hierover komt snel….

Ben je niet zo van het vechten? Vind je de challenges toch iets te moeilijk? Op 28 januari zullen er een aantal taarten verstopt worden op de spawn. Kan jij ze allemaal vinden? Misschien verdien je wel een leuke prijs!

 

Survival

Binnenkort bestaat Torchcraft dus alweer elf jaar! Om dit te vieren, pakt survival dit jaar weer uit. Zo zullen wij in het weekend van 28 januari onze nieuwe survival spawn onthullen! En als dat al niet genoeg reden is om erbij te zijn, wordt er ook zaterdag 28 januari om 20:00 een giveaway op survival gehouden! We kijken er naar uit om ons elfjarig bestaan met jullie te vieren!

Heb jij de nieuwe spawn trailer al gezien? Bekijk het snel hier:
https://www.youtube.com/watch?v=ITonwXmpr_Y

  • 312 Views


×
×
  • Nieuwe aanmaken...