Spring naar bijdragen

Belangrijk nieuws

Door Pixiio,15-11-17


Hey TorchCrafters! Waarschijnlijk komt dit even onverwacht maar na 6 jaar heb ik besloten TorchCraft over te dragen naar een nieuwe eigenaar. Geen zorgen, er veranderd weinig! In dit bericht vertel ik jullie hier graag meer over.

Huh, waarom dit?
De afgelopen maanden ben ik onwijs druk geweest met mijn privéleven en studie. Dit combineren met TorchCraft is voor mij een zware taak, zo zwaar dat het mij wat teveel wordt. Daarom ben ik de afgelopen maanden op zoek gegaan naar een vervanger voor TorchCraft. Ik wil TorchCraft niet overdragen aan iemand die ik niet ken of niet vertrouw. Juist vandaar dat dit zo’n moeilijke opgave is.

En wie is dit?
De nieuwe eigenaar wordt Tendonsie, de eigenaar van Minecraftserverlijst.nl (grootste serverlijst van Nederland). De reden dat gekozen is voor Tendonsie is dat ik hem al jaren ken en er volle vertrouwen in heb dat hij de server goed kan overnemen. Alle admins waren hier mee eens, overigens hebben ze zelf aangekaart op dit moment geen tijd te hebben voor de rol als eigenaar. Hij zit al heel lang in de Minecraft scene, heeft 5 jaar lang een server gedraaid en is dus ook de eigenaar van Minecraftserverlijst. Rein is betrouwbaar, heeft veel Minecraft ervaring en heeft veel technische ervaring. De reden dat hij TorchCraft wil overnemen is dat hij het een leuke uitdaging vindt en niet voor de winst (deze is sowieso gering).

Daarnaast zal Compelintje de functie van co-owner gaan vervullen. Ze beslist mee met alles en zal vooral het aanspreekpunt voor jullie worden aangezien Tendonsie alles achter de schermen gaat regelen. De meeste van jullie kennen Compelintje wel en weten dat ze lief, gemotiveerd en betrouwbaar is.

Wat gebeurt er nu met TorchCraft?
Er gaat vrij weinig veranderen voor jullie, iedereen behoudt zijn ranks, zijn bouwwerken en alle gamemodes blijven hetzelfde. Tendonsie wil geen ingrijpende veranderingen doorvoeren aangezien alles al prima loopt. Daarnaast wordt alles overlegd met het Compelintje en het admin team. Er komen natuurlijk wel leuke updates zoals jullie die gewend zijn.

En jij dan?
Ik blijf gewoon in het admin team. Ik beslis dus mee met beslissingen en zal uiteraard ook mijn advies geven. Ik zal dus alleen wel wat minder actief zijn dan voorheen.

Ik maak me zorgen!
Er gaat weinig veranderen en Tendonsie garandeert dat TorchCraft online blijft. Juist omdat Tendonsie en Compelintje erg gemotiveerd zijn ben ik er zeker van dat het alleen maar positief kan uitpakken.

Ben je benieuwd naar hun visie? Morgen komen ze met een bericht over hun visie voor de toekomst. De echte overgang zal woensdag 22 november doorgaan.

Liefs,

Pixiio

  • 1410 Views
  • 29 CommentsCommentsbalen dit te horen sir, gelukkig blijven we je zien. nogmaals bedankt voor alles wat je voor tc hebt gedaan om het ons naar ons plezier te maken. als jij vertrouwen in de nieuwe owner hebt, dan moeten wij daar ook op vertrouwen. komt zeker goed.

bedankt!

groeten Jeroen123 

Deel deze opmerking


Link naar opmerking

Ooh dat zal wel even wennen zijn... Pixiio wás Torchcraft... maar ja, ik begrijp de stap ook wel, goed dat je iemand hebt gezocht die je goed vertrouwt!

PS: het laatste kopje moet zeker "Ik maak me geen zorgen" zijn?

Deel deze opmerking


Link naar opmerking

Snif, jarenlang plezier. Jarenlang droom om de eigenaar te spreken online en als ik meer contact begin te maken met Staff enzo leave jij? Ik mis je pixiio, ondanks al de straffen die je me gaf. Succes en alstublieft vaak genoeg online komen 🤗. Ik zie je nog wel. UltimateSpiro_02

Deel deze opmerking


Link naar opmerking
3 uur geleden zei P2Paul:

Ooh dat zal wel even wennen zijn... Pixiio wás Torchcraft... maar ja, ik begrijp de stap ook wel, goed dat je iemand hebt gezocht die je goed vertrouwt!

PS: het laatste kopje moet zeker "Ik maak me geen zorgen" zijn?

De kopjes zijn geschreven uit de derde persoon in een Q&A stijl dus denk dat 't er goed staat :o 

Nogmaals veel succes met je studie @Pixiio en ik wens de nieuwe Owners veel succes toe ^^ Heb er vol vertrouwen in dat het wel goed gaat komen zo :)

Deel deze opmerking


Link naar opmerking

Dit is zeer zwaar voor mij om hieraan te wennen. Natuurlijk wil ik hierbij ook @Tendonsie en @compelintje feliciteren met hun leider schappen. Ik vind dit zeer jammer natuurlijk, maar al heb je moeite moet je soms keuzes maken die niet altijd zo makkelijk zijn. We respecteren je nog steeds als Admin of als Owner. Ik heb volle vertrouwen in dat jij een geweldige studie krijgt. Wij allen wensen jou een dikke vette succes met je studie ;) @Pixiio

Gefeliciteerd alweer @Tendonsie! Hopelijk doe je geweldig als een Owner. Ook al werk je ''behind the scenes''! Ik hoop je ooit te zien op TorchCraft al heb je de tijd ervoor ;)

Gefeliciteerd alweer @compelintje! Ook jij zal vast een geweldige taak doen als Co-Owner! We zijn er altijd om je te steunen ;) Succes ermee :)

Hou doe iedereen en hoop dat iedereen goed zijn of haar best doet op zijn of haar eigen studie :)

Deel deze opmerking


Link naar opmerking

Heel veel succes Berend je was een goeie owner van de server! Maar euhm moet dat niet een beetje ceremonieel zijn? Tenslotte wel de langst bestaande NL server! Dus misschien een soort Amerikaanse president inauguratie XD!

Deel deze opmerking


Link naar opmerking

Boss, ik begrijp je besluit. Dit zal zeker geen makkelijke beslissing zijn geweest. Evenwel succes met je verdere loopbaan, als eigenaar van TorchCraft heb je het in ieder geval prima gedaan.

Het beste verder.l

Deel deze opmerking


Link naar opmerking

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×