Spring naar bijdragen

Pasen events

Door 111age,07-04-23


Afbeelding

Goedendag allemaal!

Het is weer Pasen en dat betekent events! Speciaal voor jullie hebben het event team en het survival team het volgende geplant:


Event
Hey Torchcrafters!

Het is weer Pasen op Torchcraft en dat betekent dat het tijd is om eitjes te zoeken. De paashaas heeft 50 versierde eieren verstopt op /event! Vanaf deze zondag (9/04) tot volgende zondag (16/04) hebben jullie de tijd om de eieren te zoeken. Onder iedereen die alle eieren vind verloten we de volgende prijzen:

Prijzen:
- Coupon 10 euro
- 3x kit op survival of skyblock
- Dierenpakket naar keuze.
De eerste 3 personen die alle eitjes hebben gevonden krijgen ook nog de speciale event winnaar tag. Ben jij er zondag bij om 15:00?

Groetjes,

Het TorchCraft event team

Survival

Met Pasen om de hoek organiseren we op Torchcraft een spannend PvP-evenement! Het belooft een weekend vol actie en strijd te worden, waarin je jouw vaardigheden kunt testen tegen andere spelers. Of je nu een doorgewinterde veteraan bent of nieuw bent in PvP-gevechten, er is voor ieder wat wilds. Doe mee aan onze paas-PvP-wedstrijden en speel verschillende gamemodes. Vier Pasen met ons op Torchcraft, waar de competitie en het plezier nooit ophouden.

We kijken ernaar uit om je te zien op het slagveld! Zie jullie op /event om 20:00.

 

  • 165 Views


×
×
  • Nieuwe aanmaken...