Spring naar bijdragen

DDOS aanval

Door Pixiio,20-07-17


Edit: problemen lijken voor nu opgelost.

Hi TorchCrafters! We hebben zojuist drie keer een DDOS aanval op de servers van TorchCraft ontvangen. Een DDOS aanval is het sturen van onwijs veel verkeer naar een server waardoor deze het niet meer aan kan en uitvalt. De server is niet gehackt en al je bouwwerken, ranks etc etc zijn 100% zeker veilig. Graag willen we benadrukken dat op uitvoeren van een DDOS aanval een celstraf van 6 jaar (klik) staat, inclusief een strafblad. Ook het gebruik (klik) van dergelijke software (indien deze wordt opgerold) kan voor grote problemen zorgen voor je toekomst. Voor de spelers: excuses voor het ongemak!

Groetjes,
- TorchCraft team

  • 957 Views
  • 27 CommentsComments3 minuten geleden zei bert_POWER:

Irritant, weet je ook wanneer de server ongeveer weer online komt?

Miss moet je ff uileggen wat DDOSen is.

Erbij gezet ;) En nop! Is gewoon even kijken wanneer diegene er mee op houdt.

Deel deze opmerking


Link naar opmerking

Dit is tog wel het laagste van het laagste wat je kan doen, voor de mensen die Tc echt niks vinden hier pak je ook mensen mee die gewoon leuk willen spelen op de server voor hun plezier. Ddos heb je geen echte kenis voor nodig en zal jou nooit groot maken in de ICT wereld sterkte nog zo verklein je kans op een baan laten aleen maar meer aangezien de heele ICT wereld betaald uit vertrouwen. Denk 100 keer naar voor je zo iets doet 

Deel deze opmerking


Link naar opmerking

Laten we zeggen dat ik het me demente oma nog kan leren bert_POWER. Geen skills voor nodig meer tegenwoordig. Maar dat ontneemt niet dat dit inderdaad wel een zeer strafbaar feit is dus mocht degene gepakt worden dan is dat einde toekomst.

Deel deze opmerking


Link naar opmerking
4 minuten geleden zei bert_POWER:

Maar hoe makkelijk is het om te DDOSen. Of is TC gwn niet zo goed beveiligd.

TorchCraft heeft wel degelijk beveiliging maar zelfs de sterkste servers kunnen niet altijd tegen een DDOS aanval. Eigenlijk hebben alle grote bedrijven er wel eens last van, bijvoorbeeld ook de Belastingdienst, Ziggo of de NOS. Helaas is het gewoon even afwachten =)

Deel deze opmerking


Link naar opmerking

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×